JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχουν κάνει την απιστευτη πατεντα οι εκτυπωταδες , να σου λενε να χρυσοαγορασεις 5 χρωματα, περα του μαυρου και δε περα του PGBK μαυρου που κανονικα ειναι το μονο που χρειαζομαι . Δηλαδη , αυτη τη στιγμη που μιλαμε , καθεται ο εκτυπωτης στη γωνια και μου φωναζει να παω να πληρωσω την τιμη του ξανα , σε χρωματα που δε χρειαζομαι , εκβιαζοντας με πως δεν θα μου εκτυπωσει μαυρο μεχρι να πεθανω ακομα και αν εσκασα 20€ για τα μαυρα/Pgbk. Με εκβιαζει . Αισθανομαι προδομενος στη λιγοστη . Αυτο ειναι χειροτερο εγκλημα και απο τις νεες δηθεν εσπρεσιερες . Επισης, αυτα ειχαν ερθει μαζι με τον εκτυπωτη, και δεν τα αγγιξα δεδομενου πως παιζω με GREYSCALE prints. Ο ιδιος ο πωλητής που πηρα τηλεφωνο μου ειπε πως και να συμμετεχω στο παραπανω εγκλημα, μπορει να κοκκαλωσουν τα χρωματα και σε 1-2 ετη να πρεπει να αγορασω ΞΑΝΑ. Εφαγα το τοπο να βρω bypass . Αν ξερει καποιος, θα ειναι εδω μεσα ειπα.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από JiovanniGeorgeo
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 "Bypass" δεν υπάρχει, διότι στο CMYK μοντέλο το μαύρο κείμενο (rich black) εκτυπώνεται με χρωματιστό υπόστρωμα. Εάν χρειάζεσαι μόνο μαύρο, γιατί αγόρασες έγχρωμο εκτυπωτή και όχι ασπρόμαυρο;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 οπως λεγανε και στον λοχα : δεν ηξερα / δε το γνωριχα / δε μου το 'χανε πει THIEF μοντελο επρεπε να λεγεται οχι CMYK Άρα είναι βέβαιο, να τον βάλω στο πατάρι και να αγοράσω άλλον ; εχετε καποιον που προτεινετε; θα ηθελα οτι ειναι να το ταϊζω το πολυ 10 ευρω το μηνα να εκτυπωνω 10-15 φυλλα μη επαγγελματικα υπαρχει καποιο trusted μοντελο μεχρι 50 ευρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα