Προς το περιεχόμενο

Virus .ykcol

chrispet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα πρόβλημα με ένα μηχάνημα (Windows XP) στο γραφείο. Άνοιξε μια κοπέλα ένα mail που της διαβίβασαν και κόλλησε ιο. Από όσο διαβάζω πρόκειται για ransomware και κρυπτογραφεί όλα τα αρχεία με κατάληξη .yckol. Έχω χτενίσει το internet αλλά δυστυχώς από όσα tool πρότειναν δεν δούλεψε τίποτα. Δυστυχώς backup δεν υπάρχει! Υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να με βοηθήσει? 

Σας Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Παραθέτω φωτογραφία από το μήνυμα που της έβγαλε αφού άνοιξε το mail και της κρυπτογράφησε τα αρχεία

post-306226-0-62519500-1506515021_thumb.png

post-306226-0-75730800-1506515328_thumb.png

post-306226-0-28737300-1506515351_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα Gtr34, σε αυτή την σελίδα έτυχε να μπω και εγώ. Διάβασα πως προς το παρών δεν υπάρχει τρόπος να αποκρυπτογραφηθούν τα αρχεία. Δυστυχώς το malwarebytes δεν μπόρεσε να βρει κάτι όσο για το Hitman δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω διότι μόλις πάω να ανοίξω το setup του μου βγάζει πως δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32 ίσως επειδή είναι Windows XP

Δημοσ.

Καλησπέρα tkats. Την "μέθοδο" αυτή την έχω βρει σε πολλά forum δυστυχώς όπως αναφέρω και πιο πάνω πρόκειται για Windows XP και δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν! Επιφυλάσσομαι να έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα μετά τον ιο και να μην μπορεί να δουλέψει

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...