Προς το περιεχόμενο

samsung j5 2017 vs huawei p10 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , μια βοηθεια θα ηθελα. φιλη εχει μια επιδοτηση και ειμαστε αναμεσα στα 2 κινητα αυτα. αγορα απο μεγαλο καταστημα εδω. ποιο απο τα 2 προτεινετε?η σημαντικη διαφορα που βλεπω εγω ειναι στην μπαταρια για το j5 και ισως? η καμερα στο p10. το προηγουμενο κινητο ειναι το j5 του 2015. υπαρχει καποιος που εχει εμπειρια και απο τα 2?ευχαριστω

/

Δημοσ.

Θεωρώ την σειρά J της Samsung σκουπίδι σειρά. Μέτρια specs χαλί μαύρο αναβαθμίσεις. Αν κρίνω από το p9 lite που έχει ο μίσος πληθυσμός της πόλης μου και φίλοι μου υποθέτω το δέκα θα είναι εξίσου καλό αξιόπιστο με πολύ καλή ανάλυση οθόνης και όμορφος UI. Και σαφώς καλύτερες αναβαθμίσεις. Όποτε +1 από εμένα στο p10lite το οποίο είναι και πανέμορφο. Βασικά και το p9lite αν βρείτε πάνω κάτω το ίδιο είναι. Διαφορετικό design.

• Like 3
Δημοσ.

για huawei και γω την καλυτερη γνωμη εχω, αλλωστε κατοχος του mate s , αλλα δεν ειναι για μενα! απο κει και περα , το j5 εχει δυνατο σημειο την μπαταρια. αν βαλουμε και στο παιχνιδι το j7 2017 ? τι λετε ?? αναμεσα σε j7 και p10 lite

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση J5 με P10 lite. Εννοείται το δεύτερο, αν φυσικά δεν τίθεται θέμα χρημάτων.

αναμεσα σε j7 2017 και p10 lite? τα χρηματα τα αφηνουμε απεξω γιατι με επιδοτηση θα γινει η αγορα οποτε ειμαστε οκ οσον αφορα το ποσο.

Δημοσ.

Εκεί είναι πιο μικρές οι διαφορές. Το J7 έχει μικρή χωρητικότητα, αλλά εμένα μου αρέσει λόγω αυτονομίας.

Της κοπέλας π.χ μπορει να της αρέσει περισσότερο η εμφάνιση και οι μικρότερες διαστάσεις, οπότε να πας στο P10 lite.

Σε κάθε περίπτωση στο J5 ρίχνεις άκυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...