dimips Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το Burn in στα Android πάει σύννεφο μετά τον ενάμιση χρόνο. Αλλά να το παθαίνει μέσα σε 2-3 μήνες είναι απαράδεκτο... Και να πάρεις καινούργιο θα το πάθει, αφού σου αλλάζουν οθόνες και πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα είναι ότι το έχεις τα πρωινά full φωτεινότητα συν την έξτρα που έχουν τα Samsung μέσα στον ήλιο και μέσα στη ζέστη και θα έχει και κάνα επεξεργαστή-μπαταρια που υπερθερμαίνεται πατημένο κοντά στην οθόνη και γίνεται το τσαφ. Όσα και να πάρεις θα βγάλουν burn in. Κι εμένα το καλοκαίρι το δικό μου το Moto X style που δεν είναι και LED η οθόνη, αλλά LCD, έβγαλε. Και δεν υπάρχει και service να το πάω. Εκτός αν το πάρεις τώρα χειμώνα και το πουλήσεις Μάιο που ξεκινάνε οι ζέστες.
mike_batiste13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω δωσει 3 s8 plus απο το ινσομνια αφου τα επισκευασα πρωτα και ολα με προβλημα burn in.Δεν ξερω αν επαιξε ρολο που ηταν ολα μεταχειρισμενα η οχι.Το πρωτο μαλιστα εκαψε οθονη 2 φορες σε ενα μηνα.Νομιζαν οτι τους εκανα πλακα στη smartec.Αλλος φιλος απο το φορουμ μου ειπε οτι τα s8 και s8 plus εχουν θεμα με την οθονη.Και το G4 ειχε θεμα bootloop αλλα ηρθε κουριερ και το πηρε του αλλαξαν πλακετα και μου το εστειλαν πισω χωρις καμια χρεωση.Πρεπει να εχω καψει πανω απο 50 ευρω σε βενζινες για το πηγαινε ελα στα σερβις.Οσο για αυτους που νομιζουν οτι κανω πλακα θα ανεβασω συντομα screen shot με τη λιστα των συσκευων απο το google account.
dimips Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι πλέον για να προλάβουν τον ανταγωνισμό και να βάλουν το καλύτερο hardware στην καλύτερη ημερομηνία δεν κάνουν τους απαιτούμενους ελέγχους. Δίνουν στο καταναλωτή ένα πανάκριβο προϊόν που μπορεί να του βγάλει οποιοδήποτε πρόβλημα ανα πάσα στιγμή οπως το δικό σου, το οποίο χαλάει την εμπειρία χρήσης και σε αναγκάζει να ψάχνεις μόνος σου τη λύση στο ιντερνέτ και κοντινά service, ενώ έχει σκάσει 800ευρω, για να σου κάνει και καλά τη ζωή πιο εύκολη. Τουλάχιστον φέτος είναι λίγο καλυτερα, πέρυσι εσκαγαν στα χέρια σου. Για μένα είναι απαράδεκτο. Να δίνεις 800 ευρώ για συσκευή και να δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Κλάιν Μάιν για το αν στη φτιάχνουν στο service. Πλήρωσα συσκευή τη θέλω να λειτουργεί day one έως ότου παλιωσει όπως το πήρα στην αρχή, οχι να τη τρέχω στους μάστορες και να ψάχνω να βάζω μαύρα φόντο για να μη χαλάσει η οθόνη. Πριν κάνα 1-2 χρόνια θα σου πρότεινα να πήγαινες σε apple να βρεις την υγεία σου αλλά πλέον κι αυτοί μαντάρα τα κάνανε σε όλους τους τομείς. Φέτος δίνουν τα iPhone 8 στο κουτί τους μέσα καινούργια με ξεχαρβαλωμένη οθόνη επειδή φούσκωσε η μπαταρία και δίνουν το λειτουργικό ios 11 στο κόσμο γεμάτο bugs
SOAD1981 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως το αφηνεις πολλες ωρες στην φορτιση?ισως ειπα βλακεια , απλα ερωτηση κανω
mike_batiste13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Για τον φίλο που λέει πως δεν έχω πιάσει ποτέ s8 plus στα χέρια μου και σε όσους νομίζουν ότι trollαρω!!!
stevemusicdj Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν Επειδή την έχω πατήσει και εγώ πολλές φορές Για κάποιον περίεργο λόγο οποτε παίρνω κινητό από skroutz εμφανίζει προβλήματα στην οθόνη από την στιγμή που το κάνω unbox...και η μπαταρία δεν κρατάει όσο θα έπρεπε να κρατάει το ίδιο κινητό από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Συγκεκριμένα: IPhone 6s plus που είχα πάρει από skroutz είχε καμμένα pixels από την πρώτη μέρα .. Huawei mate 9 από skroutz είχε κιτρινισμενη οθόνη από την πρώτη μέρα. Galaxy s8 plus από skroutz είχε καφέ κηλίδες από την πρώτη μέρα και μέσα σε μια βδομάδα εμφάνισε burn in .... Ενώ από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (κωτσοβολος,cosmote και άλλες) ότι κινητό παίρνω είναι στην εντέλεια .......Στην ουσία από ότι φαίνεται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν ποιοτικές παρτίδες συσκευών .. Ενώ στο Σκρουτζ συνεχεια ελαττώματα παρουσιάζουν οι συσκευές και δεν μπορείς να χαρείς το κινητό πραγματικά ( οκ γλιτώνεις κάποια χρήματα όταν παίρνεις από skroutz)
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Έχω αλλάξει 3 s8 plus μέσα σε διάστημα 3 μηνών όλα με burn in στην οθόνη.Το 1ο το πήγα 2 φορες και του άλλαξαν οθόνη και μετά το έδωσα.Το 2ο αλλαγή οθόνης καί αυτό μετά στο καλό.Τωρα βρίσκομαι στο 3ο και αύριο έχει σέρβις...και αυτό αλλαγή οθόνης. Να ρωτησω εγω κατι: τα κινητα γιατι τα εδινες αφοτου σου εβαζαν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ οθονη στο επισημο service; ------------------- Εχω δωσει 3 s8 plus απο το ινσομνια αφου τα επισκευασα πρωτα ... Τωρα λες οτι εχεις δωσει 3 s8, πριν λιγο ελεγες οτι εχεις δωσει 2 s8 και απλα 'βρισκεσαι στο 3ο' . Τα εχεις μπερδεψει λιγο.
AlienTechGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν Επειδή την έχω πατήσει και εγώ πολλές φορές Για κάποιον περίεργο λόγο οποτε παίρνω κινητό από skroutz εμφανίζει προβλήματα στην οθόνη από την στιγμή που το κάνω unbox...και η μπαταρία δεν κρατάει όσο θα έπρεπε να κρατάει το ίδιο κινητό από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Συγκεκριμένα: IPhone 6s plus που είχα πάρει από skroutz είχε καμμένα pixels από την πρώτη μέρα .. Huawei mate 9 από skroutz είχε κιτρινισμενη οθόνη από την πρώτη μέρα. Galaxy s8 plus από skroutz είχε καφέ κηλίδες από την πρώτη μέρα και μέσα σε μια βδομάδα εμφάνισε burn in .... Ενώ από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (κωτσοβολος,cosmote και άλλες) ότι κινητό παίρνω είναι στην εντέλεια .......Στην ουσία από ότι φαίνεται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν ποιοτικές παρτίδες συσκευών .. Ενώ στο Σκρουτζ συνεχεια ελαττώματα παρουσιάζουν οι συσκευές και δεν μπορείς να χαρείς το κινητό πραγματικά ( οκ γλιτώνεις κάποια χρήματα όταν παίρνεις από skroutz) Καθαρά σύμπτωση - ατυχία είναι και τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα