Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 να αλλα θα χασω σε ταχυτητα αμα παω σε fast path , σωστα. Στην περίπτωσή σου θα είσαι ακόμα στα 49998 επειδή έχεις αέρα/attainable 115718. Αν το attainable ήταν πχ 55000, μάλλον θα είχες μείωση συγχρονισμού.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στην περίπτωσή σου θα είσαι ακόμα στα 49998 επειδή έχεις αέρα/attainable 115718. Αν το attainable ήταν πχ 55000, μάλλον θα είχες μείωση συγχρονισμού. Ευχαριστώ, θα ζητήσω fastpath.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση ακόμα , για να ξέρω , έχω μόνιμα συνδεδεμένες κάμερες ασφαλείας και μάλιστα η μια είναι ip οι άλλες είναι πάνω σε καταγραφικό που και αυτό είναι στο ίντερνετ για να τις βλέπω σε πρόγραμμα στον υπολογιστή , το ερώτημα μα μου είναι το εξής αυτές όταν κοιτάω το πρόγραμμα μου λέει ότι η μια κάνει main streaming 4500kbps η άλλη 4000 και η τελευταία 3000 , όταν κάνω speedtest μου βγάζει 15 Pings 45,5 doawnload και upload 4.54 , αυτά τα στατιστικά είναι με τις κάμερες να τραβάνε πόρους, Δηλαδή άμα κλείσω τις κάμερες το doawload και το upload θα ανέβει. Ευχαριστώ. Μια ερώτηση ακόμα , για να ξέρω , έχω μόνιμα συνδεδεμένες κάμερες ασφαλείας και μάλιστα η μια είναι ip οι άλλες είναι πάνω σε καταγραφικό που και αυτό είναι στο ίντερνετ για να τις βλέπω σε πρόγραμμα στον υπολογιστή , το ερώτημα μα μου είναι το εξής αυτές όταν κοιτάω το πρόγραμμα μου λέει ότι η μια κάνει main streaming 4500kbps η άλλη 4000 και η τελευταία 3000 , όταν κάνω speedtest μου βγάζει 15 Pings 45,5 doawnload και upload 4.54 , αυτά τα στατιστικά είναι με τις κάμερες να τραβάνε πόρους, Δηλαδή άμα κλείσω τις κάμερες το doawload και το upload θα ανέβει. Ευχαριστώ. Το Βρηκα απο μονος μου ευχαριστω.
Damachi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη το σετ με το καταγραφικο πρεπει να δεσμευει καποιο bandwidth σωστα ? η WiFi ΙP camera δε νομιζω να κανει διαφορά . Εμενα μετα τη τελευταια βλαβη οτι και να κανω συγχρονιζει παντα στο ιδιο . Πριν αμα πηγαινα μεσα στο asus DSL-N14U B1 και βαζοντας το SNR margin στο 8 μου συγχρονιζε 2 mbps παραπανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 To speedtest δεν θα δείξει παραπάνω από 45-46 στο download. Αυτή είναι η πραγματική ταχύτητα μιας 50αρας...
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 να αλλα θα χασω σε ταχυτητα αμα παω σε fast path , σωστα. το fast path σου μειωνει την μεγιστη ταχυτητα συγχρονισμου. Αλλα αυτη ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που εχεις, αρα δε χανεις τιποτα,μονο κερδιζεις. Εχανες σε περιπτωσεις ADSL ,που η μεγιστη ταχυτητα ηταν ιδια με την ταχυτητα που κλειδωνεις.
Damachi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Φτου ,δηλαδη στη δικη μου περιπτωση ημουν max 15,5 mbps τωρα με fast παντα κλειδωνει στα 14,3
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αν παιζεις παιχνιδια αξιζει, αλλωστε εχασες πολυ λιγο...
alexisnik19911 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 απο ποτε οτε κατεβαζει το σνρ στο 6? νομιζα πως παντα 9 το εχουν .τωρα δεχεται να στο κατεβασει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα