pkiriakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ.Υπάρχει τρόπος να αγοράζω τραγούδια σε ήχο υψηλής ανάλυσης (FLACK οπως στα cd).Θα ήθελα να τα κατεβάζω ,να τα κατηγοριοποιώ και κατόπιν να τα γράφω σε cd με cd recorder.Ουτως ώστε να γράφω δικές μου playlist σε ήχο όπως τα cd που αγοράζουμε απο τα δισκοπωλεία.Αν αυτό γίνεται σίγουρα θα κοστίζει πολύ περισσότερο απο το να αγοράσεις απο ενα δισκοπωλείο ενα cd με μια playlist έτοιμη αλλά τουλάχιστον έτσι θα έχεις σε ένα cd 15 -20 τραγούδια της δικής σου επιλογής.Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από pkiriakos
pkiriakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά σκέφτηκα τα mp3.Απλώς δεν έχουν καλό ήχο.Εχω τουλάχιστον 100 γίγα mp3 και σχεδόν όλα τα τραγούδια που επιθυμώ να ακούω.Μπορώ να φτιάξω λίστες.Το θέμα είναι οτι δεν έχουν καλο ήχο λόγω της μεγάλης συμπίεσης που έχουν υποστεί για να κατέβουν στο you tube.Εχω συνδεμένο τον υπολογιστή στο στερεοφωνικό μου αλλά όταν παίζω τα τραγούδια ο ήχος είναι απογοητευτικός.Δεν ξέρω αν εγγράψω τα mp3 σε δισκάκια CD R και τα παίξω σε ποιοτικό cd player που παίζει και δισκάκια CD R αν ο ήχος θα βελτιωθεί.Εχω σκοπό εντός των ημερών να αγοράσω το cd player marantz 6006 που παίζει CD R , συνεπώς και mp3 αρχεία.Θα δοκιμάσω λοιπόν να εγγράψω mp3 αρχεία σε δισκάκια CD R.Ελπίζω η όλη διαδικασία να βγάλει ικανοποιητικό ήχο.
booka Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 όχι τύπε ο ήχος σου δεν θα βελτιωθεί αν γράψεις τα mp3 σε CD! εφόσον το πρωτότυπο αρχείο δεν είναι ποιοτικό σε ποιοτικά μηχανήματα θα φαίνεται ακόμα περισσότερο η διαφορά! 1
pkiriakos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 όχι τύπε ο ήχος σου δεν θα βελτιωθεί αν γράψεις τα mp3 σε CD! εφόσον το πρωτότυπο αρχείο δεν είναι ποιοτικό σε ποιοτικά μηχανήματα θα φαίνεται ακόμα περισσότερο η διαφορά! Ευχαριστώ.
pkiriakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Την Παρασκευή που μας πέρασε πήρα στα χέρια μου ενα cd player (marantz 6006).Πήρα κάποια cd με mp3 που είχα γράψει σε CD R δισκάκια απο την σιντοθήκη του αυτοκινήτου πριν κάμποσα χρόνια και είναι σε ανάλυση 128.Αν και δεν το περίμενα ο ήχος στα περισσότερα τραγούδια αν οχι σε όλα είναι για τα αυτιά μου αξιοπρεπής και ικανοποιητικός.Επειδή το cd player διαθέτει και θύρα usb έβαλα ενα στικάκι και επαιξα μερικά τραγούδια και απο εκεί.Πολύ καλά μπορώ να πω.Χαρούμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα