Δέλτα Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 είμαι φοιτήτρια και ψάχνω tv για το καινούριο μου διαμέρισμα. Θα το εκτιμούσα αν μπορείτε να μου παρέχετε λίγη βοήθεια. Διαθέσιμο budget: 300 πάνω-κάτω Απόσταση και γωνία θέασης: 2-3μ Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο ταινιες (pc & cosmote cinema) youtube προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 32+ Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; smart, ultra HD Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : είδα μόνο κάτι f&u με αυτά τα χαρακτηριστικά κατά τα άλλα όχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): κάποιο που να στέλνει σε νησί χωρίς εξωφρενικά μεταφορικά
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έχεις laptop σκέψου και την περίπτωση να πάρεις απλή τηλεόραση και να την κάνεις smart με το laptop.
teoqq Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, επειδή και εγώ κάτι παρόμοιο έψαχνα και αναφέρθηκε η συγκεκριμένη 32'' έχω παραγγείλει την παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/12611015/Hitachi-32HB5W66I.html . Δεν έχω παραλάβει ακόμα (ότι ότι είμαι γνώστης) και δεν μπορώ να πω την εμπειρία μου. Πιο πολύ την προτίμησα στο ότι είναι SMART και έχει WIFI +δορυφορικό δέκτη, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω
kostasbm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δεν φαινεται να εχει δορυφορικο δεκτη αν την παρηγγειλες και για αυτο για ερευνησε το
teoqq Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα άλλος φίλος το έγραψε και από ότι είδα από εδώ https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tv-hitachi-32-b-smart-full-hd-32hb5w66i-me-doryfor το γράφει, τουλάχιστον το κατάστημα το γράφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα