Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.... Ή την αλλη ενεργεια που ειναι λιγακι loud.... Απο την μια ενδιαφερεστε για τα permissions και τα locations, ενω ταυτόχρονα κανετε tags στο φβ και οπου αλλου.... Ας μου το εξηγησει καποιος

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω.... Ή την αλλη ενεργεια που ειναι λιγακι loud.... Απο την μια ενδιαφερεστε για τα permissions και τα locations, ενω ταυτόχρονα κανετε tags στο φβ και οπου αλλου.... Ας μου το εξηγησει καποιος

Προσωπικά δεν το συνηθίζω. Καλό μήνα φίλε.

Δημοσ.

Τα δικαιωματα πχ των αρχειων σου οταν στα ζηταει δεν σημαινει πως θα μπει καποιος να ψαχουλεψει τα αρχεια σου αντιθετως ζηταει τα δικαιωματα για να δημιουργησει αλλα και για αναγνωση αυτων των αρχειων της εφαρμογης.
Πχ κατεβαζεις μια εφαρμογη για φακο. Αυτη κατα 95% θα σου ζητησει δικαιωματα καμερας. Αυτο δεν σημαινει πως θα δουλεψει την καμερα η εφαρμογη για να σε βγαζει φωτογραφιες οταν εσυ κοιμασαι απλα ειναι ο ευκολοτερος τροπος να φτιαξει καποιος μια εφαρμογη για φακο μεσα απο τη καμερα παρα απο συγκεκριμενα firmware.
Τοσα χρονια δουλευω με android ουδεποτε μου εχει γινει λαλακια. Αλλα δεν κατεβαζω και παρανομο λογισμικο ουτε εφαρμογες που ανεβηκαν πριν 5 λεπτα.
Το antivirus ειναι αχρηστο.

• Like 2
Δημοσ.

Τα δικαιωματα πχ των αρχειων σου οταν στα ζηταει δεν σημαινει πως θα μπει καποιος να ψαχουλεψει τα αρχεια σου αντιθετως ζηταει τα δικαιωματα για να δημιουργησει αλλα και για αναγνωση αυτων των αρχειων της εφαρμογης.

Πχ κατεβαζεις μια εφαρμογη για φακο. Αυτη κατα 95% θα σου ζητησει δικαιωματα καμερας. Αυτο δεν σημαινει πως θα δουλεψει την καμερα η εφαρμογη για να σε βγαζει φωτογραφιες οταν εσυ κοιμασαι απλα ειναι ο ευκολοτερος τροπος να φτιαξει καποιος μια εφαρμογη για φακο μεσα απο τη καμερα παρα απο συγκεκριμενα firmware.

Τοσα χρονια δουλευω με android ουδεποτε μου εχει γινει λαλακια. Αλλα δεν κατεβαζω και παρανομο λογισμικο ουτε εφαρμογες που ανεβηκαν πριν 5 λεπτα.

Το antivirus ειναι αχρηστο.

Το θέμα είναι όταν μια εφαρμογή, πχ ένας άλλος φακός, σου ζητάει δικαιώματα από wifi μέχρι Bluetooth, gps, sms, φωτογραφίες, και άλλα τα οποία στην ουσία δεν χρειάζεται.

Δεν το ήξερα ότι τα antivirus δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στα android. Ούτε πως υπάρχει παράνομο λογισμικό, όπως στα windows δηλαδή που όποιος τα κατεβάζει, κατεβάζει και ιούς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι όταν μια εφαρμογή, πχ ένας άλλος φακός, σου ζητάει δικαιώματα από wifi μέχρι Bluetooth, gps, sms, φωτογραφίες, και άλλα τα οποία στην ουσία δεν χρειάζεται.

Δεν το ήξερα ότι τα antivirus δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στα android. Ούτε πως υπάρχει παράνομο λογισμικό, όπως στα windows δηλαδή που όποιος τα κατεβάζει, κατεβάζει και ιούς.

Ναι υπαρχουν και μαπα εφαρμογες. Καλο ειναι πρις κατεβασεις κατι να δεις τι δικαιωματα ζηταει. Και εγω προτιμαω αυτες που δεν απαιτουν σχεδον κανενα.

Πχ στο wifi ειναι κυριως για να σου πεταει διαφημισεις εντος εφαρμογης οταν εισαι συνδεδεμενος.

Εξαρταται απο τα features που μπορει να εχει μια εφαρμογη οπως γραφεις και εσυ gps,bluetooth κλπ.

Πχ σε εφαρμογη με καιρο ειναι λογικο να ζηταει gps αλλα θα σου παιξει και αν δεν του δωσεις δικαιωματα για κατι τετοιο.. απλα θα πρεπει να βαζεις καθε φορα χειροκινητα τη τοποθεσια σου ή να ορισεις μια μονιμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ πιθανόν σε android λοιπόν, ιδίως τώρα που έμαθα ότι φουσκώνουν οι μπαταρίες του νέου iPhone και πετάγεται έξω η οθόνη. Το Huawei ας πούμε που είδα, έχει μενού σχεδόν ιδιο με του iOS

Επεξ/σία από Markantonis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...