Προς το περιεχόμενο

NEOI EVIL DIALERS --[[ P R O S O X H]]--

Chrisad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη απάτη αυτοί οι dialers...

Αλλά εδώ που τα λέμε αν είσαι προσεχτικός δεν την πατάς, εγώ ασχολούμαι 8 χρόνια με υπολογιστές και δεν έχω πάθει τίποτε τέτοιο!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To programmataki pou anaferei o manos einai h kalyterh lysh.. Opoios dialer paei na kanei klhsh petaei mynhma an tou epitrepeis... Epishs paliotera eixa dei syskeues mikrou megethous pou syndeontousan sto pc kai empodizan tous dialers... Htan sxetika fthnes alla den nomizw na kykloforoun Ellada...

Δημοσ.

epeidh thn pathseki o pateras mou kaikalese nhsia kouk 00...... den 8ymamai akrivws h monh lush einaikleidwma ston ote to 0.ginetai mono ston ote.hklhsh htan peri ta 25 eurw giamia monoklhsh.an sta8eis tyxeros den 8a exeis synde8ei polygiati kanei diafores klhseis ews otou na petyxei thn epi8ymhth

Δημοσ.

Κάποια στιγμή στο laptop στο χωριό,εκεί στα καλά καθούμενα(ε,όχι και τόσο....lol,εκεί που τριγυρνάμε όλοι μας),ενώ ήμουν συνδεδεμένος και χάζεβα,ακούω ξαφνικά το modemάκι να γουργουρίζει.Ετυχώς έχω δυναμώσει το εσωτερικό μεγαφωνάκι,ήταν και η σύνδεση αναλογική(!),οπότε έβγαλα το καλώδιο, με τη μία restart και διάφορα ευχέλαια και λειτουργίες με ότι είχα διαθέσιμο...

Ευτυχώς δεν είχε μείνει τπτ από μπάζα...

Δημοσ.

Όποιοιος χρησιμοποιεί το Kerio Personal Firewall θα έχει διαπιστώσει ότι και αυτό σε ρωτάει αν εμπιστεύεσαι τον αριθμό που καλεί η dialup σύνδεση. Άρα έχεις μαζί και firewall και προστασία από dialers. Viva Kerio Personall Firewall :lol: :lol: :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

signwmh...h xrewsh twn dialers pws akribws emfanizetai ston logariasmo tou ote?ws yperastikh klhsh,die8nhs,090,h internet?kai allazei i onomasia tou eikonidiou net?diladi as poume anti na grafei "Otenet" grafei kati allo?enas filos elabe logariasmo 614 eyrw!!!to dikio mas sto ote mporoume na to broume?help!

Δημοσ.

εμφανιζονται σαν διεθνεις επειδη τα νουμερα εχουν προθεμα 00.νομιζω οτι μπορεις να κανεις καποιο διακανονισμο. :(

Δημοσ.
enas filos elabe logariasmo 614 eyrw!!!to dikio mas sto ote mporoume na to broume?help!

Ποιό δίκιο βρε predator, αφού τα έκανες (εσύ η το dialer) θα πρέπει να πληρωθούν. Στις διεθνείς κλήσεις κ ο πΟΤΕ παραέξω από τη χώρα τα πληρώνει.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...