technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα Εδω και λιγες μερες εχω θεμα με τον ηχο και συγκεκριμενα με την μουσικη σε iPhone 6s Plus απο ακουστικα. Το προβλημα ειναι πως το μπασο υπολειτουργει. Μερικες φορες ειναι ανύπαρκτο και μερικες ειναι distorted. Εβαλα τα ιδια ear pods και στο iPad, αλλα δεν υπηρχε καποιο προβλημα. Πως λυνεται αυτο; Ευχαριστω
Zenor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Εάν το κάνει μόνο στα ακουστικά και τα συγκεκριμένα ακουστικά παίζουν κανονικά σε άλλη συσκευή τι μένει; Η υποδοχή ακουστικών σου έχει μάλλον το πρόβλημα. Μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα μπορεί και να χρειάζεται αλλαγή. Είσαι εκτός εγγύησης;
taslikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνε επαναφορά αρχικά αν δεν λυθεί, τότε να πάρεις lighting to 3.5 και να βάζεις τα ακουστικά έτσι.
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Εάν το κάνει μόνο στα ακουστικά και τα συγκεκριμένα ακουστικά παίζουν κανονικά σε άλλη συσκευή τι μένει; Η υποδοχή ακουστικών σου έχει μάλλον το πρόβλημα. Μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα μπορεί και να χρειάζεται αλλαγή. Είσαι εκτός εγγύησης;Ναι, ειμαι εντος εγγυησης. Θα δοκιμασω να το καθαρισω μονος μου και μετα αν δεν φτιαξει θα το παω στο iStorm. Θα παρει πολλες μερες ομως η επισκευη? Κάνε επαναφορά αρχικά αν δεν λυθεί, τότε να πάρεις lighting to 3.5 και να βάζεις τα ακουστικά έτσι.Επαναφορα αν κανω δεν θα διαγραφουν ολα τα δεδομενα που εχω στο κινητο?
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μια ακομα παρατηρηση. Χθες συνεδεσα το iPhone με ενα ηχειο και ειχε την ιδια παραμορφωση με τον ηχο που βγαινει απ τα ακουστικα. Το ιδιο συμβαινει και με τα ηχεια που εχει πανω του το iPhone. Τι μπορει να σημαινει αυτο?
AlienTechGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι το τσιπ που αναλαμβάνει την έξοδο του ήχου τα έχει κακαρώσει. Δεν νομίζω να είναι θέμα software (μακαρο βέβαια, αλλά δύσκολο).
technology_guy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα παει service. Ποσες μερες μπορει να κανει να φτιαχτει, αν ξερεις;
CheOnWeb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μια ακομα παρατηρηση. Χθες συνεδεσα το iPhone με ενα ηχειο και ειχε την ιδια παραμορφωση με τον ηχο που βγαινει απ τα ακουστικα. Το ιδιο συμβαινει και με τα ηχεια που εχει πανω του το iPhone. Τι μπορει να σημαινει αυτο? Εδώ αλλάζει το πράγμα. Δοκίμασε force restart, αν δεν φτιάξει, Restore from Backup, αν δεν φτιάξει, Restore as New. Αν δεν, πας στο Service.
technology_guy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηγα στην iStorm σημερα, αλλα επειδη παρουσιαζε μικρη παραμορφωση σε συγκεκριμενα τραγουδια, μου ειπαν πως δεν ειναι καποιο θεμα hardware. Το θεμα ομως ακομα υπαρχει και δεν ξερω τι να κανω για να φυγει. Δεν εχει σχεση με την εφαρμογη της μουσικης, αφου εμφανιζει την ιδια μικρη παραμορφωση στο ιδιο τραγουδι και στο YouTube. Καμια συμβουλη;
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηγα στην iStorm σημερα, αλλα επειδη παρουσιαζε μικρη παραμορφωση σε συγκεκριμενα τραγουδια, μου ειπαν πως δεν ειναι καποιο θεμα hardware. Το θεμα ομως ακομα υπαρχει και δεν ξερω τι να κανω για να φυγει. Δεν εχει σχεση με την εφαρμογη της μουσικης, αφου εμφανιζει την ιδια μικρη παραμορφωση στο ιδιο τραγουδι και στο YouTube. Καμια συμβουλη; Καθάρισε και λίγο το jack με κάτι (μια οδοντογλυφίδα πχ) και ένα φύσημα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό.
CheOnWeb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηγα στην iStorm σημερα, αλλα επειδη παρουσιαζε μικρη παραμορφωση σε συγκεκριμενα τραγουδια, μου ειπαν πως δεν ειναι καποιο θεμα hardware. Δεν είναι ακριβές αυτό που σου είπαν. Δεν έχουν όλα τα τραγούδια το ίδιο μπάσο. Αν το iPhone υποφέρει στην αναπαραγωγή τού μπάσου, είναι λογικό να το κάνει σε ορισμένα τραγούδια. Το θέμα είναι, γιατί υποφέρει. Τους είπες να κάνουν αναπαραγωγή το ίδιο τραγούδι (youtube) σε άλλη συσκευή; Το θεμα ομως ακομα υπαρχει και δεν ξερω τι να κανω για να φυγει. Δεν εχει σχεση με την εφαρμογη της μουσικης, αφου εμφανιζει την ιδια μικρη παραμορφωση στο ιδιο τραγουδι και στο YouTube. Η "κάρτα ήχου" είναι η ίδια. Καμια συμβουλη; Restore δοκίμασες;
ice25 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 καθάρισμα την υποδοχή κάτι δεν πατάει καλά
CheOnWeb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καθάρισε και λίγο το jack με κάτι (μια οδοντογλυφίδα πχ) και ένα φύσημα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. καθάρισμα την υποδοχή κάτι δεν πατάει καλά Μια ακομα παρατηρηση. Χθες συνεδεσα το iPhone με ενα ηχειο και ειχε την ιδια παραμορφωση με τον ηχο που βγαινει απ τα ακουστικα. Το ιδιο συμβαινει και με τα ηχεια που εχει πανω του το iPhone. Τι μπορει να σημαινει αυτο? 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κάνε backup πριν το πας όμως. (Νομίζω πρέπει να κλείσεις και το find my phone). Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2017 από zio10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα