Alex-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 κανεις exrtact to αρχειο σε εναν δικο σου φακελο οπου σε βολευει πχ /home/user/firefox και μετα ειτε τρεχεις απο τον φακελο το firefox-bin ειτε φτιαχνεις ενα desktop config αναλογα το ditro ποτ εχεις...το οποιο θα δειχνει στο firefox-bin ναι ξερω. το πετυχα. ευχαριστω
Vagosman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πάνω που ήμουν έτοιμος να κάνω τη μετάβαση σε Chrome γιατι πλέον δεν μπορούσα να ανοίξω βαριές σελίδες, ήρθαν τα χαρμόσυνα. Η beta περνάει όμορφα και απαλά πάνω στην παλιά έκδοση. Τα περισσότερα addon παραμένουν ενεργά. Η ταχύτητα εφάμιλλη με τους σύγχρονους browser και οι μνήμη σε λογικά πλαίσια. Κατι πολύ αρνητικό στον Chrome να απενεργοποιεί τα tab αν εχεις πολλά ανοικτά, ευτυχώς δεν ισχύει ακόμα και στην νέα έκδοση για τον Firefox. Συγχρονισμοί και λοιπά καλούδια παίζουν κανονικά μεταξύ υπολογιστών/λογαριασμών.
amius Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Συγκρίνοντάς τον με την τελευταία έκδοση του FF 64bit, (σε Win 10 Pro 64bit), δεν διαπίστωσα καμία τρομερή διαφορά. Όλα σχεδόν αντίστοιχα. Κάπως λιγότερο μνημοβόρος από τον FF 55.0.3 64bit. Τίποτε τρομερό. Με μετρήσεις. Υπάρχει περιηγητής πολύ πιο ικανοποιητικός κι από τους δύο αυτούς για τις προτιμήσεις μου. Οι τελευταίοι Maxthon & Opera, που είναι σαφώς λιγότερο μνημοβόροι. Ο δε Opera είναι με μετρήσεις ο ταχύτερος. Ο FF είναι στις σχετικές συγκριτικές μετρήσεις, (με κατάλληλα προγράμματα), καλός, εφόσον υπάρχει μνήμη 16GB, (μετρήσεις με Win 10 Pro 64bit, i7, 64GB RAM, 4.00GHz).
azuli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ γρηγορος.Ομως μου αναστατωσε λιγο τον παλιο ff και μερικα plugin σ αυτον.
FatDodgers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι η συμβατότητα των add-ons/extensions. Συγκεκριμένα για το No-Script και Adblock-Plus. Αγαπημένα, και θα έχω πρόβλημα μεταβίβασης χωρίς αυτά. Ελπίζω να τα ενσωματώσουν γρήγορα. Κατά τ' άλλα, με το καλό! 1
Demetris77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τον εβαλα και εντυπωσιαστηκα. τον ειχα παρατησει 4-5 χρονια.. χτυπαει στα ισα τον chrome. μαλλον με βλεπω να γυρναω πισω στον firefox..
azuli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι η συμβατότητα των add-ons/extensions. Συγκεκριμένα για το No-Script και Adblock-Plus. Αγαπημένα, και θα έχω πρόβλημα μεταβίβασης χωρίς αυτά. Ελπίζω να τα ενσωματώσουν γρήγορα. Κατά τ' άλλα, με το καλό! εμενα 2 στα 3 extensions δεν παιζουν τωρα που τον εβαλα. θελει μαλλον απενεργοποιηση του multi process στο about: οπως και πριν δηλαδη
Demetris77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενεργοποιημένο είναι. Για opera δεν ξέρω αλλά το scrolling του Chrome ποτέ δεν ήταν τοσο smooth όσο στα Windows. Δεν είναι ότι κολλάει, απλά η κίνηση είναι πιο ομαλή δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο καλά. Είχα βάλει και addon βελτίωνε κάπως τη κατάσταση αλλά έριχνε το performance όλου του browser. Δοκίμασε να αλλάξεις στο about:config αυτή τη παράμετρο: mousewheel.min_line_scroll_amount βάλτη στο 40 Βελτίωσε αρκετά το scrolling Ωραιος. Αυτο ειναι το μονο θεμα που βρηκα και γω. δεν κατεβαινει αρκετα η σελιδα με το σκρολ.
Speargeo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μένει να αναστηθει και o Explorer :-P
atropa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 μεχρι στιγμης με κερδισε πισω απο τον chrome. τα περισοτερα extensions ειναι οκ περαν του last pass. δυστηχως ακομα δεν εχει επιλογη cast στην smart tv απο youtube.
tolstoy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εκπληκτικό!! Τρέχει σφαίρα σε πανάρχαιο Satellite Pro χωρίς κολλήματα!! Εκτός από τον Epic, όλα τα άλλα κόλλαγαν.
valkon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνει κάτι περίεγα stretching σε εφαρμογές, λογικά θα φτιάξουν όλα αυτά στην stable.
BritGreek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα όλα τα extensions δουλεύουν. Σημαντικά ταχύτερος σε σχέση με ό,τι άλλο χρησιμοποιώ.
Black Demis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 παρα πολύ καλός και γρυγορος αλλα κανενα addon δεν παιζει και εγω προτιμω να σερνετε παρα να εχω ads
panos0100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια οταν με το καλο βγει ολοκληρη η εκδοση λογικα θα μου το κανει αυτομα update; τωρα εχω την εκδοση 55
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα