NickTG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα μια αληθινή ιστορία από τον Aristos12 της καρδιάς μας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σε αξιοπιστια δεν συγκρινονται καν αυτα τα 2. Getz με κλειστα ματια. Οσον αφοτα τα ανταλλακτικα απλα εχε υποψη οτι η hyundai με την προσφατη αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος τα εχει ακριβινει καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγώ που έψαχνα μικρές διαστάσεις πήγα σε kia picanto 06 και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Getz και πάλι Getz, φανατικά από εμένα. Αστείο, κυριολεκτικά, κόστος service, μηδέν βλάβες με το νεώτερο να έχει γράψει ήδη 160000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Μειονεκτήματα: Τα 1.4 που έχουμε εμείς, καίνε 7-7,5 λίτρα. Με το εξαιρετικό κλιματιστικό, πάει πιο πάνω, αλλά αν θέλεις, βάζεις υγραέριο χωρίς προβλήματα. Το άλλο μειονέκτημα είναι η συμπεριφορά στο βρεγμένο οδόστρωμα, στις στροφές, όπου γλιστράνε μέχρι να ζεσταθεί η γόμα, ανεξαρτήτως ελαστικών. Το 1,4 είναι 100 άλογα, πολύ δυνατό, με πολύ καλά φρένα. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και έχω πάει πολλές φορές εξωτερικό με τα Getz. Κανένα πρόβλημα. Το Panda, μου φαίνεται πάρα πολύ αργό και προσωπικά, για αυτοκίνητο πόλης, προτιμώ Κορεάτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα