slk200gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι λάθος γιατί δεν έχεις δει την άλλη πλευρά . Θα στο εξηγήσω για να καταλάβεις ότι θεωρώ τον εαυτό μου power user. Με την μετάβαση σε iphone βρήκα όλες τις critical εφαρμογές για την δουλειά μου freeκαι μη για vpn , και ssh που παίζουν παντού και πάντα χωρίς υποψία crash και το σημαντικότερο σε ένα App Store που τα πάντα είναι ελεγχόμενα και καθαρά ( if you know what I mean ) Να σου πω για τα mail της δουλειάς που πρώτα σκάνε στο iPhone και μετά στον pc ? Από εποχής blackberry έχω να δω τόσο καλή συμπίεση και διαχείριση email δουλειάς ! Ε λοιπόν θυσίασα τα custom free ringtones για να έχω ένα εργαλείο που δουλεύει άψογα παντού και πάντα . Και εκτίμησα επίσης τέλος την εμμονή της Apple με το privacy των δεδομένων των χρηστών της . Παντού υπάρχουν καλές και κακές πλευρές ,αλλά όπως προείπαν παραπάνω για κάποιον ο οποίος θεωρεί το κινητό critical εργαλείο δουλειάς το iPhone σε σχέση τουλάχιστο με τις ναυαρχίδας της Sammy υπερέχει ειδικα για δουλεια το ios ειναι ενα ματσο χαλι,προβλημα στην αποστολη με μαιλ του οτε (τουλαχιστον μεχρι το 6s που ειχα),δεν συνδεετε στην database του κεφαλαιου (ενα απο τα πιο συχνα εμπορικα προγραμματα επιχειρησεων στην ελλαδα) ,για office ουτε κουβεντα,για vpn μια χαρα και τα δυο κανενα δεν ειναι καλυτερο η χειροτερο,για τα mail μαλλον δεν εχεις μεγαλο ογκο γιατι και τοσο καλη η διαχειρηση οσο τουλαχιστον το aqua mail τι ακριβώς άλλαξε? ακομα για lag διαβάζω, 2 Mail clients , 2 voice assistants, 32 browsers και ένα κάρο υποχρεωτικό bloatware... το software και κατεπέκταση η διαχείριση μνήμης για τα πανηγύρια.. κάποτε είχαμε χρόνο να κάνουμε ροοτ και να περάσουμε 5-10 rom μπας και ξελαμπικάρει το κινητό. τώρα πλέον απλά αγορασα Iphone και ησύχασα καθε φορα που γραφει καποιος για προβληματα του android ανοιγω το κινητο μου και τα ψαχνω ,μαλλον πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος 1
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάρι να έβρισκα και εγώ τέτοια προβλήματα να χαρούν και λίγο τα παιδιά που λένε για το απίστευτο lag του Android αλλά μάταια. Όπως έχω πει κάθε βράδυ στις 4 και 5 έχω σε schedule το sd maid και το Ccleaner. Τρέχουν μόνα τους για 1 λεπτό και το πρωί που ξυπνάω έχω ένα καινούργιο κινητό. Ποτέ δεν μου δημιούργησαν προβλήματα.
slk200gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάρι να έβρισκα και εγώ τέτοια προβλήματα να χαρούν και λίγο τα παιδιά που λένε για το απίστευτο lag του Android αλλά μάταια. Όπως έχω πει κάθε βράδυ στις 4 και 5 έχω σε schedule το sd maid και το Ccleaner. Τρέχουν μόνα τους για 1 λεπτό και το πρωί που ξυπνάω έχω ένα καινούργιο κινητό. Ποτέ δεν μου δημιούργησαν προβλήματα. αμα σου πω οτι δεν τα εχω βαλει ποτε αυτα ,ποτε καθαρισμος και το κινητο παει σφαιρα?
