Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

2 απορίες......

1.είχα το λενοβο α806 και όταν έβαζα ένα widget σε μια "επιφάνεια εργασίας" είχα την δυνατότητα να το μεγαλώσω όσο θέλω πχ έβαζα το gmail και το μεγάλωνα για να καλύπτει όλη την οθόνη.....

γίνεται στο rn4 ??? 

2.μπορώ να ορίσω διαφορετικά προφίλ ήχου ???? πχ σπίτι, δουλειά, γενικό και να το επιλέγω απο την not. bar????

ευχαριστώ

Δημοσ.

Μέσα στις επαφές υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο σε κάθε μία επαφή ξεχωριστά που θες στον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης.

Για το άλλο θα δω....

Λοιπόν δεν βλέπω να γίνεται,αλλά ενδέχεται αν αλλάξεις Launcher.

Νομίζω με τον Nova να γίνεται.

Δημοσ.

Μέσα στις επαφές υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο σε κάθε μία επαφή ξεχωριστά που θες στον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης.

Για το άλλο θα δω....

Λοιπόν δεν βλέπω να γίνεται,αλλά ενδέχεται αν αλλάξεις Launcher.

Νομίζω με τον Nova να γίνεται.

όχι δεν το διατύπωσα σωστά.....

θέλω να μπορώ να ορίσω προφίλ ήχων πχ "σπίτι" και να μου βάζει τις ειδοποιήσεις αθόρυβες, την ένταση του ήχου κλήσης στο μισό κλπ και όταν βγαίνω έξω να το βάζω πχ "δρόμος" να μου τα βάζει όλα full πχ ή "δουλειά"  και να μου βάζει τις ειδοποιήσεις στο full και τις κλήσεις στο μισό......

κρίμα που δεν γίνετε...........

ήταν πολύ βολικό... ειδικά για το gmail, ημερολόγιο, ατζέντα  με βόλευε πάρα πολύ να μπορώ να τσεκάρω τα mail μου όταν έσκαγαν πολλά μαζί....... δεν θέλω να μπλέκω με άλλον launcher 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το ημερολόγιο είναι αρκετά μεγάλο αν και αφήνει λίγο χώρο ανεκμετάλλευτο.... με την ατζέντα, και το gmail ειναι δράμα  :cry:  :cry:  :cry:

α και κάτι άλλο ... σε τη μορφή πρέπει να ειναι ενας ήχος για να τον περάσω σαν ήχο κλήσεις????

δοκίμασα με κάποια mp3 που είχα στο mega αλλά όταν πάω να τα βάλω απο ήχος - δόνηση -> ήχος κλήσης -> +

στην αναζήτηση δεν μου τα βγάζει να τα επιλέξω στον φακελο που τα έχω αποθηκεύσει ..... ενώ αν πάω κανονικά απο τον εξερευνητή στον φάκελο μου τα βγάζει κανονικά

τελικά του έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε ... τα είδε όλα!!!!!

Επεξ/σία από procostas1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...