blackhill66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια μια βοηθεια,είναι αυτή η μαδερμπορντ συμβατη με windows 10 ? https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-G33M-S2-rev-1x#ov
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προσωπικά δεν έχω δει mobo που να μην είναι συμβατή. Εκτός αν είναι του 1821 η κ εγώ δεν ξέρω τι. Η asus p5q-e που είχα πχ πριν λίγο καιρό, μια χαρά έκανε. Ίδιο socket κιόλας.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 LAN και ήχος realtek είναι οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Η gpu δεν ξέρω αν σου κάνει νερά. Αλλά και αυτή είναι της Ιντελ οπότε και εκεί δύσκολο να έχεις θέμα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 LAN και ήχος realtek είναι οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Η gpu δεν ξέρω αν σου κάνει νερά. Αλλά και αυτή είναι της Ιντελ οπότε και εκεί δύσκολο να έχεις θέμα. Στην asus που έγραψα πιο πάνω, είχα βάλει την rx 580 που έχω για δοκιμή και μια χαρά έκανε, άρα χλωμό να έχει πρόβλημα. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αναφέρομαι στην ενσωματωμένη gpu που έχει η μητρική. Με pci-e κάρτα σαφώς και δεν θα έχει θέμα. 1
blackhill66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 σας ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα