stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως πότε την έβαλε? Το ιδιο κ για εσενα. Να μπαινεις συχνα στις προσφορες
Konstantin77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα μία δουλεέυει κανονικά το κουπόνι. Ευχαριστώ. Εγώ τις θέλω για δωράκια, οπότε τα 20000 είναι πολλά.
bill987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα ακόμα ένα, δουλεύει οκ το κουπόνι!!
apostolispk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα αυτο το powerbank εχει type-c??? Αν ναι με απλο καλωδιο για iphone φορτιζει??
gnarkill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 και type c και type a Και thunderbolt και lightning.... Χθες παρέλαβα το powerbank που ήταν 10 μέρες στο ταχυδρομείο. Ευχαριστούμε για την προσφορά!
Silenzio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 επιλογή για priority μεσω eu δε βλέπω, πως το παραγγείλατε ?
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Χυμα στο κυμα Και οποιος ειναι τυχερος δεν θα πληρωσει 3
High Fidelity Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 επιλογή για priority μεσω eu δε βλέπω, πως το παραγγείλατε ? είναι μπαταρία οπότε για να έρθει και να μη σταματήσει λόγω περιορισμών το ζητάς unregistered και κάποιοι λένε ότι από Gearbest να ζητάς να αποσταλεί μέσω Belgium post. 1
nek4d Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβως. Δεν παιζουν πια τα προιοντα με μπαταριες με οποιοδηποτε αλλο τροπο εκτος απο unregistered και αυτο υπο προυποθεσεις. Το gearbest εχει ακομη ακρη μεσω Βελγιου. Προς το παρον. Τα αλλα μαγαζια δεν εχουν. Το banggood μου ακυρωσε παραγγελια με μπαταριες προσφατα, απο τα flash sales στα γενεθλια του. Στις κανονικες πωλησεις, δεν στελνει πια Ελλαδα μπαταριες. Απο ebay μου εστειλαν μπαταρια απο Κορεα συστημενο, παραγγελια απο τελος Ιουλιου, εχει φτασει Ελλαδα στις 24 Αυγουστου και ακομη δεν εχω παραλαβει! Το πιθανοτερο ειναι να γυρισει πισω. Οποιος προλαβει, προλαβε για powerbanks και μπαταριες. Μετα μοναχα απο Ευρωπη θα μπορουμε. Εννοειται, οτι παραγγελνει οποιος δεν εχει προβλημα ή ιστορικο με χαμενα πακετα με unregistered, πχ με θυριδα ειναι οκ.
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβως. Δεν παιζουν πια τα προιοντα με μπαταριες με οποιοδηποτε αλλο τροπο εκτος απο unregistered και αυτο υπο προυποθεσεις. Το gearbest εχει ακομη ακρη μεσω Βελγιου. Προς το παρον. Τα αλλα μαγαζια δεν εχουν. Το banggood μου ακυρωσε παραγγελια με μπαταριες προσφατα, απο τα flash sales στα γενεθλια του. Στις κανονικες πωλησεις, δεν στελνει πια Ελλαδα μπαταριες. Απο ebay μου εστειλαν μπαταρια απο Κορεα συστημενο, παραγγελια απο τελος Ιουλιου, εχει φτασει Ελλαδα στις 24 Αυγουστου και ακομη δεν εχω παραλαβει! Το πιθανοτερο ειναι να γυρισει πισω. Οποιος προλαβει, προλαβε για powerbanks και μπαταριες. Μετα μοναχα απο Ευρωπη θα μπορουμε. Εννοειται, οτι παραγγελνει οποιος δεν εχει προβλημα ή ιστορικο με χαμενα πακετα με unregistered, πχ με θυριδα ειναι οκ. Τί εννοείς με το ιστορικό χαμένων πακέτων;
stefanidisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 είναι μπαταρία οπότε για να έρθει και να μη σταματήσει λόγω περιορισμών το ζητάς unregistered και κάποιοι λένε ότι από Gearbest να ζητάς να αποσταλεί μέσω Belgium post.Γιατί υπάρχει περίπτωση να στο στείλει με άλλο τρόπο ; μόνο unregistered επιλογή έχει , λες να μην το ξέρουν; αν είναι προλαβαίνουμε να αλλάξουμε post
ALekzUnder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι θα το κάνω, αλλά πήρα κι άλλο. Κάποια στιγμή, κάποιο θα χάσω. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με τόσα σχεδόν πήραμε το 20ρι... ^^ Έτσι είναι. Οντως Μονο αν δεν πηρε καποιος το 20αρι αξιζει. To 20αρι μπήκε και σε μια ώρα είχε εξαντληθεί το 10αρι το βάζουνε συχνά και με αρκετά κομμάτια.
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 To 20αρι μπήκε και σε μια ώρα είχε εξαντληθεί το 10αρι το βάζουνε συχνά και με αρκετά κομμάτια. Ε ναι εξαντληθηκε μπαμ μπαμ επειδη ηταν 20000mah σε απαιχτη τιμη. Ειπαμε ομως και το 10αρι ειναι οκ.
nk_surfer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το έβγαλε σε Crazy Sundays το e-shop με τιμή 22,79€!
Προτεινόμενες αναρτήσεις