Jimps Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας παιδια προχθες η μητερα μου ειχε παει στον οτε και πηρε ενα καινουριο ρουτερ το speedport entry 2i συγκεκριμενα. χθες εγω το εβαλα ακριβως οπως ειχα το παλιο sagem δηλαδη κατευθειαν απο την πριζα του τηλεφωνου στο ρουτερ και μετα με το καλωδιο ethernet και λειτουργησε κανονικα. χθες της εστειλαν της μητερας μου ενα μηνυμα οτι σημερα θα αλλαξει η γραμμη σε ευρυζωνικη. ερωτηση τι ειναι αυτη η ευρυζωνικη? θα χρειαστει να κανω κατι αλλο για να εχω ιντερνετ? ευχαριστω
jimmyl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πλεον το τηλεφωνο περναει μεσα απο το modem/router γινεται δηλαδη voip , αλλαζει η συνδεσμολογια, το τηλεφωνικο καλωδιο μπαινει στο modem/router , υπαρχουν οδηγιες και στο δικο μας forum αλλα και σε αλλα
Jimps Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πλεον το τηλεφωνο περναει μεσα απο το modem/router γινεται δηλαδη voip , αλλαζει η συνδεσμολογια, το τηλεφωνικο καλωδιο μπαινει στο modem/router , υπαρχουν οδηγιες και στο δικο μας forum αλλα και σε αλλα ευχαριστω για την απαντηση. στο βιβλιαρακι λεει πως πρεπει να βαλω τον διακλαδωτη στην πριζα του τηλεφωνου να συνδεσω το μπλε καλωδιο στον διακλαδωτη και μετα στον διαχωριστη και μετα απο τον διαχωριστη να παρω το γκρι καλωδιο και να το συνδεσω στο router. επισης λεει οτι μετα παιρνω το μαυρο καλωδιο το συνδεω στον διαχωριστη και στο ρουτερ μετα στο phone 2 αλλα και οτι βαζω ενα φιλτρο πανω στον διακλαδωτη και συνδεω μετα την τηλεφωνικη συσκευη. ερωτηση εγω μεσα στο δωματιο που εχω το ρουτερ δεν εχω τηλεφωνικη συσκευη πρεπει να την βαλω στο δωματιο και να την συνδεσω με τον διακλαδωτη για να εχω τηλεφωνο δηλαδη?
bill2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά θα συνδέσεις το μπλέ καλώδιο στη πρίζα και στη θύρα dsl και τη συσκευή σου στη θυρα phone 1 μαύρη και αν έχεις δύτερη συσκευή στη θυρα phone 2
Jimps Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά θα συνδέσεις το μπλέ καλώδιο στη πρίζα και στη θύρα dsl και τη συσκευή σου στη θυρα phone 1 μαύρη και αν έχεις δύτερη συσκευή στη θυρα phone 2 ευχαριστω για την απαντηση δηλαδη πρεπει να μεταφερω την συσκευη απο το αλλο δωματιο που ειναι στο δικο μου ε? δεν υπαρχει τροπος να την αφησω εκει που ειναι?
bill2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει αν κάνεις επιστροφή Θα βάλεις το μπλέ καλωδιο στη πρίζα θα πάρει το διαχωριστή στο line θα το συνδέσεις μετα το γκρι στο modem στο σπλιττερ και στο dsl του ρουτερ γκρι θυρα και το άλλο καλώσιο στη θύρα phone του ρουτερ και στη στο σπλιτερ και στη τηλεφωνική συσκευή θα βάλεις το φιλτρο που έχει μέσα στο κουτί αν έχεις απορία πες μας να στο σχεδιάσουμε η να σου στείλουμε βιντεάκι
Jimps Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει αν κάνεις επιστροφή Θα βάλεις το μπλέ καλωδιο στη πρίζα θα πάρει το διαχωριστή στο line θα το συνδέσεις μετα το γκρι στο modem στο σπλιττερ και στο dsl του ρουτερ γκρι θυρα και το άλλο καλώσιο στη θύρα phone του ρουτερ και στη στο σπλιτερ και στη τηλεφωνική συσκευή θα βάλεις το φιλτρο που έχει μέσα στο κουτί αν έχεις απορία πες μας να στο σχεδιάσουμε η να σου στείλουμε βιντεάκι ευχαριστω για την απαντηση νομιζω καταλαβα τι λες αντι να βαλω τον διακλαδωτη και μετα το μπλε καλωδιο και την τηλεφωνικη συσκευη πανω στον διακλαδωτη θα βαλω κατευθειαν το μπλε στην πριζα και μετα οπως ακριβως τα λες με το γκρι καλωδιο απο τον διαχωριστη στο dsl και το μαυρο στο phone και απλα βαζω το φιλτρο στην συσκευη στο αλλο δωματιο
bill2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 επιστροφη θα κάνει αν είναι πάνω στο ρουτερ δεν χρειάζεται
jkoukos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με επιστροφή της τηλεφωνίας από το PHONE του router στο splitter, απαραίτητα χρειάζεται και φίλτρο πριν από κάθε τηλεφωνική συσκευή σε άλλη πρίζα του σπιτιού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έχει κάποιος το modem/router (VoIP) στην 1η πρίζα, αλλά με διπλή πρίζα μοιράζει με την Phone θύρα στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού, χρειάζεται κι εκεί να βάζει φίλτρα στις συσκευές των υπολοίπων πριζών?
jkoukos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, σε τέτοια περίπτωση δεν χρειάζεται ούτε splitter, ούτε φίλτρα. Και είναι η ιδανική συνδεσμολογία ειδικά σε VDSL. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα