Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1200€

Χρήση υπολογιστή :γενική, όχι gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι. 27 ίντσες

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Η αγορά θα γίνει από ένα μόνο κατάστημα με τιμολόγιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Η συναρμολόγηση θα γίνει στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι

Επεξ/σία από LionHurt1982
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν λες γενικη εννοεις browsing ταινιες κτλπ ετσι? ξερω χαζη ερωτηση απλα μου φαινεται τεραστιο budget για τετοια χρηση.

Ακριβως. Απλα θελω κατι future proof και αργοτερα μπορει να μπει και μια καρτουλα. στη παρουσα φαση όχι.

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλα καταστήματα που μπορείς να αγοράσεις με τιμολόγιο. Το πλαίσιο είναι το πιο ακριβό απ' όλα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες από κει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεράστιο το budget θα ήταν για τέτοια χρήση αν επρόκειτο για άλλα καταστήματα...Στο συγκεκριμένο, με τις τιμές που έχει σε συγκεκριμένα κυρίως προϊόντα αλλά και με την έλλειψη ποικιλίας ώστε να διαλέξεις κάτι πιο vfm, το budget αν βάλει κάποιος ας πούμε r5 1600 + 16gb ram + μια απλή κάρτα (gt 730 ή gt 1030 π.χ.) είναι ίσα βάρκα ίσα γυαλό...Αγγίζει τα 1200.

Υ.Γ. 1. Για παράδειγμα έχει τον sandisk plus 240άρη στα 99€ παρουσιάζοντας μάλιστα την εν λόγω τιμή σαν ''web offer'', ssd που είναι από τους φθηνότερους της αγοράς στην χωρητικότητα αυτή και στα περισσότερα καταστήματα δεν ξεπερνάει το 90-93άρι.

Τα ίδια και με το cx550m της corsair.

Για τις τιμές στις 27άρες οθόνες δε, τι να σχολιάσει κανείς. Όπως και να 'χει, ξανασκέψου το για πλαίσιο.

Υ.Γ. 2. Ακόμη και σε σχέση με το eshop η ίδια σύνθεση στο πλαίσιο βγαίνει 80€ ακριβότερα (αν συμπεριλάβουμε και την οθόνη). Ενδεικτικά σου έχω μια σύνθεση απο eshop παρακάτω, ρίξε μια ματιά.

post-233997-0-94483800-1506509136_thumb.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλα καταστήματα που μπορείς να αγοράσεις με τιμολόγιο. Το πλαίσιο είναι το πιο ακριβό απ' όλα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες από κει;

Υπαρχει η δυνατοτητα πιστωσης απο αυτο το καταστημα.. εναλλακτικα ποιο καταστημα θα προτεινατε? Ενα το οποιο να κανει και τη συναρμολογηση

Δημοσ.

Επανέρχομαι. Η αγορά θα μπορέσει τελικά να γίνει και από  άλλο κατάστημα με τιμολόγιο πάντα. Απλά καλό είναι να είναι από ένα κατάστημα για να επιμεληθεί και τη συναρμολογηση καθώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος να ασχοληθώ εγώ

Δημοσ.

Η σύνθεση που σου έστειλα από e-shop δεν σε καλύπτει;

Απλα επειδή υπάρχει η δυνατότητα πλέον και από άλλα καταστήματα και όπως μου ειπες και συ το eshop είναι ακριβο...κατά τ αλλα δν εχω λογω να μη με καλυπτει

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας, θα δώσεις 1000+ ευρώ για να βλέπεις ταινίες και browsing. Το σύστημα που πρότεινε ο jean είναι πολύ overkill για την χρήση που αναφέρεις.

Ένας Ryzen 3, μητρική, 8GB RAM, GT 1030  και SSD ή/και HDD, με οθόνη, combo κλπ αυτά που προτάθηκαν, θα σε καλύψουν για αρκετό καιρό θεωρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας, θα δώσεις 1000+ ευρώ για να βλέπεις ταινίες και browsing. Το σύστημα που πρότεινε ο jean είναι πολύ overkill για την χρήση που αναφέρεις.

Ένας Ryzen 3, μητρική, 8GB RAM, GT 1030  και SSD ή/και HDD, με οθόνη, combo κλπ αυτά που προτάθηκαν, θα σε καλύψουν για αρκετό καιρό θεωρώ.

εχεις δικιο απλα δν είναι για μενα το συστημα και ο φιλος μου θελει να τα διαθεσει όλα και να παρει ότι καλυτερο σε αυτό το budget

Δημοσ.

εχεις δικιο απλα δν είναι για μενα το συστημα και ο φιλος μου θελει να τα διαθεσει όλα και να παρει ότι καλυτερο σε αυτό το budget

Δεν αξίζει για μένα. Ας κρατήσει όσα περισσεύουν και ας τα δώσει κάπου αλλού. Στα 1200 φτιάχνεις αρκετά καλό gaming PC, όχι να τα δώσεις σε ένα multimedia PC.

Δημοσ.

Δεν αξίζει για μένα. Ας κρατήσει όσα περισσεύουν και ας τα δώσει κάπου αλλού. Στα 1200 φτιάχνεις αρκετά καλό gaming PC, όχι να τα δώσεις σε ένα multimedia PC.

θα προσπαθήσω να του αλλαξω γνωμη. θα μπορουσες να μου προτείνεις μια συνθεση gaming που λες να του την αναφερω και αυτή?

Δημοσ.

Μωρέ overkill του κερατά είναι,ο τύπος όμως ρωτήθηκε αρχικά πριν γράψω την σύνθεση περί του θέματος και φάνηκε διαθέσιμος να δώσει όλα τα χρήματα (κι ας είναι περιττά). Σε αυτή τη βάση του πρότεινα και εγώ την εν λόγω σύνθεση. Τώρα αν αλλάξει γνώμη στο φίλο του, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μιλησα μαζι του. Πιστευε πως σε αυτο το budget δν χωρα vga για ενα αξιοπρεπες συνολικο συστημα. Μου ειπε πως αν καταφερουμε να χωρεσουμε και καρτα γραφικων ακομα καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...