Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iPhone se μου βγάζει άνετα δυο μέρες με ανοιχτά δεδομένα και τοποθεσία όλη μερα ...

Το iphone se έχει 4 ίντσες οθόνη..και ειναι προπολεμικο πραγματικα. 

Και εγω δουλεψα το iphone 4 επειδη δεν ειχα συσκευη για 3 μερες και μου κρατησε 3 μερες. Ο λογος ειναι επειδη το ειχα stand by ολη την ωρα γιατι τι μπορεις να κανεις με 3.5 ιντσες οθονη παρα μονο τα βασικα. Βιντεο, παιχνιδια και εργασια τα ξεχνας...

• Like 1
  • Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το iphone se έχει 4 ίντσες οθόνη..και ειναι προπολεμικο πραγματικα.

Και εγω δουλεψα το iphone 4 επειδη δεν ειχα συσκευη για 3 μερες και μου κρατησε 3 μερες. Ο λογος ειναι επειδη το ειχα stand by ολη την ωρα γιατι τι μπορεις να κανεις με 3.5 ιντσες οθονη παρα μονο τα βασικα. Βιντεο, παιχνιδια και εργασια τα ξεχνας...

4αρα έχει με 60.8% ratio σε παρακαλώ όχι και 3.5. Για το se λέω.
  • Like 2
Δημοσ.

Πρωτον , τα iphone 4.7 φορτιζουν μεσα σε 140 λεπτα από 0-100%. Το ότι δεν ειχαν ταχεια φορτιση μεχρι περυσι τα iPhone μην το θεωρείτε κακό. Βελτιωνει σημαντικα τον χρονο ζωης της μπαταριας ! Δευτερον , πριν από 2 μερες ειχα στα χερια μου ένα s7 αμερικανικο με snap820 και αντε να κρατουσε 30 λεπτα περισσοτερη ωρα sot αποτι ένα iPhone 4.7 και σε αυτό αμφιβαλλω. Με 3000mah μπαταρια παρακαλω... Τριτον , από ram δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που να εχει πρόβλημα με 3gb ram σε IPhone και να μην εχει σε οποιοδήποτε android κινητο με 3gb. Ειτε Samsung ειτε Huawei , xiaomi , lg etc...

Το Iphone 4.7 θελει για να γεμισει 2 ωρες και 40 λεπτα  το λειγοτερο, το δικο σου θα ειχε καποιο προβλημα αμα γεμιζε σε 2 ωρες και 20λεπτα. Μηπως μετα τα 30 % εσβηνε η επεφτε αποτομα η μπαταρια? 

Δημοσ.

Ποσα θεματα θα ανοιξουν για το iphone?

Οπωσδηποτε θα εχει καλυτερη διαχειριση Δεν ξερω ποσες ωρες οθονη βγαζει και αλλα για android αυτες οι χωρητικοτητες ειναι τραγικες 

Κινητο με μπαταρια κατω απο 5000 δεν ξαναπαιρνω 

Βρηκα την υγεια μου 

Φορτιση καθε 3-4 μερες 

Δημοσ.

Πρωτον , τα iphone 4.7 φορτιζουν μεσα σε 140 λεπτα από 0-100%. Το ότι δεν ειχαν ταχεια φορτιση μεχρι περυσι τα iPhone μην το θεωρείτε κακό. Βελτιωνει σημαντικα τον χρονο ζωης της μπαταριας ! Δευτερον , πριν από 2 μερες ειχα στα χερια μου ένα s7 αμερικανικο με snap820 και αντε να κρατουσε 30 λεπτα περισσοτερη ωρα sot αποτι ένα iPhone 4.7 και σε αυτό αμφιβαλλω. Με 3000mah μπαταρια παρακαλω... Τριτον , από ram δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που να εχει πρόβλημα με 3gb ram σε IPhone και να μην εχει σε οποιοδήποτε android κινητο με 3gb. Ειτε Samsung ειτε Huawei , xiaomi , lg etc...

Μπράβο στην Apple που σου λέει "σε βάζω να πλερώνεις έξτρα 100 ευρώ (τουλάχιστον) για ταχεία φόρτιση για να μη σου χαλάσω τη μπαταρία!" Αυτό δείχνει εταιρεία που σκέφτεται τους καταναλωτές, όχι σαν τους άλλους τους Κορεάτες που σου δίνουν ενσωματωμένο fast charging για να σε καταστρέψουν και σε κακομαθαίνουν με δωρεάν ακουστικά και wireless charging pads!

ΥΓ. Ένα χρόνο έχω το Samsung S7 μου του έχω αλλάξει τα πετρέλαια, και μια χαρά τη βρίσκω τη διάρκεια της μπαταρίας... Όσον αφορά τα περί διάρκειας τα παραπάνω βίντεο άλλου αναγνώστη είναι κατατοπιστικά, και δεν είναι τα μόνα. 

• Like 3
Δημοσ.

Πληρoφωριακά η Apple πρέπει να έχει κάνει κάποιο πατάτα με το IOS 11. Απο τότε που έκανα Update to iPhone 6 της δουλειάς μου η μπαταρία πέφτει στο 50% σε 2 μέρες, Πριν κρατούσε 6-8 μέρες. Το έχω μόνο για να τσεκάρω E-mails.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4920382/Is-iOS-11-draining-battery.html

Δημοσ.

Ωραίο το iphone ρε παιδιά απ'οτι φαίνεται θα εχει καλή αυτονομία αλλά δεν σκέφτηκε κανείς περα από τα λεφτά που που πρέπει να δώσεις για να το πάρεις πρέπει να πληρώσεις και ασφάλεια ζωής που να το εμφανίσεις αυτό σε καφετέρια θα πουν όλοι αυτός εκεί έχει το X πάνω του!!!!

Δημοσ.

Σπεκς χωρης ουσια δεν υπαρχουν.Τετοια λεγανε τα αμερικανακια για τους πυρηνες για την ραμ για το μεγεθος οθονης για τις amoled οθονες και στο τελος ταβαλε ολα και περησοτερους πυρηνες και περησοτερα mp σε καμερες και περησοτερη ραμ και amoled οθονες αφου βλεπουν οτι ο ανταγωνησμος τους παει μαμιωντας ταρακουνηθηκαν αλιως ακομα θα ειχανε διπηρηνες συσκευες και περησοτερο φως απο τους αισθητηρες και τριχες κατσαρες που κοροιδευε το κοσμο τοσα χρονια ακομα και στο iphone7 1960mah batery και HD οθονη 700 και ευρ οταν κυκλοφορησε ΤΡΕΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ε?!@

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Iphone θέμα και σχολιάζουν σχεδόν αποκλειστικά non-iphone users...μόνο σ' εμένα φαίνεται παράξενο?

Είναι καθαρά κοινωνικό-πολιτικό φαινόμενο.

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει εχει καλο φινο λειτουργικο καλη  εμπειρια χρησης τα ειχα ολα εξαλου και πριν απο τους iphonakides εδω μεσα 

αλλα 

το 6s kai to 7 4.7 κρατανε μιση μερα χωρις πολυ χρηση

το s8 κραταει μιαμιση μεραμε πιο πολυ χρηση

δηλαδη για 3 ραμ και μπαταρια του 2010 θελει 1200? 

ελεος 

οσο πωρωμενος και νασαι 

ωραιο φαινεται το χ ..μαρεσει 

αλλα το s8+ μαρεσει πιο πολυ δυστηχως .. να πω την αληθεια ενα 6.2 iphone x μπορει να με εψηνε να ξαναδοκιμασω

Δημοσ.

lol του βγάλατε τα μάτια. Να έρθει επιτέλους και να μπορέσω να το πάρω γρήγορα, μπας και σταματήσω να διαβάζω όλες αυτές τις #$$#%$#%# στα βαθυστόχαστα μηνύματά σας...  :devil:

δεν κατάλαβα, πως άμα πάρεις το Χ θα σταματήσεις να διαβάζεις όλες αυτές τις #$$#$# που λες;

εννοείς θα μένεις νωρίτερα από μπαταρία και θα ησυχάζεις;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν κατάλαβα, πως άμα πάρεις το Χ θα σταματήσεις να διαβάζεις όλες αυτές τις #$$#$# που λες;

εννοείς θα μένεις νωρίτερα από μπαταρία και θα ησυχάζεις;

Όχι. Θα έχω επιτέλους κάτι σοβαρότερο να ασχοληθώ από το να περιμένω να περάσουν οι μέρες διαβάζοντας ιστορίες εκτός τόπου και χρόνου online.

Έχω ζητήσει ήδη επίδομα βαρέων και ανθυγιεινων...

• Like 2
Δημοσ.

Αρα με τέτοια μπαταρία παίζει να έχει παρόμοια αναμονή με plus κ πάνω κάτω ίδια sot μιας κ έχει 5,8 αλλά αμολεντ που θεωρητικά έχει κ καλύτερη κατανάλωση.μενει να το δούμε στην πράξη. Πάντως περιμέναμε λιγότερα mah από την apple για το Χ κ μας εκπλήσσει ευχάριστα!χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...