dreez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Mήπως ξέχασες κάποιον αποστάτη μητρικής πάνω στο κουτί και τώρα είναι "ορφανός" και ακουμπάει πίσω στην μητρική σε κάποιο κύκλωμα της?
alexc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δοκιμάσω την μητρική σε καποια αλλη επιφανεια εκτος κουτιου, που προτεινεται να το δοκιμασω?
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το χαρτινο εννοει...Την συσκευασια αγορας της δηλαδη... Μην μου γυρισεις το κουτι του υπολογιστη στα πλαγια και βαλεις στο μεταλλο χυμα την μητρικη! 4
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Και τοτε γιατι ρωταει για να δοκιμασει σε αλλη επιφανεια εκτος κουτιου? Δηλαδη παιζει ρολο το αν θα ειναι στα μαλακά η μητρικη? Παντως τροφοδοτικο δεν βλεπω να δοκιμαζει αλλο για να ξεκινησουμε να αποκλειουμε πραγματα αρα και αγιασμο να κανει δεν αλλαζει κατι...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Την βίδωσες στο κουτί χωρίς standoffs και άνοιξες το ρεύμα, είναι δύσκολο να μην έχει γίνει short κάτι. Στο πιο μόνιμα εννοώ.
alexc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οτι βιδα κούμπωσα την μητρική, είχε αποστάτη από κάτω. Θέλω απλά να ξεκινήσω με τους ευκολους τρόπους και μετά θα πάω για αντικαστάσεις. Ρώτησα για το κουτί αν ειναι κατάλληλο για αυτόν τον λόγο, αν δεν έχω κάνει ζημιά ήδη, να μην κάνω περαιτέρω.
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχεις κανεναν γνωστο ρε συ να δανειστεις ενα τροφοδοτικο για μια ωρα...Δεν θα παρεις αλλο απ την αρχη..! 2
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κατα πασα πιθανοτητα ειναι ασυμβατες ram ή doa μητρικη.
alexc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Βρήκα και σε αλλα forums άτομα με ίδια συνθεση MOBO,CPU,RAM και παρολο που δεν ειναι στην vql δουλεύει κανονικά το μηχάνημα τους.
alexc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ok guys, αξίζω και περισσότερο τρολλ... Λόγω το οτι ειναι πολύ παλιά η οθόνη μου(έρχεται καινουργια συντομα) έχει μονο εξοδο vga...Η καρτα μου μονο dvi/hdmi και δεν ειχα σωστό ανταπτοράκι, δοκίμασα λοιπον με την παλια καρτα μου και όλα λειτουργούν ρολόι. Τώρα εγκαθιστώ την διανομή μου και όλα κομπλε φαίνονται. Σας ευχαριστώ όλοους λοιπον για την διάθεση σας και τις φουυυλ χρησιμες πληροφοριες που γυρισαν εδω μεσα. I will troll myself for many days...
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Σσσσσσσσσσ΄ ωραιος! Αντε με΄γεια...την οθονη τοτε και να το ευχαριστηθεις!
poihths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή? δηλαδη η οθονη του έχει μονο vga και εβαλε μετατροπέα απο dvi se vga και δεν δουλευε η οθόνη.... αρα ολα καλα πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα