Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτά τι θα μου πρoτείνατε να πάρω?

Νο1 κριτήριο είναι η ταχύτητα μεταφοράς τών αρχείων είχα αυτό εδώ για κάνα 2 χρόνια

https://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Flash-Drive-SDCZ80-032G-G46/dp/B00DZPUOU8

Χάλασε και μου το αλλάζουν.

Οπότε κοιτάω μόνο απο eshop.

Δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλο για να το έχω μαζί μου στα κλειδιά του σπιτιού.

32g και πάνω

Δημοσ.

Γι΄αυτο χαλασε παντως να ξερεις... Απ το πολυ κοπανημα στα κλειδια σου που το εχεις...

Ρε συ κοιτα τις ταχυτητες που δινουν και τα σχολια... Δεν εχω καποιο γρηγορο γιατι κανα 2 που ειχα-ω ειναι φτηνιαρικα ισα να κανουν την δουλεια τους...

Δημοσ.

ΝΑι το φαντάστηκα το είχα πάντα μαζί μου με κλειδιά 2 χρόνια..Το συγκεκριμένο είχε lifetime εγγύηση   γιαυτό το πήρα..και απο ταχύτητες σφαίρα... έπιανε παραπάνω απόσο έλεγε ο κατασκευαστής (Lol)  

Απόσα είδα Ξεχώρισα αυτο εδώ http://www.e-shop.gr/sandisk-ultra-flair-64gb-usb30-flash-drive-p-PER.662849

διάβασα σε σχόλια οτι δέν δίνετε συγκεριμένη ταχύτητα εγραφής αλλά κάποιοι ανέφεραν 60mb/s αλλά γενικά παίζει περίπου στο 25-45mb/s που ειναι καλά σχετικά,βεβαια πρίν βαρούσα 130 κάποιες φορές!! περνούσε ταινία σε δευτερόλεπτα..

Μάλον θα καταλήξω σε αυτό μεταλικό είναι φαίνετε θα κρατήσει ειναι και 64g πολλά giga αλλά τές πά.

πάντα έπερνα φτηνιάρικα κ εγώ αλλά πολύ αργά...πάρα πολυ αργά... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις το ίδιο;

Ψάχνω και'γω 32 ή 64 και θέλω να είναι γρήγορο, μιας και υποστηρίζει και 3.1 η μητρική μου και δεν έχω αποφασίσει.

Με αυτό δεν ήσουν ικανοποιημένος,τι ταχύτητες είχες;

Δημοσ.

Πήγαινε πολύ γρήγορα ημουν πολυ ικανοποιημένος, βαραγε πάνω απο 120 κάποιες φορές οχι πάντα ομος.

Δέν πήρα το ιδιο γιατί δέν ηταν διαθέσιμο στο eshop πλέον αλλά και επιδή μου χάλασε το 1ο..

Τελικά πήρα 3 στικάκια σε αυτα τα λεφτά να εχω..2 adata σιδερένια ιδανικά για κλειδιά με  lifetime εγγυηση και ενα samsung  32g με ταχύτητες εγραφης 30-40,

Δέν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις τόσα για 1 μόνο στικάκι και εγώ που τα έδωσα το ψιλομετανιώσα γιαυτό πήρα 3 διαφορετικά τώρα.

Οτι και να πάρεις η θα το χάσεις η θα χαλάσει η θα το δανίσεις προσωρινά σε κάποιον θα στο φέρει ''Αυριο'' οπότε πάρε κάτι με Lifetime εγγυηση ωστε αν δέν το χάσεις να έχεις στικάκι σε οποιοαδήποτε άλλη περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Πάιζουν ρόλο δίαφοροι παράγοντες στην ταχύτητα εγραφής, Αν πχ μεταφέρεις ενα αρχείο σε usb 3 μεγάλο θα το περάσει γρήγορα θα πιάσει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα αν έχεις και ssd ακόμα πιο εύκολα,αν εχεις παλιό δίσκο αργό θα το κόβει αυτός. Αν μεταφέρεις  τώρα 3gb πχ με πολλά αρχεία πχ 3gb φωτογραφίες η κάποιο εγκατεστήμένο πρόγραμμα με χιλιάδες μικρά αρχεία  τοτε θα αργεί περισσότερο μπορεί ναι να πάει και με 20.αλλά δύσκολα

Αυτο που είχα κάπος έτσι δουλευε αλλά γενικά πήγαινε αεροπλάνο μετεφερα giga σε δευτερόλεπτα..

Αυτο που λές εσύ https://www.sandisk.com/home/usb-flash/extreme-go-usb λέει 150 ταχύτητα εγραφής με βάση αυτά που ξέρω για την εν λόγο εταιρία πιστεύω θα τα πιάνει και θα πηγαίνει και αυτο κομμάτια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...