Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπάμε oled είναι το μέλλον. Ειδικά σε ταινίες με το απόλυτο μαύρο είναι απόλαυση. Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλει και η samsung τηλεοράσεις oled.

Και οχι μονο, αν παιξεις και λιγο με τα settings για να την καλιμπραρεις στα γουστα σου ειναι αλλο πραγμα.

• Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις τα λέτε μόνοι σας,

Πρέπει δλδ. να πείσω την μάνα μου που έσκασε 600+ για το hyper-τουμπανο Android ότι για να δουλέψει consistent θα πρέπει να μπεί στο xda να κάνει το κινητό της root και μετά να φτιάξει μια ρουτίνα συντήρησης κάθε βράδυ, για να τρέχει άψογα το τηλέφωνο της το πρωί :D

Τελευταία φορά που κοίταξα το archive μου στον exhcange έφτασε τα 22 Giga, οπότε μια χαρά το έρμο τα διαχειρίζεται, το iPhone.

Κερασάκι από την γυναίκα μου εχθές το βράδυ! Μωρό μου το 6s κόλλησε . Πότε το έκανες τελευταία φορά reboot? Ξέρω γω, κάποια στιγμή πριν από κανα 6μηνο  :cry:

*edit

Οι προγραμματιστές το λένε "Expected behaviour" και "Consistency". 

όταν το πιάσουν αυτό, οι αγαπητοί της samsung και ασχοληθούν σοβαρά, τότε μπορεί να προσεγγίσουν το fluidity και το consistency της Apple

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα iPhone κάνουν άψογη διαχείριση του λειτουργικού συστήματος, θέλουν σπάνια επανεκκίνηση αλλά δεν είναι όσο απροβλημάτιστα δηλώνετε. Έχοντας στην οικογένεια 2 6S και 2 SE Μπορώ να περιγράψω και την δική μου εμπειρία πάνω στα iPhone.  Λοιπόν όσο και απροβλημάτιστα να δηλώνετε μερικοί πως είναι, πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις Force Kill κάποια εφαρμογή και μερικές φορές Respring γιατί τρώει ξαφνικά κολλήματα. Φταίει η Apple γιαυτό;  Μάλλον όχι μάλλον φταίει ο Developer της εφαρμογής. Η Εμπειρία μου με Galaxy και Nougat, χρειάζεται επανεκκίνηση όπως πολλοί δηλώνουν; Όχι, κολλάει με το παραμικρό; Όχι. Υπάρχουν εφαρμογές που δημιουργούν το ανάλογο αποτέλεσμα με το iPhone; Ναι, τις συνάντησα; Όχι γιατί εντελώς τυχαία οι ίδιες εφαρμογές στο Android ήταν καλύτερα γραμμένες προφανώς. Υπάρχουν όμως τέτοιες εφαρμογές; Ναι το Play Store είναι γεμάτο σκουπίδια το ξέρουμε όλοι, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι έχει μόνο σκουπίδια, ένας που ξέρει τι κατεβάζει και τι χρειάζεται δεν θα έχει πρόβλημα με την συσκευή του. Μια χαρά διαχείριση γίνεται με την Nougat, τώρα αν συγκρίνουμε κινητά των 150€ με κινητά των 500+ € μιλάμε για ανούσια σύγκριση, επίσης τα προβλήματα που αναφέρετε τα έχω συναντήσει στο παρελθόν, μέχρι την 5η έκδοση του Android, από την 6η και μετά ειδικά με την Nougat και σύντομα με την Oreo και 2 GB να έχει μόνο η συσκευή σου, οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές στον App Switcher δεν επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση της συσκευής.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αγαπάμε oled είναι το μέλλον. Ειδικά σε ταινίες με το απόλυτο μαύρο είναι απόλαυση. Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλει και η samsung τηλεοράσεις oled.

Μη βιάζεσαι. Ωραίο το μαύρο σε μια OLED tv, αλλά μια tv δεν παίζει μόνο ταινίες αργά το βράδυ σε 4Κ και HDR. Οι αδυναμίες των OLED panels είδικά σε ένα μέγεθος μιας TV (55" + ) και σε σχέση με το τηλεοπτικό περιεχόμενο κλπ, είναι ακόμη αρκετές για να έχουν μια τέλεια συμπεριφορά. Ξεκίνησα πολλές φορές να πάρω την LG oled του 2017 με webOS 3.5, έφτασα στο κατάστημα και τελικά έκανα πίσω όταν "έπαιξα" λίγο μαζί της σε απλό τηλεοπτικό σήμα (HD digea) και σε πηγή από BR disk. Θα χρειαστούν κανά 2 χρονάκια ακόμη για να έχουμε καλύτερες επιλογές στα  panels των τηλεοράσεων. Αν έκανε 1000 ευρώ δεν θα είχα πρόβλημα αλλά σε μια TV 2500+, έχω πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από ένα απλά καλύτερο μαύρο! 

