Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Mac mini 2 χρόνια, αγόρασα κ το AppleCare, λήγει σε λίγες βδομαδες (ακριβώς δεν θυμάμαι). Στο site https://checkcoverage.apple.com λέει ξεκάθαρα οτι ειναι ενεργό το service και κάλυψη (όλα πράσινα, κανενα πορτοκαλί ή μπλε). Στην infoqest που πήγα να το αφήσω μου είπαν πως στο σύστημα τους δεν φαινεται να έχει περάσει το AppleCare και έχει ήδη λήξει προ 2 έτη και istrom μου είπαν κ αυτοί το ιδιο πράγμα. Τηλεφωνικώς στην Apple μου είπαν οτι ειναι οκ η εγγύηση και το AppleCare. Τι παίχτηκε;; Γιατί αλλά μου λένε στ κατάστημα κ αλλά στην Apple;; Τα φώτα σας παρακαλω...

Δημοσ.

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το ξαναπεις στην info και  πες τους οτι απο apple εισαι οκ ζητα και εγγραφως απτην μηλια να σου πει οτι ισχυει το applecare και δωστο τους εαν χρειαστει.

Δημοσ.

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το ξαναπεις στην info και πες τους οτι απο apple εισαι οκ ζητα και εγγραφως απτην μηλια να σου πει οτι ισχυει το applecare και δωστο τους εαν χρειαστει.

Ξέχασα να συμπληρώσω: στην info τους έδειξα απ το κινητό μου ολόκληρη τη σελίδα με τα φουλ πράσινα γι εγγύηση κ τέτοια, μου είπαν πως πρέπει να παω στο κατάστημα που αγόρασα το AppleCare να το περάσουν στο σύστημα τους. Παω στο κατάστημα όπου τη αγόρασα και μου είπαν πως δεν γίνονται τέτοια, κ πρέπει να το κανω εγώ τηλεφωνικώς, τους δείχνω πάλι το site όλο πράσινο, κ μου λένε οτι γράφει "η εγγραφή ειναι σε εξέλιξη" πρέπει να ενεργοποιηθεί. Παίρνω την Apple τους εξηγώ κ τότε μου είπαν οτι ολα φαίνονται εντάξει... Μήπως έπρεπε να κανω κατι; Αυτο που λες "...ζητά και εγγράφως..." δεν το έπιασα.

Δημοσ.

Απλά είναι γελοίοι! Η αδερφή μυ είχε ένα θέμα με
Τον ανταπτορα. Λάπτοπ 10 μηνών. Παίρνω τηλ τους εξηγώ ότι είναι σε εγγύηση κλπ μου ζητάει σειριακό. Της τον δίνω (όλα αυτά στο σέρβις της isquare). Μου λέει έχετε εγγύηση για ένα μήνα ακόμα. Της λέω υπάρχει AppleCare. Λέει δε το βλέπω και να ξέρετε ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ δεν υπάρχει applecare. Της λέω κυρία μου εκτίθεστε. Αφενός το πουλάνε οι premium reseller σας άρα τους λέτε κλέφτες; Αφετέρου η Ιταλία ειδικά έχει παρουσια της επίσημης Apple θεωρείτε ότι δεν υπάρχει εκεί applecare; Μπορώ να μιλήσω με τον διευθυντή σας; Και ξαφνικά ως εκ θαύματος «ξεκόλλησε» το σύστημα και είδε η
Εν λόγω αστοιχείωτη κυρία το applecare. Μου λέει κόλλησε το σύστημα και δε φαινόταν. Της λέω τις εξυπνάδες περί διάθεσης του AppleCare το σύστημα σας τις υπαγόρευσε η είναι η προσωπική σας πινελιά;

Είναι απλά κόπανοι! Αν στην σελίδα της Apple δείχνει κάλυψη, υπάρχει κάλυψη!

• Like 1
Δημοσ.

Απλά είναι γελοίοι! Η αδερφή μυ είχε ένα θέμα με

Τον ανταπτορα. Λάπτοπ 10 μηνών. Παίρνω τηλ τους εξηγώ ότι είναι σε εγγύηση κλπ μου ζητάει σειριακό. Της τον δίνω (όλα αυτά στο σέρβις της isquare). Μου λέει έχετε εγγύηση για ένα μήνα ακόμα. Της λέω υπάρχει AppleCare. Λέει δε το βλέπω και να ξέρετε ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ δεν υπάρχει applecare. Της λέω κυρία μου εκτίθεστε. Αφενός το πουλάνε οι premium reseller σας άρα τους λέτε κλέφτες; Αφετέρου η Ιταλία ειδικά έχει παρουσια της επίσημης Apple θεωρείτε ότι δεν υπάρχει εκεί applecare; Μπορώ να μιλήσω με τον διευθυντή σας; Και ξαφνικά ως εκ θαύματος «ξεκόλλησε» το σύστημα και είδε η

Εν λόγω αστοιχείωτη κυρία το applecare. Μου λέει κόλλησε το σύστημα και δε φαινόταν. Της λέω τις εξυπνάδες περί διάθεσης του AppleCare το σύστημα σας τις υπαγόρευσε η είναι η προσωπική σας πινελιά;

Είναι απλά κόπανοι! Αν στην σελίδα της Apple δείχνει κάλυψη, υπάρχει κάλυψη!

απαραδεκτοι απλα..... ομως να λεμε και του στραβου το δικιο δεν θα εφταιγε η κοπελα λογικα αυτα της εχουν πει να λεει οπως και σε καθε τηλεφωνικο κεντρο.

Δημοσ.

Νωρίς το μεσημέρι ξαναπήραμε την Apple, το σήκωσε μια κυρία παρά πολυ εξυπηρετική, της περιγράψα τη περιπέτεια που πέρασα χθες, νευρίασε φαινεται, διότι στο σύστημα της, το AppleCare το βλέπει κανονικότατα και ειν ήδη σε ισχύ μεχρι το Νοέμβρη!! Αμέσως μετα η ίδια η υπάλληλος πήρε τη infoqest να μάθει γιατί δεν...! Μετα απο λίγα λεπτά αναμονής με ξαναπήρε πισω να με ενημερώσει τη κατάσταση, η απάντηση που πήρε (ήταν μια τελείως άκυρη δικαιολογία) απο μέρους της info, λέγοντας πως το σύστημα είχε πρόβλημα για αυτό δεν εμφάνισε σωστά το θέμα! Ειναι δυνατόν ρε παιδιά;; Αν οι υπάλληλοι της info δεν ξέρουν να πατάνε/κατεβάσουν το προγράμμα που δείχνει η εγγύηση ας το ζήταγαν απ την ίδια την Apple (δεν ειν κ δύσκολο), εκτός αν όντως κάνουν τα στραβά μάτια κι θέλουν να "ρουφήξουν" μερικά ευρώ απ τις τσέπες των πελατών της Apple!! Θα παω αυριο και θα τους δώσω μάθημα. Ευχαριστω για τη βοήθεια σας! Θα επανέλθω μόλις εχω νεοτερα

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι μετα απο 1 εβδομάδα κ 2 ημέρας που το Mac mini ήταν μέσα στο χειρουργείο (service) αποδείχθηκε οτι:

1ον) το AppleCare λύθηκε μετα απο ημέρες & πόσες ώρες (οδύσσεια) συνεννόησης με τη infoqest & Apple. Για κάποιον λόγο εγινε ενα μπέρδεμα απ τους ίδιους τους υπαλλήλους της iStrom με το s/n, η Apple το τακτοποίησε κ ενεργοποιήθηκε προ λόγων ημερών.

2ον) για το θέμα που παρουσίασε η οθόνη (υπερθέρμανση τις περιόδους του καλοκαιριού, αναβοσβήνε η οθόνη) αποφάσισαν να άλλαξαν το logic board καλού-κακού. Αν μετα τη επισκευή παρουσιάσει πάλι πρόβλημα, θα πρέπει να ελεγχθεί ο connection που αν ειν της Apple θα το κάνουν οι ίδιοι.

3ον) το mouse παρουσίαζε τακτικές αποσυνδέσεις & αποδείχθηκε οτι ήταν προβληματικό κ αντικαταστάθηκε!

Παρόλα αυτά, εχθές με το που το άνοιξα αμέσως έριξα αρκετή δουλειά στο Adobe Premiere CC κανα 2ωρο κ αργότερα είδα καμμια ταινία (συνδεδεμένο με τη οθόνη DELL U2515H, OS X el captain) ολα φαίνονται να πάνε μια χαρά με το νεο logic board.

Ενα μικρο πρόβλημα αντιμετωπίζω, δεν μπορω να μπω στ app mail, μου εμφανίζει ενα μήνυμα οτι η σύνδεση απέτυχε, μπαίνω στ ρυθμίσεις του app mail κ βλέπω ολα τα στοιχεία μου μεσα κ πάλι δεν με αφήνει να συνδεθώ, τι μου διέφυγε;; Στ AppStore & iCloud μια χαρά συνδέθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...