Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου.

Σε ένα laptop turbox a15fd αν θυμάμαι καλά, άλλαξε πρόσφατα ο ξάδερφος μου οθόνη και μου είπε ότι παίζει, αλλά δεν έχει φώς.

Λέω από μέσα μου, το inverter είναι και πήγα να δω ποίο είναι κτλ κτλ...

Έλα όμως που το άνοιξα όλο το ξεβιδωσα και inverter δε βρήκα.....

απ ότι διάβασα στο ίντερνετ, υπάρχουν και χωρίς αυτό, όντως; Και τώρα; Τι φταίει;;;;;

Τα ..οπίσθια φώτα σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Για να καταλαβω..δειχνει στην οθονη του λαπτοπ απλα δεν εχει φωτεινοτητα? Αν το βαλεις δηλαδη κατω απο μια λαμπα ψιλοφαινεται η επιφανεια εργασιας?

Δημοσ.

Ε απο τη στιγμη που κατω απο λαμπα φαινεται οπως λες, η εκανε ζημια στο inverter, η εκανε ζημια στην καλωδιοταινια που συνδεει την οθονη με την μητρικη του λαπτοπ (το οποιο δυσκολο γιατι αν ειχε προβλημα στην ταινια θα σου εκανε αλλα προβληματα). Στην χειροτερη περιπτωση, ειναι προβληματικη η οθονη.

Αρα, η θες καινουργιο inverter, η εχει προβλημα η οθονη. Μηπως το inverter ειναι στην μερια της οθονης και δεν το βρηκες? Μηπως ο ξαδερφος σου ξεχασε να συνδεσει τα καλωδιακια στο inverter?

Δημοσ.

Μα ξέρω τη διαδικασία, όμως δε βρίσκω πουθενά το inverter,... Είναι δυνατόν να μην χρησιμοποιεί μια οθόνη;

Το λάπτοπ είχε ανοιχτεί στο μέρος της οθόνης, μα δε φαίνεται κάποιο καλώδιο ή βισμα που δεν χρησιμοποιείται.

Άνοιξα και το κάτω μέρος μπας και, αλλά και πάλι δε βρήκα inverter..

Όταν λες στη μεριά της οθόνης εννοείς μεταξύ πάνελ και ένωσης.. όχι, δεν είναι εκεί

Δημοσ.

Ναι εκει εννοω. Περιεργο που δεν βρισκεις inverter.  Ολα τα καλωδια ειναι συνδεμενα παντου? Μηπως ξεχασε να συνδεσει καποιο καλωδιο? Εψαξες και εσυ?

Δημοσ.

μάλλον καλωδιοταινία  , σε εξωτερική επρεπε να σου εμφανίζει σημα ομως 

για να εμφανιστει στην εξωτερικη οθονη πατας εναν συνδυασμο πληκτρων στα λαπτοπ.

@mousteris δοκιμασε να πατησεις fn+f5 η f3..πανω στα κουμπια δειχνει ποιος ειναι ο συνδυασμος για να δειξει σε εξωτερικο μονιτορ..αλλιως κατι γινεται με την καλωδιοταινια οπως ειπε και ο george

η ειναι ελλατωματικη η οθονη

Δημοσ.

:-) :-) ναι.. ήθελε Fn + F5..

και βλέπω κανονικά τα πάντα από εξωτερική οθόνη... με συγχωρείτε!

Οπότε μιλάμε για καλωδιοταινία; που και πως θα βρω ίδια, γνωρίζεται;

Δημοσ.

Μη βιαζεσαι. Μπορει να μην ειναι η καλωδιοταινια. Οπως ειπα μπορει να ειναι ελλατωματικη η οθονη, η ο ξαδερφος σου οταν την περασε να μην προσεξε και να της εκανε ζημια. Το καλο παντως ειναι οτι σε εξωτερικη οθονη βλεπεις. Δεν ειναι δηλαδη προβλημα καρτας γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...