Και οχι μονο, αν παιξεις και λιγο με τα settings για να την καλιμπραρεις στα γουστα σου ειναι αλλο πραγμα.

Εν τω μεταξύ κάθε φορά σχεδόν που περνάω σε μια tv τις "βέλτιστες" ρυθμίσεις που προτείνονται σε διάφορα ειδικά forums κλπ, κοιτάζω το αποτέλεσμα και λέω: WTF, πως γίνεται να τους αρέσει αυτό το οπτικό αποτέλεσμα???  :devil:

Δημοσ.

Η Samsung έχει βγάλει τηλεοράσεις OLED... είχα πάει πρόσφατα σε ένα κατάστημα και είχε δίπλα δίπλα μία LG και μία Samsung και οι 2  OLED αλλά και οι δύο ήταν πραγματικά απόλαυση, ειδικά η LG είχα κάτι μαύρα όνειρο. Στο μέλλον μία OLED τηλεόραση είναι στην λίστα αγορών μου.

Δημοσ.

Προφανώς με 1 2 όργανα τη φέρνεις σε άψογα επίπεδα με λίγη ενασχόληση μαζί της

Η Samsung έχει βγάλει τηλεοράσεις OLED... είχα πάει πρόσφατα σε ένα κατάστημα και είχε δίπλα δίπλα μία LG και μία Samsung και οι 2 OLED αλλά και οι δύο ήταν πραγματικά απόλαυση, ειδικά η LG είχα κάτι μαύρα όνειρο. Στο μέλλον μία OLED τηλεόραση είναι στην λίστα αγορών μου.

Qled έβγαλε η samsung δεν έχω δει μοντέλο με oled. Ελλάδα βέβαια Γερμανία ίσως έχετε.

Μη βιάζεσαι. Ωραίο το μαύρο σε μια OLED tv, αλλά μια tv δεν παίζει μόνο ταινίες αργά το βράδυ σε 4Κ και HDR. Οι αδυναμίες των OLED panels είδικά σε ένα μέγεθος μιας TV (55" + ) και σε σχέση με το τηλεοπτικό περιεχόμενο κλπ, είναι ακόμη αρκετές για να έχουν μια τέλεια συμπεριφορά. Ξεκίνησα πολλές φορές να πάρω την LG oled του 2017 με webOS 3.5, έφτασα στο κατάστημα και τελικά έκανα πίσω όταν "έπαιξα" λίγο μαζί της σε απλό τηλεοπτικό σήμα (HD digea) και σε πηγή από BR disk. Θα χρειαστούν κανά 2 χρονάκια ακόμη για να έχουμε καλύτερες επιλογές στα panels των τηλεοράσεων.

Εν τω μεταξύ κάθε φορά σχεδόν που περνάω σε μια tv τις "βέλτιστες" ρυθμίσεις που προτείνονται σε διάφορα ειδικά forums κλπ, κοιτάζω το αποτέλεσμα και λέω: WTF, πως γίνεται να τους αρέσει αυτό το οπτικό αποτέλεσμα??? :devil:

Τέτοιες τηλεοράσεις χαραμίζονται σε υλικό από digea. Βάλε ένα 4κ αρχείο ένα 4κ παιχνίδι και απογειώνεται.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ κάθε φορά σχεδόν που περνάω σε μια tv τις "βέλτιστες" ρυθμίσεις που προτείνονται σε διάφορα ειδικά forums κλπ, κοιτάζω το αποτέλεσμα και λέω: WTF, πως γίνεται να τους αρέσει αυτό το οπτικό αποτέλεσμα???  :devil:

Αυτο εκανα και εγω αλλα κατεληξα σε κατι ενδιαμεσο απο αυτα και δικα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ 100%!!!

Δημοσ.

Η Samsung έχει βγάλει τηλεοράσεις OLED... είχα πάει πρόσφατα σε ένα κατάστημα και είχε δίπλα δίπλα μία LG και μία Samsung και οι 2 OLED αλλά και οι δύο ήταν πραγματικά απόλαυση, ειδικά η LG είχα κάτι μαύρα όνειρο. Στο μέλλον μία OLED τηλεόραση είναι στην λίστα αγορών μου.

Εχω στο πρόγραμμα 65αρα 4k oled στα 1500. Για την ώρα έχω κορυφαίο VA panel της samsung με 3d smart remote την οποία πλήρωσα αρκετά ακριβά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η Samsung έχει βγάλει τηλεοράσεις OLED... είχα πάει πρόσφατα σε ένα κατάστημα και είχε δίπλα δίπλα μία LG και μία Samsung και οι 2  OLED αλλά και οι δύο ήταν πραγματικά απόλαυση, ειδικά η LG είχα κάτι μαύρα όνειρο. Στο μέλλον μία OLED τηλεόραση είναι στην λίστα αγορών μου.

Δεν υπάρχει samsung OLED ακόμη. Έβγαλε τις Qled (για να μπερδεύει τους καταναλωτές) που δεν έχουν καμία σχέση με τις OLED. Ωραία panels και αυτά αλλά όχι OLED.

• Like 2
Δημοσ.

Qled έβγαλε η samsung δεν έχω δει μοντέλο με oled. Ελλάδα βέβαια Γερμανία ίσως έχετε.

Τέτοιες τηλεοράσεις χαραμίζονται σε υλικό από digea. Βάλε ένα 4κ αρχείο ένα 4κ παιχνίδι και απογειώνεται.

Έχεις δίκιο, διάβασα λάθος. Δεν έχει OLED, αλλά QLED. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι ελάχιστο αυτό το περιεχόμενο. Δεν θέλω να αγοράσω τώρα κάτι τέτοιο για να παίζω μόνο τα demo videos και να χαίρομαι. Η TV στο σαλόνι παίζει μια τεράστια γκάμα περιεχομένου... 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ελάχιστο αυτό το περιεχόμενο. Δεν θέλω να αγοράσω τώρα κάτι τέτοιο για να παίζω μόνο τα demo videos και να χαίρομαι. Η TV στο σαλόνι παίζει μια τεράστια γκάμα περιεχομένου... 

Apple TV 4K; Όλες οι ταινίες που αγόρασε είναι πλέον αυτόματα και 4K HDR και όλες οι μελλοντικές αγορές σου στα 10-12€ επίσης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την ώρα έχω κορυφαίο VA panel της samsung με 3d smart remote την οποία πλήρωσα αρκετά ακριβά.

Και πρέπει να καρφώνεσαι στο κέντρο του ακριβώς για να έχεις το 100% της φωτεινότητας... :P

Apple TV 4K; Όλες οι ταινίες που αγόρασε είναι πλέον αυτόματα και 4K HDR και όλες οι μελλοντικές αγορές σου στα 10-12€ επίσης.

Helloooooo, Ελλάδα εδώ που ακόμη παλεύουμε με τα 8mbps του καταραμένου ΟΤΕ... :P

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι. Ωραίο το μαύρο σε μια OLED tv, αλλά μια tv δεν παίζει μόνο ταινίες αργά το βράδυ σε 4Κ και HDR. Οι αδυναμίες των OLED panels είδικά σε ένα μέγεθος μιας TV (55" + ) και σε σχέση με το τηλεοπτικό περιεχόμενο κλπ, είναι ακόμη αρκετές για να έχουν μια τέλεια συμπεριφορά. Ξεκίνησα πολλές φορές να πάρω την LG oled του 2017 με webOS 3.5, έφτασα στο κατάστημα και τελικά έκανα πίσω όταν "έπαιξα" λίγο μαζί της σε απλό τηλεοπτικό σήμα (HD digea) και σε πηγή από BR disk. Θα χρειαστούν κανά 2 χρονάκια ακόμη για να έχουμε καλύτερες επιλογές στα  panels των τηλεοράσεων. Αν έκανε 1000 ευρώ δεν θα είχα πρόβλημα αλλά σε μια TV 2500+, έχω πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από ένα απλά καλύτερο μαύρο! 

παντως σημερα ειναι η καλυτερη εικονα τωρα σε 2 χρονια πολλα θα αλαξουν,επισης αμα περιμενεις 5 χρονια εκει να δεις εικονα,το digea δεν ειναι τοσο ασχημο ,μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ ικανοποιητικο και εχε υπ οψιν σου οτι αλλη εικονα εχεις στο σπιτι και αλλη στο καταστημα που τραβανε 30 -40 τηλεωρασεις,φιλος αγορασε πριν 1,5 μηνες μια qled της samsung 9000 seira 3300 e την εστησε διπλα στην δικια μου και εκλαιγε ,προσπαθησε να την γυρισει πισω αλλα δεν την δεχτηκαν 

Δημοσ.

Και πρέπει να καρφώνεσαι στο κέντρο του ακριβώς για να έχεις το 100% της φωτεινότητας... :P

Helloooooo, Ελλάδα εδώ που ακόμη παλεύουμε με τα 8mbps του καταραμένου ΟΤΕ... :P

Άρα δεν φταίει η τηλεόραση, τα παράπονα σου στον ΟΤΕ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...