duende Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ωραιες οι καμπινατες κατασκευες, αλλα θελουν μερακι, χρονο και κυριως (για εμενα) χωρο.. εγω περιοριστηκα σε ενα retropie για να μπορω να το μεταφερω παντου, και προσφατα πηρα τα εξαρτηματα και εκτυπωσα το casing για να το κανω ετσι ωστε να μπορω να παιζω και χωρις τηλεοραση τα πληκτρα μενουν να τυπωσω και ειναι κομπλε Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από duende 7
theoritikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πρόσφατα έφτιαξα retropie για λογαριασμό φίλου στο οποίο πρόσθεσα ένα έξτρα εξάρτημα για έξοδο rgb scart. Λέγεται pi2scart και θα το βρείτε στο arcadeforge. Αν είστε του do it yourself υπάρχουν τα σχηματικά να το φτιάξετε μόνοι σας. Το μονο κακό είναι πως πρεπει να βάλετε κάποιες ρυθμίσεις στο config αρχείο του raspberry για να λειτουργήσει.
kraken666 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Λατρεις κγω των Arcades θελω να βαλω φωτο να σας δειξω κ τη δικια μου καμπινα αλλα δε γνωριζω πως βαζεις φωτος
discoboyminimal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 τα πληκτρα μενουν να τυπωσω και ειναι κομπλε που τα τυπωνεις αυτα? εννοω υπαρχουν μαγαζια που σου κανουν 3d εκτυπωση το σχεδιο που θες? και σε τι κοστος?
theoritikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ποιο usb gamepad θα προτείνατε για το retropie? Ψάχνει ένα ο φίλος μου για να μπορεί να το παίρνει μαζί του σε ταξίδια. Έχει x-arcade χειριστήριο, αλλά είναι κάπως δύσκολο να το κουβαλάει μαζί του
Le Perv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αυτο ειναι ΤΟ gamepad. Kαποια στιγμη στη ζωη μου ελπιζω να το αποκτησω κι εγω. Ολα τ' αλλα ειναι "τυρο-γαριδακια".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα