CheOnWeb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Την ταινία εννοείς ότι είδες σε 60 fps? Αν ναι, φυσικό είναι αφού η ταινία έχει τραβηχθεί μάλλον σε 24fps (άντε σε 48 αν είναι HFR, οπότε τα 60fps και πάνω δεν έχουν νόημα. FYI, η ταινία είναι 2k, όχι 4k. (Θέλω να δω πού θα καταλήξει το νήμα για την μπαταρία τού iPhone X.)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι αν ο billdanos είχε πιάσει Nexus ή Pixel αντί για Samsung θα ήταν πιο διαλλακτικός. Το custom UI κάθε εταιρίας δημιουργεί αυτή την αίσθηση ασυνέπειας και κακογουστιάς στο λειτουργικό, το κάνει πιο βαρύ, προκαλεί άσχετα και αχρείαστα lags και κάνει και bloated το app list. Έχω Nexus 5 από τον Ιούνιο του '14 και ακόμα πηγαίνει σφαίρα. Τον τελευταίο χρόνο θα είχα πάει σε Pixel αν υπήρχε εισαγωγέας και support στην Ελλάδα, τώρα ακόμα το σκέφτομαι. Αλλά μέρος της αναβολής της απόφασης να αλλάξω κινητό είναι ότι είμαι ακόμα απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία που μου προσφέρει το υπάρχον, η οποία πιθανότατα είναι καλύτερη από την αντίστοιχη κάποιου που είχε πάρει το iPhone 5s το '13. Δεν έχει χρειαστεί επαναφορά ούτε να τρέχω προφανώς cleanup apps κάθε βράδυ. Το ότι μπορεί κάποια κακή εφαρμογή να δημιουργήσει πρόβλημα δεν είναι θέμα μόνο του Android. Πέρα από το Nexus έχω και ένα Samsung Galaxy Tab S2, το οποίο τρέχει Nougat. Το Touch Viz του μου φαίνεται αναχρονιστικό ακόμα και σε σχέση με το Marshmallow που τρέχει το Nexus 5. Γενικώς, στη δουλειά μου χρησιμοποιώ πληθώρα συσκευών iOS και Android, και το επιχείρημα πως το Android φαίνεται λειτουργικό 5ετίας με αφήνει έκπληκτο: το Android μου φαίνεται καταλληλότερο για multitasking, πολύ πιο σύγχρονο σχεδιαστικά, λιγότερο περιοριστικό, πιο γρήγορο και πιο εργονομικό. Πάντα αργώ να κάνω την ίδια δουλειά σε μια iOS συσκευή, κι ας ξέρω ακριβώς που να πάω και τι να πατήσω. Απλά παίρνει περισσότερο χρόνο και περιμένω περισσότερο. Δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα πλήρωνα τόσα για ένα pixel. Είχα το πρώτο nexus με τη μπίλια, είχα και το κόκκινο nexus 5 και ειδικά το δεύτερο ήταν απο τις πιο τίμιες και smooth συσκευές. Και τώρα έχω για tablet ένα tab S2 8" LTE με android 7 αλλά έχω τις ίδιες παρατηρήσεις και παράπονα απο το UI. Επίσης αν δεν του κάνω ένα φρεσκάρισμα 1-2 φορες την εβδομάδα ...μουλαρώνει!
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα πλήρωνα τόσα για ένα pixel. Είχα το πρώτο nexus με τη μπίλια, είχα και το κόκκινο nexus 5 και ειδικά το δεύτερο ήταν απο τις πιο τίμιες και smooth συσκευές. Και τώρα έχω για tablet ένα tab S2 8" LTE με android 7 αλλά έχω τις ίδιες παρατηρήσεις και παράπονα απο το UI. Επίσης αν δεν του κάνω ένα φρεσκάρισμα 1-2 φορες την εβδομάδα ...μουλαρώνει! Samsung με vanilla φανταζομαι θα επαιρνες.
Jimmy08 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μια διορθωση: Δεν ειχε σχεση στην αλλαγη ονομασιας η πυκνοτητα οθονης που παρεμεινε στα ιδια επιπεδα με πριν για το μικρο μοντελο iphone 6. Μην παρασυρεσαι απο τις αστηριχτες εικασιες του billdanos. Retina HD ονομασε η apple την οθονη και του μικρου iphone 6 (ιδια πυκνοτητα με το παρελθον στα ~326ppi, οπως το iphone 4, 4s, 5, 5s) και του iphone 6 plus. Δες και εδω αλλωστε που ονομαζει σαν retina hd ακομα και την οθονη του iphone 8 με την ιδια πυκνοτητα με το iphone 4: https://www.apple.com/iphone-8/specs/ Ο Phil Schiller οταν παρουσιαζε την νεα οθονη του iphone 6 (που επαναλαμβανω ειχε ιδια πυκνοτητα με του iphone 4 και του 5) και του iphone 6 plus μιλαγε για το οτι ειναι ανωτερη απο το παρελθον οχι λογω μεγαλυτερης πυκνοτητας, αλλα λογω οτι ειναι "it's sRGB-accurate, has an ultrathin backlight, photo-aligned IPS liquid crystals, an improved polarizer and ion-strengthened glass". Την ονομασαν retina hd και στο iphone 6 και στο iphone 6plus(που μονο αυτο ειχε μεγαλυτερη πυκνοτητα) Φαινεται και στα παραπανω διαφημιστικα της apple οτι η ονομασια retina hd εχει να κανει με το οτι θεωρει την οθονη "better with brilliant colors and higher contrast at even wider viewing angles" και οχι με την πυκνοτητα που παρεμεινε η ιδια για την retina hd του iphone 6 4.7". Την ονομασαν retina HD γιατι προφανως ηταν οι πρωτες οθονες που εφτασαν αναλυση HD και οχι για τις υπολοιπες μαρκετιστικες σαλτσες που αναφερονται επιπλεον. Όταν λες για LG τηλεόραση προφανώς θα εννοείς oled. Γιατί στις ips έναντι των VA panels των samsung υπολείπονται αρκετά. Οι oled είναι μια κατηγορία μόνες τους και θέλει μια 65αρα oled 4k κάποια στιγμή μαζί με ένα τούμπανο υπολογιστή να υποστηρίζει 4k 60p να πέσει λιώσιμο σε gaming. Μα τι να τον κανεις τον τουμπανο υπολογιστη, οταν εχεις το....Note 3. τρικ της apple για να διπλασιασει τις τιμες,λιγη δουλεια πολλα λεφτα αυτκ λεγετε επιτυχημενος ceo Αυτο ισως λεγεται επιτυχημενος ceo στην Ελλαδα των βολεμενων.
slk200gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο ισως λεγεται επιτυχημενος ceo στην Ελλαδα των βολεμενων. απ οτι φαινετε και αλλου,δεν ειμαστε μονοπωλιο
Unabomber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (Θέλω να δω πού θα καταλήξει το νήμα για την μπαταρία τού iPhone X.) Για την εκπλητικη τιμη του V30..... 1
kaklas13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως και για να επαλέλθουμε λίγο στο θέμα, αν η μπαταρία του χ είναι περίπου οση του 7 plus θα είναι super. Aν είναι οση του απλου 7 δύσκολα τα πράγματα. *εννοοω οχι σε mah αλλα σε χρόνο χρήσης στην πράξη.
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης αναφέρεστε σε Bloat στις συσκευές της Samsung που ουσιαστικά είναι οι Microsoft Αpps, ο Browser και 2 Samsung Apps, να θυμίσω ότι στο iOS δεν σου δίνει η Apple την επιλογή αντικατάστασης των εφαρμογών της; Εγώ χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το Spark. Αν θέλω λοιπόν μέσα από κάποια εφαρμογή να στείλω κάτι και πατήσω Spark μερικές φορές δεν θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί το ΛΣ είναι προγραμματισμένο έτσι ώστε η Default επιλογή για Mail να είναι εκεί θες δεν θες, ακόμα και αν έχεις "αφαιρέσει" την εφαρμογή Mail. Στην τελική άμα πατήσεις την Default επιλογή του Mail σε πετάει στην Default App. 1
boulevar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Την ταινία εννοείς ότι είδες σε 60 fps? Αν ναι, φυσικό είναι αφού η ταινία έχει τραβηχθεί μάλλον σε 24fps (άντε σε 48 αν είναι HFR, οπότε τα 60fps και πάνω δεν έχουν νόημα. FYI, η ταινία είναι 2k, όχι 4k. (Θέλω να δω πού θα καταλήξει το νήμα για την μπαταρία τού iPhone X.) Το παιχνιδι..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης αναφέρεστε σε Bloat στις συσκευές της Samsung που ουσιαστικά είναι οι Microsoft Αpps, ο Browser και 2 Samsung Apps, να θυμίσω ότι στο iOS δεν σου δίνει η Apple την επιλογή αντικατάστασης των εφαρμογών της; Εγώ χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το Spark. Αν θέλω λοιπόν μέσα από κάποια εφαρμογή να στείλω κάτι και πατήσω Spark μερικές φορές δεν θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί το ΛΣ είναι προγραμματισμένο έτσι ώστε η Default επιλογή για Mail να είναι εκεί θες δεν θες, ακόμα και αν έχεις "αφαιρέσει" την εφαρμογή Mail. Στην τελική άμα πατήσεις την Default επιλογή του Mail σε πετάει στην Default App. Είναι εντελώς άλλη η φιλοσοφία της Apple. Και δεν σε καλύπτει, επειδή προσπαθείς να λειτουργήσεις τις ios συσκευές σου με "όρους" android, κάτι που είναι λάθος. Γι'αυτό καταφεύγεις και σε jailbreak, ψάχνεις εναλλακτικά apps που όμως δεν έχουν καλό support από το λειτουργικό κλπ κλπ. Στην περίπτωσή σου θα αγόρασα μόνο android και κυρίως συσκευές πάνω από το μέσο όρο (ναυαρχίδες βασικά).
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι εντελώς άλλη η φιλοσοφία της Apple. Και δεν σε καλύπτει, επειδή προσπαθείς να λειτουργήσεις τις ios συσκευές σου με "όρους" android, κάτι που είναι λάθος. Γι'αυτό καταφεύγεις και σε jailbreak, ψάχνεις εναλλακτικά apps που όμως δεν έχουν καλό support από το λειτουργικό κλπ κλπ. Στην περίπτωσή σου θα αγόρασα μόνο android και κυρίως συσκευές πάνω από το μέσο όρο (ναυαρχίδες βασικά). Ναι αλλά είναι εφαρμογές που δεν υπάρχουν σε Android και τις χρησιμοποιώ τακτικά σε iPhone. Το πρόβλημα είναι πχ όπως και παραπάνω ότι δεν αφήνει η Apple να βάλεις ως Default Mail Client για παράδειγμα το Spark που είναι πολύ ανώτερο από την Default Mail App. Δεν απαιτώ εξωφρενικά πράγματα, απλώς θέλω να μπορώ να ορίσω εγώ πιες εφαρμογές θα χρησιμοποιώ ως Default. Πχ για τους χάρτες θέλω τους Google Maps όταν πατάω ένα Link με κάποια τοποθεσία εντός μίας εφαρμογής που δεν είναι Made by Google. Αλλά με πετάει στους Apple Maps. 1
boulevar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Την ταινία εννοείς ότι είδες σε 60 fps? Αν ναι, φυσικό είναι αφού η ταινία έχει τραβηχθεί μάλλον σε 24fps (άντε σε 48 αν είναι HFR, οπότε τα 60fps και πάνω δεν έχουν νόημα. FYI, η ταινία είναι 2k, όχι 4k. (Θέλω να δω πού θα καταλήξει το νήμα για την μπαταρία τού iPhone X.) FYI δεν γραφω οτι η ταινια ηταν σε 4κ, HDR + dolby atmos ειπα. Επισης ποια τηλεοραση υποστηριζει πανω απο 60 fps?
CheOnWeb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το παιχνιδι.. Ok. Τότε ίσως έχει να κάνει με το refresh rate ή τη γενικότερη ποιότητα του panel τής LG. FYI δεν γραφω οτι η ταινια ηταν σε 4κ, HDR + dolby atmos ειπα. Επισης ποια τηλεοραση υποστηριζει πανω απο 60 fps? Δεν λέω ότι το έγραψες. Το FYI δεν ήταν ειρωνικό, sorry. Εννοούσα ότι ούτε τα 60 έχουν νόημα αν η ταινία είναι τραβηγμένη στα 24/48.
haHa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης αναφέρεστε σε Bloat στις συσκευές της Samsung που ουσιαστικά είναι οι Microsoft Αpps, ο Browser και 2 Samsung Apps, να θυμίσω ότι στο iOS δεν σου δίνει η Apple την επιλογή αντικατάστασης των εφαρμογών της; Εγώ χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το Spark. Αν θέλω λοιπόν μέσα από κάποια εφαρμογή να στείλω κάτι και πατήσω Spark μερικές φορές δεν θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί το ΛΣ είναι προγραμματισμένο έτσι ώστε η Default επιλογή για Mail να είναι εκεί θες δεν θες, ακόμα και αν έχεις "αφαιρέσει" την εφαρμογή Mail. Στην τελική άμα πατήσεις την Default επιλογή του Mail σε πετάει στην Default App.Είναι δυστυχώς απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του ios που περιοριζει σημαντικα την ευχρηστια και την παραγωγικοτητα, ωθοντας το χρήστη σε υποδεεστερες εφαρμογες. Επρεπε όπως στο mac os που σε αφήνει να διαλέξεις default εφαρμογή, να σε αφηνει και στο ios. Πχ εστω και με καθυστέρηση, πριν 2 χρόνια το ios ακολουθοντας τον ανταγωνισμό εδωσε την επιλογή για αλλο πληκτρολόγιο(πχ SwiftKey, swype) εκτος απο το native. Πρεπει να αφησει να επιλεξεις και default εφαρμογές. 1
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι δυστυχώς απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του ios που περιοριζει σημαντικα την ευχρηστια και την παραγωγικοτητα, ωθοντας ττο χρήστη σε υποδεεστερες εφαρμογες. Επρεπε όπως στο mac os που σε αφήνει να διαλέξεις default εφαρμογή, να σε αφηνει και στο ios. Παράδειγμα: Music Player Mail Client Maps Web Browser Video Player File Browser Δεν παρέχει καμία default υποστήριξη για εφαρμογές τρίτων, πρέπει ο κάθε developer να κάνει implement διάφορα API για να υποστηρίζονται σε διάφορες εφαρμογές, ενώ στο Android ένα από τα καλύτερα μάλιστα Feaures είναι το Sharing το οποίο θυμάται την τελευταία επαφή που χρησιμοποίησες την τελευταία φορά που μοιράστηκες κάτι, χωρίς να παίζει ρόλο η εφαρμογή πχ Telegram και την επόμενη φορά που πατάς Share σου βγάζει απευθείας το εικονίδιο του Telegram ή Whatsapp ή ΧΨ, με την εικόνα της επαφής και το όνομα με το οποίο μοιράστηκες την τελευταία φορά κάτι. Αυτό θα πει εργονομία, λιγότερα κλίκς περισσότερη παραγωγικότητα. Εκεί η Apple μένει πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα