Heybro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε και τις συγκυρίες πχ Microsoft CEO Satya Nadella says he voted against Steve Ballmer's $7.6 billion Nokia mistake Πολλά έπαιξαν ρολο. Πάντως κοίτα κάτι φάτσες ρε γαμωτο που ελέγχουν ολόκληρη Microsoft. 1
AlexKane Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αναρωτιέμαι τι τηλέφωνα έχουν οι παρακάτω... Freaking Microsoft Weirdos Celebrate iPhone and BlackBerry Funerals Αυτό αναρωτιόταν τότε και η msft. Σιγά μη φανταζόταν μερικά χρόνια αργότερα ότι θα έχανε την αγορά λόγω του Android. Δεν είχε καταλάβει κάν ποιος ήταν ο εχθρός. 1
aris1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σεζόν καλοκαιράκι στην Κεφαλονιά 3 μήνες έκατσα είδα: 85% iPhone 10% Samsung 2% LG, Huawei 3% Ναι λοιπόν windows phone, κάτι ξεχασμένα ΝΟΚΙΑ Το 90% του κόσμου ήταν Άγγλοι, Ιταλοί και μετά Ρώσοι, Πολωνοί, Σέρβοι, Ουγγαρεζοι κτλπ. ΥΓ Με ρωτούσαν κωδικό WiFi, που είναι το WC και πάντα να τους βγάζω φωτογραφία. Έπιασα τόσα iPhone το καλοκαίρι... Στα του θέματος Bill αγορινα μου και εγώ δυο Windows phone είχα αλλά τα φαλιρησες. Τώρα iphonaki και Άγιος ο θεός. 3
agap Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Billy νομίζω ήρθε πια η ώρα να αγοράσεις την Apple,να την στείλεις και αυτή άπατη... 2
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ξερω κ εγω ενα με τον τοτο Σε βλέπω πολύ αγχωμένο.Τι έγινε,μήπως έπεσαν οι μετοχές σου; 1
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Billy νομίζω ήρθε πια η ώρα να αγοράσεις την Apple,να την στείλεις και αυτή άπατη... Ο Μπίλυς καλός ήταν.Στον Νουτέλα ρίχτα 2
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Έμμεση απάντηση Surface phone απλά δεν ... Σε Ότο αφορά το 950 που ανέφερε ένας φιλος . Πέρασε από τα χέρια μου κ ενώ κάμερα είχε καλή κ σχετικά καλό hw όλα τα υπόλοιπα σου έδιναν την εντύπωση ότι κράταγες ένα feature phone με αστείες εφαρμογές . Fb messenger κλπ μπυ θύμιζαν spectrum 48 k ( οκ ίσως υπερβάλλω λίγο ) αλλά γενικά πιο παρατημένο λειτουργικό δεν έχω ξαναδεί πραγματικά 1
coffeex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Μπίλυς καλός ήταν.Στον Νουτέλα ρίχτα Ο Ballmer φταίει ο Νουτέλας δεν τα ήθελε αλλά με την αγορά της Nokia από τον πρώτο απλά αναγκάστηκε. 1
intos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τρυπιο λειτουργικο εφτιαξε σε τρυπιο λειτουργικο θα πηγαινε ... λογικο ακουγεται....
ggelhsva Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 τι κατάρα και αυτή ,να εισαι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και να μην μπορείς να έχεις iphone! Νομίζω ότι πλέον είναι πρώην πλουσιότερος άνθρωπος, καθώς ο Bezos του amazon πρέπει να τον έχει ξεπεράσει. 1
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω με τον Ballmer και την εξαγορά της Νοκια και την ενοποίηση των παραθύρων,είχε ΄κάποιες καλές ευκαιρίες να δείξει κάτι.Με αυτόν άρχισε να ανεβαίνει το WM.Ο νουτέλας απλά τα παράτησε.Στην κοσμάρα του.Για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των εταιριών και πελατών,θα πρέπει κάνει πάρα πολλά,που δεν τον έχω ικανό να το κάνει.Γνώμη μου.
Maximosb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι, όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος το χάνει... 2
exor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ και 2 -αν θυμάμαι καλά- χρόνια έχω ένα 950 XL που το πήρα 300+ περίπου.Ακόμα 1 χρόνο θα με πάρει.Ακόμα και τώρα να το δώσω κοντά στα 180-200 πιάνει.Αν το θεωρείς σαβούρα και ότι με πιάσανε κορόιδο...είσαι πολύ γελασμένος.Από τις καλύτερες αγορές που έκανα σε κινητό σε όλη μου την ζωή.Μακάρι να συνέχιζαν να βγάζουν τέτοια κινητά.Θα ξανααγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. ρε φιλε ολα καλα αλλα αυτο το ακομα 200 πιανει εχω παθει κραμπα απο τα γελια λυπησου μας 2
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ρε φιλε ολα καλα αλλα αυτο το ακομα 200 πιανει εχω παθει κραμπα απο τα γελια λυπησου μας http://www.ebay.de/itm/Microsoft-Lumia-950-XL-32GB-Schwarz-Ohne-Simlock-Smartphone-/253172172946?epid=218908818&hash=item3af23cc892:g:GZYAAOSwnwZZx8kn Mεταχειρισμένο στο Ebay και δεν τελείωσε ακόμα.Μην συνεχίζεις να λες μλκς αν δεν γνωρίζεις.Εγώ έχω και το continuum και 1850+ θετικά με ασφάλεια paypal στο eBay,σε αντίθεση με τα 72 θετικά και χωρίς ασφάλεια PayPal του τύπου. Πιστεύω τώρα να σου φύγει η κράμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα