Panagiotis32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω για μεταχειρισμένο γύρω στα 3000-4000€ μοντέλα κοντά 10ετίας (06'-08'). Με ενδιαφέρει αξιοπιστία και οικονομία. Αν έχει οδηγήσει κανείς και τα δυο αυτοκίνητα ή εστω μόνο το ένα ας μου πει τις εντυπώσεις του και πιο είναι καλύτερο οδηγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και τα 2 τα εχω οδηγήσει απειρες φορες λογο επαγγελματος, θα σου πρότεινα Getz ανάμεσα στα 2 μιας και που εχει μεγαλύτερους χώρους και ειναι περισσότερο 'αμαξι' Αλλα για μένα καλύτερα toyota Yaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δεν υπαρχει συγκριση.getz χωρις δευτερη κουβεντα.το ειχα νοικιασει 10 μερες.καλο αμαξακι.τιμιο.φτηνα ανταλλακτικα.φτηνο σερβις.αξιοπιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και τα 2 τα εχω οδηγήσει απειρες φορες λογο επαγγελματος, θα σου πρότεινα Getz ανάμεσα στα 2 μιας και που εχει μεγαλύτερους χώρους και ειναι περισσότερο 'αμαξι' Αλλα για μένα καλύτερα toyota Yaris Σε ταχύτητες 90-130χλμ πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με το πάντα ή μικρή η διαφορά? το yaris με χαλάει το εσωτερικό και συγκεκριμένα η θέση του καντράν και είμαι προκατειλημμένος καλώς ή κακώς :/ δεν υπαρχει συγκριση.getz χωρις δευτερη κουβεντα.το ειχα νοικιασει 10 μερες.καλο αμαξακι.τιμιο.φτηνα ανταλλακτικα.φτηνο σερβις.αξιοπιστο. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? εχω ακούσει καλά λογια για το παντα + οτι είναι αρκετα οικονομικό σε κατανάλωση (πιο οικονομικο απο το getz). Απ'την άλλη γνωρίζω για την αξιοπιστία της hyundai και τις χαμηλές τιμές σε ανταλλακτικά κτλ και συμφωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και τα 2 τα εχω οδηγήσει απειρες φορες λογο επαγγελματος, θα σου πρότεινα Getz ανάμεσα στα 2 μιας και που εχει μεγαλύτερους χώρους και ειναι περισσότερο 'αμαξι' Αλλα για μένα καλύτερα toyota Yaris Συμφωνω αλλα μαλλον ξεφευγει σε τιμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 το panta ειναι φιατ αρα αστο..το εχω οδηγησει λιγο,μικρο μεσα.ακριβα ανταλακτικα.δεν παταει καλα οπως το χιουνται.παμε τωρα στο getz.σκυλος.δεν παθαινει τιποτα.το εχει γνωστος απο το 2007.οδηγηκα παταει πιο καλα το.ως τα 100 εισαι ενταξη μην υπερβαλουμε.αυτα τα αμαξια ως εκει ειναι.οτι πανε 150 πανε αλλα κατι να γινει το εχασες, υπολογισε οταν το παρεις συν για σερβις( λαδια-φιλτρα -τακακια - μπουζι ) το πολυ 140 ευρω συν 230 για λαστιχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφωνω αλλα μαλλον ξεφευγει σε τιμη . Δεν βρίσκεις κοντά στα 4χιλιάρικα yaris 10ετίας? :/ το panta ειναι φιατ αρα αστο..το εχω οδηγησει λιγο,μικρο μεσα.ακριβα ανταλακτικα.δεν παταει καλα οπως το χιουνται.παμε τωρα στο getz.σκυλος.δεν παθαινει τιποτα.το εχει γνωστος απο το 2007.οδηγηκα παταει πιο καλα το.ως τα 100 εισαι ενταξη μην υπερβαλουμε.αυτα τα αμαξια ως εκει ειναι.οτι πανε 150 πανε αλλα κατι να γινει το εχασες, υπολογισε οταν το παρεις συν για σερβις( λαδια-φιλτρα -τακακια - μπουζι ) το πολυ 140 ευρω συν 230 για λαστιχα. μπουζί γιατί απαραίτητα ? πόσο κάνουν περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 8-12 ευρω το ενα. μαθημα πρωτο.οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο το πας για σερβις.το χιουνται με 120 ευρω κανει το φουλ σερβις, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 8-12 ευρω το ενα. μαθημα πρωτο.οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο το πας για σερβις.το χιουνται με 120 ευρω κανει το φουλ σερβις, Σε τετοα αμαξια τοσο γατι σε αλλα και 30 ευρω το ενα αλλα για 100.000 χλμ οπως το δικο μου CRV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με διαφορά panda. Καμία σχέση με το getz. Εξωφρενικά φθηνά ανταλλακτικά και πολύ άνετο και βολικό και δεν καίει τίποτα κυριολεκτικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως απ'οτι βλέπω στις αγγελίες δεν έχουν τρομερή διαφορά το getz με το yaris. 5000€ για μικρό 10ετίας δεν πρόκειται να το πουλήσουν ΠΟΤΕ. Οπότε φαντάζομαι μπορείς να ρίξεις περισσότερο την τιμή σε ένα yaris απ'οτι σε ένα getz. Οπότε μιλάμε για διαφορά κατω απο χιλιάρικο στα δυο μοντέλα. Αξίζει? το panta ειναι φιατ αρα αστο..το εχω οδηγησει λιγο,μικρο μεσα.ακριβα ανταλακτικα.δεν παταει καλα οπως το χιουνται.παμε τωρα στο getz.σκυλος.δεν παθαινει τιποτα.το εχει γνωστος απο το 2007.οδηγηκα παταει πιο καλα το.ως τα 100 εισαι ενταξη μην υπερβαλουμε.αυτα τα αμαξια ως εκει ειναι.οτι πανε 150 πανε αλλα κατι να γινει το εχασες, υπολογισε οταν το παρεις συν για σερβις( λαδια-φιλτρα -τακακια - μπουζι ) το πολυ 140 ευρω συν 230 για λαστιχα. Με διαφορά panda. Καμία σχέση με το getz.Εξωφρενικά φθηνά ανταλλακτικά και πολύ άνετο και βολικό και δεν καίει τίποτα κυριολεκτικά Οτι είναι ανετο, βολικό και δεν καίει είναι αλήθεια. Αλλά με προβληματίζει όσα λένε για την οδηγική του συμπεριφορά, δεν πατάει καλά κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το getz δεν το εχω οδηγησει ποτε δεν το ξερω καθολου, το panda το εχει κολλητος μετριο πατημα δεν του εχει εμφανισει προβληματα. Το 1.200cc το 8βαλβιδο μετριο γκαζι με νορμαλ οδηγηση υπολογιζε λιγο κατω απο 6 λιτρα μεση καταναλωση. Το μοτερ απο αξιοπιστια απροβληματιστο μεχρι 250 χιλιαδες χιλιομετρα ο συμπλεκτης ειναι πενα. Τα ηλεκτρικα εχουν ενα θεματακι, επισης αν εν τελη καταληξεις εκει προσεχε μην πεσεις στην γενια που βγαζει προβλημα το μοτερ της υποβοηθησης του τιμονιου. (χοντρο αρκετα προβλημα) Υ.Γ εχω punto ιδια γενια ιδιο μοτερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 επισης αν εν τελη καταληξεις εκει προσεχε μην πεσεις στην γενια που βγαζει προβλημα το μοτερ της υποβοηθησης του τιμονιου. (χοντρο αρκετα προβλημα) Υ.Γ εχω punto ιδια γενια ιδιο μοτερ Ξέρουμε για ποια γενιά είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Από τις 6-22 του μηνός είχα ένα ενοικιαζόμενο panda με 55 άλογα αν δεν κάνω λάθος.Πολύ οικονομικό στην πόλη και ευκολοδήγητο με καλή ορατότητα και καλά φρένα.Η μηχανή εντελώς απλή,δηλαδή φτηνό και εύκολο σερβις.Το getz δεν το είδα από πολύ κοντά ποτέ μου.Το Panda μου άρεσε πολύ σαν αυτοκίνητο πόλης.Ο κινητήρας ήταν λίγο ψόφιος στον αυτοκινητόδρομο ή στις ανηφόρες.Αλλά στην πόλη και για να χώνεσε παντού και οικονομικά ήταν μάνα.Το ότι δεν πατάει και τόσο καλά,μην νομίζεις και τα άλλα πατάνε καλύτερα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρουμε για ποια γενιά είναι αυτή? Το πουντο μου ειναι 3η γενια (καποιοι το λενε γενια mk2 facelift) μοντελο 2004, με εναρξη παραγωγης 2003. Αγοραστηκε καινουργιο. Σποραδικα δουλευε το city. Καποια στιγμη ξαφνικα (αν θυμαμαι καλα περιπου κοντα στα 150 με 200 χιλιαδες χιλιομετρα με επιφυλαξη) εκει που προχωρουσε το τιμονι εγινε βαρυ (μηχανικο) και ειναι ακρως επικινδυνο ειδικα αν τρεχεις. Η επισκευη περιλαμβανει αλλαγη ηλεκτρικου μοτερ με οτι συνεπαγεται συν εργασιακα κλπ. Ειναι προβλημα γενικα για τα πουντο αυτης της γενιας, καλυτερα ψαξε αν και ποσο αφορα τα panda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα