Προς το περιεχόμενο

Asus P5N E-SLI bios update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω εδω και καιρο να κανω update το bios απο την εκδοση 0401 σε νεοτερη και μου βγαζει τα εξης μυνηματα Downgraded file system not suitable for your system και κανει μονο update μονο με την εκδοση 0401. Κανω update μεσω Ez flash 2 με usb fat32 εχω κατεβασει όλες τις εκδωσεις μετα την 0401 και παλι αρνηται.Τα αρχεια είναι σωστα απο την επισημη σελιδα τις Asus. Μπορει να με βοηθησει κάποιος

Δημοσ.

Κατέβασε το hirren's και πέρασε το σε ένα usb flash, να μπορείς να εκκινήσεις από αυτό το σύστημα πέρασε σε ένα φακελάκι όλες τις εκδόσεις bios που έχουν κυκλοφορήσει και το afudos.exe και μπες σε dos που έχει επιλογή και τρέξε τις κατάλληλες εντολές, σε asus δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ποτέ. 

Κάποιο κόλλημα έχει γιατί upgrade προσπαθείς να κάνεις όχι αυτό '"Downgraded file system not suitable".

Δημοσ.

Αυτη είναι η λογικη διαδικασια την οποια επιχειρηση πολλες φορες και παντα μου κανει τα ιδια δεν δεχεται καμια αναβαθμιση και ειναι περιεργο σαν να ειναι κολλημενο ή κλειδωμενο το bios (δεν ξερω αν υπαρχει τετοια περιπτωση). Εχω ψαξει σε πολλα forum και κανενα δεν εχει απαντηση

θα το δοκιμασω junior member και θα σου πω τα αποτελεσματα

Δημοσ.

Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι με δισκέτα. Αλλά φυσικά πρέπει να έχεις floppy drive. Σε ένα virtual machine εγκαθιστάς τα XP και δημιουργείς μια bootable δισκέτα μέσα από τα XP. Ρίχνεις τα αρχεία του BIOS μέσα στη δισκέτα και ξεκινάς το pc από αυτήν. στη συνέχεια ακολουθείς ότι λέει το nanual.

Edit: Δοκίμασε πρώτα τον τρόπο από το λινκ

http://www.overclock.net/t/397097/p5n-e-sli-bios-update-error#post_4722557

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...