antemore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρετε. Θα ήθελα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 500gb-1tb τον θέλω κυρίως για backup μουσικης, φωτογραφιων,και αλλων αρχειων εκτός από χωρητικότητα και ταχύτητα τι αλλο πρεπει να κοιταξω; Υπαρχουν ξεκαθαρα καλες και κακες μαρκες; αν μπορειτε προτεινετε μου επιλογες και απο καταστηματα τυπου Πλαισιο που μπορω να το παρω ο ιδιος και απο ιντερνετ
Undertaker25 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλεις portable ή επιτραπέζιο? Και μέχρι πόσα χρήματα? 1
antemore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δεν εχω προτιμηση για portable ή επιτραπέζιο. Ειναι το ενα πιο αξιοπιστο απο το αλλο; Τιμες δεν ξερω πως κυμαινονται για να πω. Κατι value for money
Undertaker25 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, απλά το portable/φορητό συνδέεται μόνο με ένα καλώδιο usb και το μεταφέρεις εύκολα ενώ ο επιτραπέζιος συνδέεται και στη πρίζα για την τροφοδοσία του. Συνήθως οι επιτραπέζιοι είναι πιο γρήγοροι (7.200 vs 5.400 στροφές) καθώς και 3.5 ιντσών (οι φορητοί 2.5) Όχι βέβαια ότι έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά αν πρόκειται να μεταφέρεις μικρά αρχεία όπως μουσική κτλ... 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω εχω αυτον Φουλ ευχαριστημενος. https://www.skroutz.gr/s/8535770/Freecom-mHDD-Slim-1TB.html Μικρος,ταχυτατος,ομορφος και usb3 1
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το φορητο συνδεεται με ενα η΄ και δυο καλωδια usb και ειναι αρκετα βολικο σε μεγεθος..Οι λεγομενοι 2.5αρηδες... Ενω οι 3.5αρηδες ειναι πιο μεγαλοι σε μεγεθος, δεν χωρανε σε τσεπη οπως οι αλλοι και εχουν και τροφοδοτικο απο κοντα που μπαινει στην πριζα... Παντα οι 3.5 ειναι πιο γρηγοροι εκτος απο τους ssd 2.5 που εχουν αρχισει και κυκλοφορουν... Οι στανταρ μαρκες ειναι Western Digital, Seagate, Toshiba, Hitachi και καποιες αλλες... Τυχερος πρεπει να εισαι πλεον σε αυτο που θα παρεις.. Απλα εγω απο προσωπικης αποψεως, μεχρι πριν καποια χρονια προτιμουσα WD ενω τα τελευταια πλεον παιρνω Seagate γιατι παντα βρισκω το προιον που θελω σε καλυτερη τιμη με το αντιστοιχο της WD... Για αυτα που το θες, δεν χρειαζεσαι και καμια ιδιαιτερη ταχυτητα, οπως ξανα ειπα τυχη θελεις για αντοχη στον χρονο... Αρα κοιτα αν θες 3..5 η΄ 2.5 σαν μεγεθος για αρχη και μετα βλεπουμε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα