rookie21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 χρησιμοποιω τη καρτα του τιτλου και το προβλημα συγκεκριμενα το βλεπω στο battlefield 1 online με max settings εχω σταθερα 80-95 fps και το ανεμηστιρακι της καρτας ακουγεται, καταλαβαινω οτι δουλευει, μερικες φορες εχω μεγαλα frame drops ιδιαιτερα σε περιοχες με πολυ κοσμο μαζεμενο (λογικο) αρχικα νομισα οτι ηταν θεμα του cpu μου αλλα μετα ειδα οτι στον ιδιο χαρτη με τον ιδιο αριθμο ατομων, και την καρτα να <<ακουγεται>> οτι δουλευει ειχα σταθερα υψηλα fps χωρις καθολου drops κατω απο 68, ειναι λοιπον σαν η καρτα να <<πεφτει για υπνο>> η να μην δουλευει στο 100% για καποιο λογο φτιαχνει μονο αν βγω και ξαναμπω στο παιχνιδι εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Απο θερμοκρασίες τι λέει; Μόνο στο bf1 το κάνει, ε;
rookie21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Απο θερμοκρασίες τι λέει; Μόνο στο bf1 το κάνει, ε; απο θερμοκρασιες μενει χαμηλα 58 με 61 επειδη μαλλον δε τα δινει ολα λογικα....ναι σε moto gp 17, resident evil 7, mtgs V, ghost recon wild lands, dishonored 2, δεν ειδα κατι μεχρι στιγμης μονο στο bf1
thanospr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιον επεξεργαστη εχεις?Δοκιμασες να δεις live με msi afterburner?
rookie21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιον επεξεργαστη εχεις?Δοκιμασες να δεις live με msi afterburner? i5 6500 τι ακριβως να δω στο λαιβ? gpu usage% ??
thanospr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι.εγω με το 2500k στα 4.3Ghz ειχα θεμα στο gta v με εκοβε ο cpu χτυπουσε 100αρια και η 1060 δουλευε στο 60%.τωρα battlefield 1 δεν εχω παιξει.εχεις βαλει μεγιστες επιδοσεις στο control panel της nvidia? Αυτο που θα σου λεγα ειναι να τρεξεις κανενα unigine heaven να δεις εκει αν ειναι σταθερος στα 100%.εκει μικρο ρολο παιζει ο cpu τεσταρει την καρτα. Ο cpu τρεχει τουλαχιστον σε turbo boost 3.6 η 3.2?λογικα απ οσο βλεπω θελει cpu το bf1.προσπαθησε να μην τρεχεις τιποτα αλλο απο πισω στα windows και βαλε την προτεραιοτητα σε υψηλη
bazzil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αναβάθμισε στο τελευταίο BIOS. Δες εδώ Στην εφαρμογή evga precision έχεις ενεργοποιημένο το OSD για να βλέπεις χρήση της GPU;
rookie21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι.εγω με το 2500k στα 4.3Ghz ειχα θεμα στο gta v με εκοβε ο cpu χτυπουσε 100αρια και η 1060 δουλευε στο 60%.τωρα battlefield 1 δεν εχω παιξει.εχεις βαλει μεγιστες επιδοσεις στο control panel της nvidia? Αυτο που θα σου λεγα ειναι να τρεξεις κανενα unigine heaven να δεις εκει αν ειναι σταθερος στα 100%.εκει μικρο ρολο παιζει ο cpu τεσταρει την καρτα. Ο cpu τρεχει τουλαχιστον σε turbo boost 3.6 η 3.2?λογικα απ οσο βλεπω θελει cpu το bf1.προσπαθησε να μην τρεχεις τιποτα αλλο απο πισω στα windows και βαλε την προτεραιοτητα σε υψηλη δεν ειχα μεσιστη αποδοση και physx απο τη καρτα στο control panel τα εβαλα τωρα ελπιζω να στρωσει, ο cpu δεν εχει θεμα, καθως οπως ειπα σε περιπτωσεις που το ανεμιστηρακι ακουγεται με 14-17 ατομα γυρω μου δεν εχω drops, οταν ειναι ησυχο και μαζευτουν πανω απο 5 παιζω στα 45-60 fps πανω απο 10 φτανω μεχρι και 10 fps, στα 3.6 του turbo πηγαινει αυτοματα οταν χρειαζεται, επισης εχω <<ξεπαρκαρει>> τους 2 πυρηνες οι οποιοι παλαιοτερα μου εκαναν νουμερα ακομα και οταν ειχα την 1070 στο συστημα μου, επισης οταν λεω drops δεν εννοω στιγμιαια το παιχνιδι δεν παιζει πανω απο 45-50 fps καθ ολη τη διαρκεια του match βλεπω δηλαδη το pc να ζοριζεται και η καρτα να παραμενει κρυα και ας πουμε αδρανης, ειδικα αν μαζευτει κοσμος αρκετος παει σε unplayble επιπεδα των 8 και 10 ΚΑΛ
LastSurvivor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λες ότι τους έχεις ξεπαρκάρει εννοείς ότι τους έχεις απενεργοποιήσει και δουλεύει με 2 πυρήνες?
IoaZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να βάλεις τους intel lan drivers https://downloadcenter.intel.com/product/82186/Intel-Ethernet-Connection-I219-V αφού βγάλεις της asus lan drivers Εδώ κάνουν μια συζήτηση για battlefield 1 http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread/27510 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από IoaZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα