Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καθόλου υπερβολες. Είναι η γνώμη μου και δεν την αλλάζω. Δεν επιθυμώ λειτουργικό/emulator μέσα στο οποίο επικρατεί το χάος. Ο filemanager στο ios κάνει μια χαρά τη δουλειά του και έχω πρόσβαση σε όλα μου τα αρχεία που χρησιμοποιώ. Δεν επιθυμώ να εμφανίζονται φάκελοι και αρχεία συστήματος που δεν με ενδιαφέρουν. Θυμήθηκα το minix player τώρα που έψαχνες μισή ώρα να βρεις που είναι το usb drive μέσα στον file manager... Το nougat ας μην το αναλύσω και πολύ γιατί το tab S2 8" LTE από τότε που αναβαθμίστηκε, δεν λειτουργεί και τόσο τέλεια όσο παλιότερα... Κύριε mod θέλετε επειγόντως ιδιαίτερα μαθήματα στο Android έχετε μείνει μεταξεταστεως σε πολλά θέματα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Κύριε mod θέλετε επειγόντως ιδιαίτερα μαθήματα στο Android έχετε μείνει μεταξεταστεως σε πολλά θέματα. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αρκεί που υπάρχετε εσείς και αντέχει ο ανταγωνισμός!
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γουστα ειναι, εσυ μπορει να προτιμας λειτουργικο που σε κανει να νιωθεις οτι ειναι 10ετιας. Χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτο: Μεχρι περυσι, ακουγαμε οτι δεν ειναι χρησιμος ο file manager σε mobile συσκευες. Τουλαχιστον τωρα δεχεσαι οτι ειναι χρησιμος, κατι που το iOS εβαλε με καθυστερηση πολλων ετων. Ειναι αυτο που ειπες: σε κανει να νιωθεις οτι χρησιμοποιεις παλιο λειτουργικο. 2009 είχε εξαιρετικός file manager το Android. 8 χρόνια μετά μπήκε και στο ios. Ποτέ δεν είναι αργά. Αυτό να λέτε. Όπως και για τις amoled για τις μεγάλες οθόνες και για ένα σωρό άλλα καλούδια που το Android προσφέρει απλόχερα εδώ και 8 9 χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά αυτό να λέτε να παρηγοριεστε. Και οι Amoled δεν πιαναν μια μπροστα στις LCD, και η ασυρματη φορτιση ηταν για τα μπαζα και και... Για πάμε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οσο επειμενει, τοσο εκτιθεται. Σε λιγο πραγματικα θα πιστεψει οτι οι lcd ειναι καλυτερες απο τις κορυφαιες amoled και πως η οθονη του iphone 7/8 ειναι καλυτερη απο του iphone x και του galaxy s8. Και τώρα που το ξανασκέφτεται, θα προτιμούσε στο Χ την LCD οθόνη που έχει το XZ premium από τη Sony!
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα notifications του Android είναι άψογα και τα προτιμώ από του iOs, ανάμεσα σε διάφορα άλλα. Δυστυχώς, είναι η συνολική απόδοση του Android που το κάνει να δείχνει τόσο παλιακό. Δηλαδή, μπορώ να συνηθίσω έναν διαφορετικό τρόπο κοινοποίησης αρχείου, δεν μπορώ να συνηθίσω, όμως, τα σιχαμένα frame drops στα εφέ μετάβασης, τις καθυστερήσεις στις εντολές από τη στιγμή που θα πατήσω την οθόνη μέχρι την εκτέλεση της ενέργειας, το lag στις κλήσεις και τόσα άλλα που προτιμώ να μη σκέφτομαι. Και πραγματικά, δείχνει πιο πιθανό η Apple να βελτιώσει τα notifications παρά η Google την απόδοση του Android. Δεν έχουμε 2011 αδερφέ στο 2017 είμαστε. Σαν να μπήκα σε μηχανή του χρόνου νιώθω με αυτά που γράφετε. Ακόμα και οι PLS LCD της Samsung που βάζει στις συσκευές έχουν πιο έντονα και ζωντανά χρώματα από τις LCD που βάζει η Apple και ας έχουν μεγαλύτερη ανάλυση μερικές φορές. Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα να συνδέσεις ένα PS4 χειριστήριο στο iPad μέσω BT και να παίξεις τα παιχνίδια σου, από το να πρέπει να πληρώσεις 60-70€ για ένα MFi controller που είναι υποδεέστερο από αυτών των γνωστών κατασκευαστών (Sony Κλπ). Επίσης μην το πας αλλού με τα ρολόγια, μιλάμε για την συνολική εμπειρία των ειδοποιήσεων, όταν είχα Jailbreak είχα αγοράσει Tweak για να μου κάνει γκρούπ με τις ειδοποιήσεις γιατί τώρα μου πατάνε 15 Like στο Twitter ή σε κάποια άλλη εφαρμογή και έχω 15 μεμονωμένες ειδοποιήσεις που πρέπει να κάνω Swipe για να σβήσω. Το 6S μου τουλάχιστον δεν βγάζει, πριν σχολάσω από την δουλειά έχω ήδη 20% και αν συνεχίσω και το χρησιμοποιώ θα πέσει στο 7% η αυτονομία είναι τραγική, είμαι αναγκασμένος να αγοράσω Power Case. Xbox one controller έχω συνδέετε άψογα με το Note 3 μου και μαζί με τα ακουστικά over ear που έχω επίσης ασύρματα έχω μια πολυ όμορφη εμπειρία gaming στο κινητό. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το pc και την οθοναρα αλλά το απολαμβάνω εξίσου. Πρέπει να σου δείξω το 6s μου για να σε πείσω; BTW, πρέπει να κοιτάξω αν ο φούρνος της γειτονιάς μου λειτουργεί. Πρώτη φορά πρέπει να συμφωνώ σε θέμα με τον Neg και τον HaHa Βγάλε ρε φιλε μια φωτογραφία με το 6s αλλιώς δεν σε πιστεύουμε.
haHa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχει πει εξάλλου: αν το Χ είχε την LCD οθόνη του plus, θα ήταν ακόμη πιο ευτυχισμένος! Όπως επίσης έχει πει πως δεν του άρεσε καθόλου η παραμόρφωση υπο γωνία της οθόνης του s7 edge και η συμπεριφορά της κάτω από τον ήλιο... Τι να πεις... Το οτι ο billdanos προτιμα υποδεεστερες λυσεις(για προφανεις λογους) το γραψαμε και προηγουμένως. Το θετικο είναι οτι η apple προτιμησε για το ακριβο iPhone x τις ακροβοτερες amoled οθόνες που προσφερουν συνολικά ανωτερη εμπειρία χρήσης. 2
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι ο billdanos προτιμα υποδεεστερες λυσεις(για προφανεις λογους) το γραψαμε και προηγουμένως. Το θετικο είναι οτι η apple προτιμησε για το ακριβο iPhone x τις ακροβοτερες amoled οθόνες που προσφερουν συνολικά ανωτερη εμπειρία χρήσης. Γενικά η Samsung έχει καλύτερες οθόνες πλέον. Έβαλα το Galaxy Tab με PLS LCD που αγόρασα δίπλα σε ένα Retina iPad, χαοτική διαφορά χρωμάτων και φωτεινότητας παρόλο που είχε χαμηλότερη ανάλυση FullHD 1
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αρκεί που υπάρχετε εσείς και αντέχει ο ανταγωνισμός! Πραγματικά ρε φιλε κάπου τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου με αυτά που γράφεις. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω αλλά ενώ γράφεις σωστά πολλές φορές λες και ανακρίβειες. Και ξέρω ότι δεν είσαι χθεσινός.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά ρε φιλε κάπου τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου με αυτά που γράφεις. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω αλλά ενώ γράφεις σωστά πολλές φορές λες και ανακρίβειες. Και ξέρω ότι δεν είσαι χθεσινός. Με αυτό κάνεις φινάλε? Είναι θέμα αισθητικής μεταξύ άλλων. Και είμαι αρκετά εκλεκτικός (ενίοτε). Γενικά η Samsung έχει καλύτερες οθόνες πλέον. Έβαλα το Galaxy Tab με PLS LCD που αγόρασα δίπλα σε ένα Retina iPad, χαοτική διαφορά χρωμάτων και φωτεινότητας παρόλο που είχε χαμηλότερη ανάλυση FullHD Please... Ντροπή!
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με αυτό κάνεις φινάλε? Είναι θέμα αισθητικής μεταξύ άλλων. Και είμαι αρκετά εκλεκτικός (ενίοτε). Please... Ντροπή! Απλά αναρωτιέμαι. Εσύ είσαι εκλεκτικός και εμείς ψωνίζουμε από τη βάλουμε. Οκ.
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με αυτό κάνεις φινάλε? Είναι θέμα αισθητικής μεταξύ άλλων. Και είμαι αρκετά εκλεκτικός (ενίοτε). Please... Ντροπή! Το ίδιο αντιμετώπισα όταν είχα βάλει δίπλα δίπλα ένα Huawei P8 και ένα iPhone 6, η μέρα με την νύχτα η αντίθεση και η φωτεινότητα της οθόνης. Η Apple είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί φτηνές LCD στα κινητά της.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά αναρωτιέμαι. Εσύ είσαι εκλεκτικός και εμείς ψωνίζουμε από τη βάλουμε. Οκ. Η αισθητική είναι υποκειμενική και διαφορετική για κάθε άνθρωπο. Αλλά δεν αλλάζει. Οπότε επιλέγουμε ο,τι υπηρετεί αυτού του είδους την αισθητική και κατά συνέπεια την ευχαρίστηση. Το ίδιο αντιμετώπισα όταν είχα βάλει δίπλα δίπλα ένα Huawei P8 και ένα iPhone 6, η μέρα με την νύχτα η αντίθεση και η φωτεινότητα της οθόνης. Η Apple είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί φτηνές LCD στα κινητά της. lol γι'αυτό είχε την καλύτερη LCD σε smartphone? Οκ με καλύψατε. Να δω πως θα περάσει άλλος ένας μήνας τώρα... 1
Jimmy08 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαναδές την παρουσίαση του iPhone X η κάμερα όπως παίρνει το iPhone X στα χέρια του Craig φαίνεται αυτό που λέει ο Billdanos ουράνιο τόξο από τις γωνίες. Ξαναειδα το συγκεκριμενο σημειο, αλλα δεν ειδα καπου αυτο που περιγραφεις. Βασικα, το παρατηρησα σε μερικες γωνιες αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα της καμερας. Δηλαδη οτι με γυμνο ματι δε θα φαινοταν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαναειδα το συγκεκριμενο σημειο, αλλα δεν ειδα καπου αυτο που περιγραφεις. Βασικα, το παρατηρησα σε μερικες γωνιες αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα της καμερας. Δηλαδη οτι με γυμνο ματι δε θα φαινοταν. Θα μάθουμε σε κάνα μήνα.
Tsakalos! Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε συ bill μα το θεο χαρας το κουραγιο σου... θα θελα να σε γνωρησω μια φορα να σε κερασω οτι γουσταρεις... 20 χρονια ειμαι στα φορουμς, παιζει να σαι στα 2-3 τοπ υπομονετικα ατομα... ευγε παληκαρι μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα