Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι συνηθισμένο πρόβλημα όταν δεν κάνει 'καλή' επαφή το βύσμα του φορτιστή στη θύρα φόρτισης του κινητού και να θέλει συγκεκριμένη θέση το καλώδιο ώστε να στέλνει το ρεύμα στο τηλέφωνο επιτυχώς, αλλιώς δεν φορτίζει καθόλου ή αναβοσβήνει η ένδειξη φόρτισης και το τηλέφωνο να κολλάει και να πέφτει η μπαταρία μέσα σε δευτερόλεπτα κατακόρυφα? Έχει ξανασυμβεί σε εσάς και επίσης αξίζει να ασχοληθώ για την επισκευή του? Το τηλέφωνο είναι ένα LG G3s.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Όχι , πρέπει με το που το βάζεις εκεί να μείνει και τέλος....

Κουμπώνει μέσα κανονικά το βύσμα στη θύρα φόρτισης του κινητού. Απλά ΔΕΝ στέλνει ρεύμα αν το καλώδιο δεν είναι σε συγκεκριμένη θέση. 

Δημοσ.

Κουμπώνει μέσα κανονικά το βύσμα στη θύρα φόρτισης του κινητού. Απλά ΔΕΝ στέλνει ρεύμα αν το καλώδιο δεν είναι σε συγκεκριμένη θέση.

Αυτό λέω και εγώ δεν υπάρχει συγκεκριμένη θέση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...