Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι ελάχιστο αυτό το περιεχόμενο. Δεν θέλω να αγοράσω τώρα κάτι τέτοιο για να παίζω μόνο τα demo videos και να χαίρομαι. Η TV στο σαλόνι παίζει μια τεράστια γκάμα περιεχομένου... Και εγώ του ίδιο η full HD με υπερκαλύπτει για την ώρα. Βλέπω και τα 3d μου. Όταν ωριμάσει καλά η τεχνολογία των oled θα βρίσκουμε κορυφαία 65αρα 4k στα 1200 ευρώ. 1
slk200gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και πρέπει να καρφώνεσαι στο κέντρο του ακριβώς για να έχεις το 100% της φωτεινότητας... δεν ισχυει ,παρε popcorn και ελα να σου κανω μια επιδειξη
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ του ίδιο η full HD με υπερκαλύπτει για την ώρα. Βλέπω και τα 3d μου. Όταν ωριμάσει καλά η τεχνολογία των oled θα βρίσκουμε κορυφαία 65αρα 4k στα 1200 ευρώ. Εγώ προς το παρόν είμαι με μία 40άρα LG FullHD που με καλύπτει, όταν πέσουν οι τιμές των OLED Θα τσιμπήσω μία μαζί με ένα Apple TV 4K.
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και πρέπει να καρφώνεσαι στο κέντρο του ακριβώς για να έχεις το 100% της φωτεινότητας... Helloooooo, Ελλάδα εδώ που ακόμη παλεύουμε με τα 8mbps του καταραμένου ΟΤΕ... Εχω την h6400 με την βάση που γυρνάει. Την πάω όπου θέλω δηλαδή και με έχει βολέψει αρκετά πάντα την κεντράρω ανάλογα αν στρωθώ για Gaming στο γραφείο Η για ταινία σειρά στον καναπέ. Αν λες για το 3d είναι απόλαυση σε active γυαλια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 παντως σημερα ειναι η καλυτερη εικονα τωρα σε 2 χρονια πολλα θα αλαξουν,επισης αμα περιμενεις 5 χρονια εκει να δεις εικονα,το digea δεν ειναι τοσο ασχημο ,μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ ικανοποιητικο και εχε υπ οψιν σου οτι αλλη εικονα εχεις στο σπιτι και αλλη στο καταστημα που τραβανε 30 -40 τηλεωρασεις,φιλος αγορασε πριν 1,5 μηνες μια qled της samsung 9000 seira 3300 e την εστησε διπλα στην δικια μου και εκλαιγε ,προσπαθησε να την γυρισει πισω αλλα δεν την δεχτηκαν Το γνωρίζω πως στα καταστήματα δεν έχεις τις ιδανικές συνθήκες. Συνήθως πάω με το stickκάκι μου με κάποια videos που έχω επιλέξει. Για τις QLED, σε σχέση με την τιμή τους, διαβάζω συνεχώς πως πολύς κόσμος έχει μετανιώσει για την αγορά τους... Εχω την h6400 με την βάση που γυρνάει. Την πάω όπου θέλω δηλαδή και με έχει βολέψει αρκετά πάντα την κεντράρω ανάλογα αν στρωθώ για Gaming στο γραφείο Η για ταινία σειρά στον καναπέ. Και όταν κάθεστε πολλοί μαζί, τη γυρνάτε δεξιά/αριστερά σαν ανεμιστήρα?
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προς το παρόν είμαι με μία 40άρα LG FullHD που με καλύπτει, όταν πέσουν οι τιμές των OLED Θα τσιμπήσω μία μαζί με ένα Apple TV 4K. Μικρή ρε συ η 40αρα. Είμαι στα 2.50 μέτρα σε 55αρα και θα ήθελα μεγαλύτερη. Στο καθιστικό έχουμε 42αρα plasma επίσης εξαιρετικη εικόνα.
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μικρή ρε συ η 40αρα. Είμαι στα 2.50 μέτρα σε 55αρα και θα ήθελα μεγαλύτερη. Στο καθιστικό έχουμε 42αρα plasma επίσης εξαιρετικη εικόνα. Καλά ε με το iPhone ξεκίνησε το Thread στις τηλεοράσεις κατέληξε, τελικά αυτό το Smartphone είναι μαγεία (ήθελα να πάρω μία μεγαλύτερη, αλλά περιμένω να πέσουν οι τιμές των OLED πριν αγοράσω)
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το γνωρίζω πως στα καταστήματα δεν έχεις τις ιδανικές συνθήκες. Συνήθως πάω με το stickκάκι μου με κάποια videos που έχω επιλέξει. Για τις QLED, σε σχέση με την τιμή τους, διαβάζω συνεχώς πως πολύς κόσμος έχει μετανιώσει για την αγορά τους... Και όταν κάθεστε πολλοί μαζί, τη γυρνάτε δεξιά/αριστερά σαν ανεμιστήρα? Είναι 55αρα ρε συ. Αν την γυρίσω στον καναπέ πιάνει 5 6 άτομα μαζί δεν υπάρχει θέμα. Στο καθιστικό που είναι μεγάλη η διαφορά από θέση σε θέση έχω plasma με άψογες γωνίες θέασης δεν αλλοιώνει τίποτα. 8 χρόνια την έχω μακάρι να πάει άλλα 8. Καλά ε με το iPhone ξεκίνησε το Thread στις τηλεοράσεις κατέληξε, τελικά αυτό το Smartphone είναι μαγεία (ήθελα να πάρω μία μεγαλύτερη, αλλά περιμένω να πέσουν οι τιμές των OLED πριν αγοράσω) Συζήτηση κάνουμε 5 6 άτομα είμαστε διαφωνούμε αλλάζουμε θέμα δεν πειράζει 10 χρόνια μέλη είμαστε. Και πρέπει να καρφώνεσαι στο κέντρο του ακριβώς για να έχεις το 100% της φωτεινότητας... Helloooooo, Ελλάδα εδώ που ακόμη παλεύουμε με τα 8mbps του καταραμένου ΟΤΕ... Πια 8 50αρα έχω εδώ και 3 χρόνια και 30αρα από το 2012. Χωριό έτσι κατεβάζουμε με 5.3mb 18gb την ώρα. Καταραμένε οτε. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πια 8 50αρα έχω εδώ και 3 χρόνια και 30αρα από το 2012. Χωριό έτσι κατεβάζουμε με 5.3mb 18gb την ώρα. Καταραμένε οτε. Είπαμε, ο ΟΤΕ για περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, έχει άλλη άποψη σχετικά με την ευρυζωνικότητα... Φεύγω απο το γραφείο με την οπτική ίνα και πάω σπίτι και είναι σα να γυρίζω στο dialUP modem... 2
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είπαμε, ο ΟΤΕ για περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, έχει άλλη άποψη σχετικά με την ευρυζωνικότητα... Φεύγω απο το γραφείο με την οπτική ίνα και πάω σπίτι και είναι σα να γυρίζω στο dialUP modem... Πάλι καλά να λες. Γερμανία έχεις καλύτερα σκηνικά, ή έχεις ίντερνετ ή δεν έχεις στην πόλη που ζω έχω 50άρα και πιάνω άνετα τα 5.9mb/Sec download speed. Σε χωριά της Γερμανίας ή δεν έχει καθόλου ίντερνετ ή έχει μόνο 3Mbit με τρομερές ταχύτητες που το Netflix είναι πιξελαρισμένο.
CheOnWeb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πάλι καλά να λες. Γερμανία έχεις καλύτερα σκηνικά, ή έχεις ίντερνετ ή δεν έχεις στην πόλη που ζω έχω 50άρα και πιάνω άνετα τα 5.9mb/Sec download speed. Σε χωριά της Γερμανίας ή δεν έχει καθόλου ίντερνετ ή έχει μόνο 3Mbit με τρομερές ταχύτητες που το Netflix είναι πιξελαρισμένο. 5.9 MBytes φαντάζομαι ότι εννοείς.
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 5.9 MBytes φαντάζομαι ότι εννοείς. @#$@!@# Grammar Nazis 2
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είπαμε, ο ΟΤΕ για περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, έχει άλλη άποψη σχετικά με την ευρυζωνικότητα... Φεύγω απο το γραφείο με την οπτική ίνα και πάω σπίτι και είναι σα να γυρίζω στο dialUP modem... Το γνωρίζω ότι υπάρχει θέμα ευτυχώς εδω δεν έχουμε τέτοιο θέμα έχουμε άλλα
konnak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι αν ο billdanos είχε πιάσει Nexus ή Pixel αντί για Samsung θα ήταν πιο διαλλακτικός. Το custom UI κάθε εταιρίας δημιουργεί αυτή την αίσθηση ασυνέπειας και κακογουστιάς στο λειτουργικό, το κάνει πιο βαρύ, προκαλεί άσχετα και αχρείαστα lags και κάνει και bloated το app list. Έχω Nexus 5 από τον Ιούνιο του '14 και ακόμα πηγαίνει σφαίρα. Τον τελευταίο χρόνο θα είχα πάει σε Pixel αν υπήρχε εισαγωγέας και support στην Ελλάδα, τώρα ακόμα το σκέφτομαι. Αλλά μέρος της αναβολής της απόφασης να αλλάξω κινητό είναι ότι είμαι ακόμα απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία που μου προσφέρει το υπάρχον, η οποία πιθανότατα είναι καλύτερη από την αντίστοιχη κάποιου που είχε πάρει το iPhone 5s το '13. Δεν έχει χρειαστεί επαναφορά ούτε να τρέχω προφανώς cleanup apps κάθε βράδυ. Το ότι μπορεί κάποια κακή εφαρμογή να δημιουργήσει πρόβλημα δεν είναι θέμα μόνο του Android. Πέρα από το Nexus έχω και ένα Samsung Galaxy Tab S2, το οποίο τρέχει Nougat. Το Touch Viz του μου φαίνεται αναχρονιστικό ακόμα και σε σχέση με το Marshmallow που τρέχει το Nexus 5. Γενικώς, στη δουλειά μου χρησιμοποιώ πληθώρα συσκευών iOS και Android, και το επιχείρημα πως το Android φαίνεται λειτουργικό 5ετίας με αφήνει έκπληκτο: το Android μου φαίνεται καταλληλότερο για multitasking, πολύ πιο σύγχρονο σχεδιαστικά, λιγότερο περιοριστικό, πιο γρήγορο και πιο εργονομικό. Πάντα αργώ να κάνω την ίδια δουλειά σε μια iOS συσκευή, κι ας ξέρω ακριβώς που να πάω και τι να πατήσω. Απλά παίρνει περισσότερο χρόνο και περιμένω περισσότερο. 3
boulevar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασε προσφατα ενας φιλος μου OLED LG 4κ HDR και ηχεια klipsch, Λοιπον ειδαμε το Blame! σε HDR + dolby atmos ηχο, απλα τελειο.. Γενικοτερα οτι ειδα στην τηλεοραση ηταν απλα τελειο, ακομα και OVERWATCH που παιζω σε PC με 144 hz οταν το ειχα δοκιμασει σε απλη HD τηλεοραση το ειχα σιχαθει, σε αυτην ομως δεν μπορουσα να καταλαβω οτι παιζω μονο με 60fps.Πραγμα ου παντα με ενοχλουσε στις κονσολες. Ξερει κανεις γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα