web_assasin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστος! Να πω οτι εχω ενα γομαρι EIZO monitor 28" CRT κρατημενο για αυτο τον σκοπο, που παιρνει πισω απευθειας RGB ανα χρωμα.... ψαχνω ομωςς και ενα sony cube monitor....Axxxxxxx Θες μισο δωματιο μονο για το μονιτορ,και γραφειο customised για να κατσει πανω ! 1
keropi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστος! Να πω οτι εχω ενα γομαρι EIZO monitor 28" CRT κρατημενο για αυτο τον σκοπο, που παιρνει πισω απευθειας RGB ανα χρωμα.... ψαχνω ομωςς και ενα sony cube monitor....Axxxxxxx Τί είναι το sony cube monitor; τα PVM εννοείς μήπως;
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τί είναι το sony cube monitor; τα PVM εννοείς μήπως; ναι http://www.the-block.org/equipment/sony-cube-29/
keropi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ^ έχω ένα τέτοιο 14" 600 γραμμών, μην πάρεις τόσο παλιό PVM όπως αυτό του linκ γιατί δεν έχει rgb. Αυτό που έχω έχει rgb/component/cvbs/svideo , έχει και άλλα που έχουν και ttl rgb .... θέλει λίγο προσοχή μη πάρεις κάποιο που είναι μόνο cvbs/svideo
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ^ έχω ένα τέτοιο 14" 600 γραμμών, μην πάρεις τόσο παλιό PVM όπως αυτό του linκ γιατί δεν έχει rgb. Αυτό που έχω έχει rgb/component/cvbs/svideo , έχει και άλλα που έχουν και ttl rgb .... θέλει λίγο προσοχή μη πάρεις κάποιο που είναι μόνο cvbs/svideo Ναι σε ευχαριστω, το γνωριζω, δεν εκανα λεπτομερη αναφορα στο τι ψαχνω γιατι ουσιαστικα λιγοι ασχολουμαστε με αυτα. Ποιος αλλος ανεχει CRT σημερα. Φαντασου οτι εχω κρατησει στο σπιτι sony / grundig / philips 32" CRT γιατι ολες ηταν τα καλα τους μοντελα με 100 χερτζ και συνδεσιμοτητα στο θεο.
keropi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ^ "βαρεμένοι" υπάρχουν ακόμα και αρκετοί μην ανησυχείς
Grim Ripper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείται ποιος έχει ακόμα CRT; Πρώτη φορά που πήραμε LCD/LED/κτλ (γενικά κάποια νεότερη tv) ήταν φέτος τα χριστούγεννα. Είχαμε μια Taurus (ανάθεμα και αν γνωρίζει κανείς την μάρκα) στο σαλόνι, μια BlueSky στο ένα υπνοδωμάτιο και στο άλλο μια flatscreen Sony (μάλλον 19 ιντσών πρέπει να είναι). 1
japetus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Λίγο αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να στήσεις κάτι τέτοιο σαν κι αυτό που έφτιαξα εγώ... Λίγο ξυλουργική με mdf και λίγο ηλεκτρονικά, με ένα ράσπμπερι, μια οθόνη και κινέζικα κουμπιά/χειριστήρια μπορείς να κάνεις θαύματα.. 7
Mazinga Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Λίγο αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να στήσεις κάτι τέτοιο σαν κι αυτό που έφτιαξα εγώ... Λίγο ξυλουργική με mdf και λίγο ηλεκτρονικά, με ένα ράσπμπερι, μια οθόνη και κινέζικα κουμπιά/χειριστήρια μπορείς να κάνεις θαύματα.. Εννοειται φιλε μου! Και ωραια κατασκευη. Το κασετοφωνακι για τις κασετες του ΖΧ που το εχεις; σε συρταρακι; παντως εαν φτιαξεις τετοιο, κανε και εναν κερματοδεχτη για οταν σου ρχεται παρεα, να σου μεινει και κατι.... Για αυτο εχω κρατησει φλιππερ στο σπιτι....
japetus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Χα, ειδικά για τον σπέκτρουμ, έχω ένα recreated zx spectrum bluetooth keyboard Και φυσικά αυτό το μπάρτοπ κάνει και άλλες δουλειές, μουσική, kodi, τρεχει web browser ή βλέπει αρχεία μέσω δικτύου κλπ. Καταλαβαίνω ότι ο αρχικός πόστερ θέλει απλά να κάνει χρήσιμο ένα παλιό υπολογιστή, όμως από πλευράς χρηστικότητας το ράσμπερι δεν παίζεται.. Και δεν είναι ανάγκη να κάτσει κανείς από την αρχή να φτιάξει ολόκληρο έπιπλο, μπορεί να στήσει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα και να παίζει στην τηλεόρασή του, είναι τόσο μικρός ο όγκος του που κρύβεται άνετα πίσω από αυτήν. Με ένα raspberry3 μπορείς να τρέξεις άνετα παιχνίδια μέχρι και ps1 (και πολλά μεταγενέστερα παίζει, αλλά ίσως παρατηρηθούν καθυστερήσεις). Ο κερματοδέκτης είναι ένα θέμα, έχω και μια παλιά πλήρη (με κερματοδέκτη, crt monitor κλπ) καμπίνα που θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω, αλλά προς το παρόν με βόλεψε η χρηστικότητα αυτού που συν τοις άλλοις είναι και -με λίγη δυσκολία- μεταφερόμενο. Χειριστήρια, δεν είναι ανάγκη να πάρει κανείς κάτι ακριβό και εξεζητημένο, και με απλά usb game controllers των 5 ευρώ θα κάνει τη δουλειά του ή, αν θέλει αυθεντικότητα, με 15 ευρώ πουλάνε από την Κίνα έτοιμο κιτ με κουμπιά και μοχλό που απλά συνδέεται στη usb και θέλει μόνο ένα κουτί για βάση να του φτιάξεις...
argi73 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα και από μένα...ασχολούμαι πολύ καιρό με το άθλημα.. Αυτό που έχω στήσει τώρα είναι με Hyperspin και ΧΒΟΧ360 . Τo επόμενο project ελπίζω να είναι virtual pinball με pinball X. 5
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πώς χαίρομαι όταν βλέπω έργα τέχνης και τα κουμπιά αριστερά του μοχλού!!! 2
argi73 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι! εμείς οι παλιοι έτσι τα μάθαμε!..... Σε ξένα forum που μιλάμε νόμιζαν ότι είχα κάνει λάθος!! (Τα χειριστήρια μου είναι 2 wired Xbox360 controllers στα οποία έχω περάσει καλώδια στην πλακέτα. έτσι δουλεύουν και σε PC και στο XBOX που έχει πολλά arcade Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι στη διάθεσή σας...) 1
Le Perv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραιες οι κατασκευες σας. Το μονο αρνητικο.....δεν εχουν τασακια (για τσιγαρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα