GiwrgosP- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Που μπορω να παω το headset μου (logitech g230) για επισκευη στην Τουμπα; Πατηθηκε το 3.5mm jack του ηχου και στραβωσε και χαθηκε η επαφη με το καλωδιο. Υπαρχει επισημο service της logitech στην Θεσσαλονικη;
discoboyminimal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 η το φτιαχνεις μονος σου αν πιανουν λιιιιιγο τα χερακια σου η το πας σε εναν ηλεκτρολογο / ηλεκτρονικο της γειτονιας σου να σου περασει ενα jack καρφακι στο υπαρχων καλωδιο. το κοστος αν εχεις ενα κολητηρι , και λιγο καλαι ειναι κατω των 5 ευρο. γενικα αν πας και στο κανει καποιοσ πανω απο 10 ευρο να μην δωσεις.
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Επισημο service της logitech υπαρχει στην θεσσαλονικη;
Whitefanged Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω να αξίζει να πας headset του 50άρικου στην αντιπροσωπεία. Παίζει να σου πιάσουν τον νότιο πόλο. Φτιάχτο μόνος σου, δεν είναι νευροχειρουργική, δυό καλώδια είναι. Αν σου φαίνεται βουνό, δώστο σε έναν ηλεκτρονικό, αν έχει το θράσος να σου ζητήσει πάνω από δέκα ευρώ, δώστου τα σε επιταγή. Μη φοβάσαι ότι θα χάσεις σε ποιότητα ήχου, αυτό που ακούς είναι αρκετά χάλια ήδη. Η Logitech Ελλάς έχει γραφεία μόνο στην Αθήνα απ' όσο ξέρω. 4
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο πολυ για την ποιοτητα ηχου ελεγα. Μην τυχον χρησιμοποιηθουν οτι να ναι υλικα ξερω γω Το ξερω οτι ειναι αρκετα γελοιο σαν διαδικασια. (Ε οχι και χαλια... ) Θα το παω σε εναν ηλεκτρονικο να μου το φτιαξει
discoboyminimal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ποια ποιοτητα ηχου? με 15 ευρο sennheiser ακουστηκα , εχεις καλυτερη ποιοτητα ηχου απ οτι αυτα που εχεις τωρα. δεν επισκευαζεις 2000 ευρω ακουστηκα εδω..μην μπερδευεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα