Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μαντέψω αυτό το μακρινάρι 1422-014n000260801002992 που αναφέρει στη πάνω μεριά/ σύνδεση με την οθόνη να μαντέψω δε βοηθάει ε;

Λοιπόν τώρα ξαναδοκίμασα την σπασμένη, την παλιά και μπορώ να πω οτι πίσω απ τα σπασμένα υγρά, βλέπω κάααπως κατι, οπότε κι εκει δεν έχει φωτισμό...

@Alex-V απίθανο μου κανει.. πότε πρόλαβε να διαλύσει κι αυτη... καλά κάνεις φυσικά και το αναφέρεις, αλλά μου φαίνεται καλα...

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να είναι από την μητρική εκτός από καλώδιο και οθόνη - να μην δίνει την τροφοδοσία για το backlight

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να είναι από την μητρική εκτός από καλώδιο και οθόνη - να μην δίνει την τροφοδοσία για το backlight

μη μου λες αυτή τη λέξη...

Αυτό δυστυχώς απίθανο να το ξέρω εαν εινια μητρική ή καλώδιο.

Νομίζω όμως ότι ταινια θα βρω πιο  ευκολα.. μαλλον

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου,

Ξέρει κανείς πως να ψάξω για το LCD καλώδιο;

Έχει πάνω αυτό το νούμερο-μακρινάρι 1422-014n000260801002992

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να εχει καψει μια ασφαλεια στην μητικη που οδηγει τα led της οθονης. Η οθονη δυσκολο να εχειπροβλημα αλλα οχι απιθανο και για να το επιβεβαιωσεις βαλε την παλια οθονη (ας ειναι σπασμενη) και δες αν αναψει το backlight. Ενας τροπος (αλλα λιγο επικυνδινος αν δεν γνωριζεις) για να εειςναν φταιει η καλωδιοταινια ειναι να βαλεις μπροστα το laptop και να την ψιλαφησεις σε διαφορα σημεια. Προτεινω να το πας σε καποιον τεχνικο η/υ για να μην γινει περαιτερο ζημια. Την παλια οθονη γιατι την αλλαξες;

Δημοσ.

Απ ο,τι βλέπω η παλιά οθόνη έχει σπάσει/ βλέπεις τα διαλυμένα υγρά μέσ' την οθόνη.

Από την αρχή όπως έμαθα δεν είχε φωσ πίσω.

Δοκίμασα την παλιά οθόνη σε άλλο turbox και είδα πως φωτίζεται κανονικά.. δυστυχώς έχει αλλης μορφής φίσα η ταινία αυτή προς τη μεριά της μητρικής για να τη δοκιμάσω στο βασικό λάπτοπ..

@veteranos123 όταν λες να την ψηλαφισω;

Με δοκιμαστικό ή με βολτόμετρο δλδ;

Δημοσ.

Όταν λέω να την ψιλαφησεις εννοώ να την κουνάς ή να την πατάς με το δάχτυλο σε διάφορα σημεία. Θελει πολυ Προσοχή γιατί θα πρέπει να είναι το laptop ενεργοποιημένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...