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 αμα σου πω οτι δεν τα εχω βαλει ποτε αυτα ,ποτε καθαρισμος και το κινητο παει σφαιρα? Ειναι ανάλογα τι έχεις μέσα στο κινητό εφαρμογές παιχνίδια κτλ. Ίσως έχεις κινητό που έχει native εφαρμογή που καθαρίζει μονο του ανά διαστήματα το σύστημα. Και εγώ έχω το ίδιο σύστημα από το S8 αλλά δεν το έχω στο αυτόματο προτίμησα τις 2 εφαρμογές που έγραψα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάρι να έβρισκα και εγώ τέτοια προβλήματα να χαρούν και λίγο τα παιδιά που λένε για το απίστευτο lag του Android αλλά μάταια. Όπως έχω πει κάθε βράδυ στις 4 και 5 έχω σε schedule το sd maid και το Ccleaner. Τρέχουν μόνα τους για 1 λεπτό και το πρωί που ξυπνάω έχω ένα καινούργιο κινητό. Ποτέ δεν μου δημιούργησαν προβλήματα.Εμεις το έχουμε καινούργιο συνεχώς χωρίς να τρέξουμε τίποτα από τρίτους! ειδικα για δουλεια το ios ειναι ενα ματσο χαλι,προβλημα στην αποστολη με μαιλ του οτε (τουλαχιστον μεχρι το 6s που ειχα),δεν συνδεετε στην database του κεφαλαιου (ενα απο τα πιο συχνα εμπορικα προγραμματα επιχειρησεων στην ελλαδα) ,για office ουτε κουβεντα,για vpn μια χαρα και τα δυο κανενα δεν ειναι καλυτερο η χειροτερο,για τα mail μαλλον δεν εχεις μεγαλο ογκο γιατι και τοσο καλη η διαχειρηση οσο τουλαχιστον το aqua mail καθε φορα που γραφει καποιος για προβληματα του android ανοιγω το κινητο μου και τα ψαχνω ,μαλλον πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος Θα σε φέρω μια μέρα στη δουλειά και θα σε πάω στο ICT unit να σου εξηγήσουν τις διαφορές που υπάρχουν στο support του προσωπικού που χρησιμοποιεί εταιρικά smartphones. Το 80% έχει Iphones (από 6s και πάνω) και οι υπόλοιποι Samsung και huawei... 1
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εμεις το έχουμε καινούργιο συνεχώς χωρίς να τρέξουμε τίποτα από τρίτους! Δεν αντιλέγω αλλά σκέψου ότι έχετε πολύ λιγότερες δυνατότητες πολύ πολύ λιγότερες. Και για μένα είναι 10 λεπτά δουλειά να βάλω recovery και custom τα τελευταία 3 χρόνια 5 Rom έβαλα βασικά 3 και στην τρίτη απλά έκανα αναβάθμιση την έκδοση. Και αναμένω σε 10 μερούλες και note 8 Rom με τα framework λειτουργίες του note 8. Σκέψου ότι στον υπολογιστή πειράζω services registry και γενικά τα πάντα πάντα ψάχνω το απόλυτο. Το ios θα με έκανε να πεθάνω από βαρεμάρα χωρίς πλάκα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν αντιλέγω αλλά σκέψου ότι έχετε πολύ λιγότερες δυνατότητες πολύ πολύ λιγότερες. Και για μένα είναι 10 λεπτά δουλειά να βάλω recovery και custom τα τελευταία 3 χρόνια 5 Rom έβαλα βασικά 3 και στην τρίτη απλά έκανα αναβάθμιση την έκδοση. Και αναμένω σε 10 μερούλες και note 8 Rom με τα framework λειτουργίες του note 8. Σκέψου ότι στον υπολογιστή πειράζω services registry και γενικά τα πάντα πάντα ψάχνω το απόλυτο. Το ios θα με έκανε να πεθάνω από βαρεμάρα χωρίς πλάκα.Οι λιγότερες δυνατότητες είναι μόνο σε σχέση με αυτά που έχεις μάθει να κανεις εσυ με τη συσκευή σου. Εμείς την κάνουμε τη δουλειά μας άψογα! Αν η βαρεμάρα έχει να κάνει και με την ηρεμία, την προτιμώ. Ειδικά στην καθημερινότητα της δουλειάς που δεν σε παίρνει να ασχοληθείς και με το κινητό για να το κανεις να λειτουργήσει σωστά!
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Οι λιγότερες δυνατότητες είναι μόνο σε σχέση με αυτά που έχεις μάθει να κανεις εσυ με τη συσκευή σου. Εμείς την κάνουμε τη δουλειά μας άψογα! Την κάνετε ναι αλλά όπως θέλει η Apple όχι όπως θέλετε εσείς. Με τα χρόνια προσαρμοστηκατε στο ios και αν σας δώσουν παραπάνω δυνατότητες δεν μπορείτε. Αν σκεφτείς μέχρι πριν 2 3 χρόνια πόσες ελλείψεις είχε το ios και ακόμα έχει ενώ στο Android υπάρχουν αρκετά χρόνια τα πάντα είναι να απορείς και με το 12% που έχει η Apple πάλι πάρα πολύ είναι. Στην ηρεμία θα συμφωνήσω είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αλλά γιατί πιστεύεις ότι ασχολούμαι καθημερινά με Roms κτλ? Όπως είπα ασχολήθηκα με αυτά 1 ωρίτσα τα τελευταία χρόνια καμία ηρεμία μου δεν χάλασα. Κάποτε επί 2011 ναι άλλαζα αρκετά συχνά Roms. Αρχάριος βλέπεις στο Android τότε.
slk200gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εμεις το έχουμε καινούργιο συνεχώς χωρίς να τρέξουμε τίποτα από τρίτους! Θα σε φέρω μια μέρα στη δουλειά και θα σε πάω στο ICT unit να σου εξηγήσουν τις διαφορές που υπάρχουν στο support του προσωπικού που χρησιμοποιεί εταιρικά smartphones. Το 80% έχει Iphones (από 6s και πάνω) και οι υπόλοιποι Samsung και huawei... Δεν μου λεει κατι ακομα και ολοι εκει να ειχαν iphone,αφου οι πωλητες μου δεν μπορουν να συνδεθουν στον σερβερ να βλεπουν αποθηκη,παραγγελιες κτλ αχρηστο μου ειναι
tsakfot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σεις τα λέτε μόνοι σας, Πρέπει δλδ. να πείσω την μάνα μου που έσκασε 600+ για το hyper-τουμπανο Android ότι για να δουλέψει consistent θα πρέπει να μπεί στο xda να κάνει το κινητό της root και μετά να φτιάξει μια ρουτίνα συντήρησης κάθε βράδυ, για να τρέχει άψογα το τηλέφωνο της το πρωί Τελευταία φορά που κοίταξα το archive μου στον exhcange έφτασε τα 22 Giga, οπότε μια χαρά το έρμο τα διαχειρίζεται, το iPhone. Κερασάκι από την γυναίκα μου εχθές το βράδυ! Μωρό μου το 6s κόλλησε . Πότε το έκανες τελευταία φορά reboot? Ξέρω γω, κάποια στιγμή πριν από κανα 6μηνο *edit Οι προγραμματιστές το λένε "Expected behaviour" και "Consistency". όταν το πιάσουν αυτό, οι αγαπητοί της samsung και ασχοληθούν σοβαρά, τότε μπορεί να προσεγγίσουν το fluidity και το consistency της Apple 3
Tsakalos! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι , το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης. To iphone 6 υστερουσε σε θεαση στον ηλιο σε σχεση με το note 4 και το galaxy s6. Το να συγκρινουμε το s6 πχ με το iphone 7 δεν νομιζω οτι εχει νοημα, ειναι διαφορετικης εποχης. Γενικοτερα, εδω και 3+ χρονια, την καλυτερη οθονη καθε εποχης για θεαση υπο τον ηλιο την ειχαν τα galaxy κινητα της samsung. Αυτη η υπεροχη ισχυε και συνολικα για τα χαρακτηριστικα των amoled οθονων σε σχεση με τις lcd. Για να δει κανεις ποσο "πολιτικα" Παιζεις με τις λεξεις... Λες το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης -(S6 Released 4/2015 - Iphone 6 - Released 9/2014)... Την ΛΕΣ στο αλλο παιδι οτι αναφερεται στο iphone 6s το οποιο παρουσιαστηκε 9/2015 (δηλαδη μολις λιγους μηνες μετα το S6) ... Λες "Το να συγκρινουμε το s6 πχ με το iphone 7 δεν νομιζω οτι εχει νοημα, ειναι διαφορετικης εποχης" ..Αρα εμμεσως παραδεχεσαι ανωτεροτητα του iphone 7 , και παρολα αυτα λες στην συνεχεια - "Γενικοτερα, εδω και 3+ χρονια, την καλυτερη οθονη καθε εποχης για θεαση υπο τον ηλιο την ειχαν τα galaxy κινητα της samsung" Ποιο μετα γραφεις - "Κατα τα αλλα, κανεις δεν ειπε οτι οι amoled ειναι καλυτερες οθονες σε ΟΛΑ τα χαρακτηριστικα/συνθηκες." αλλα το οτι ο Heybro καναφερει ολες τις οθονες των iphone ως Σαπιες απλα το προσπερνας ...και αναφερω τον heybro Γιατι ΔΕΝ υπαρχει νημα η εδω η στο Avclub που να περιεχει συζητηση περι iphone Και να μην μπει να κραξει. Ατομο με περισσοτερο fan-boy-σμο δεν εχω ξανα δει.. και παρολα αυτα φυσικα φανταζομαι σου αρεσει το οτι σου κανει Like σε ολα τα σχολια.. Παιζεις με τις λεξεις ρε συ.. και εχεις και τον αλλον, να σου τονωνει το ηθικο.... Και μπραβο, δε σε κατηγορω, ειναι τρομερο ταλεντο και αυτο... στον αδαη πιανει φοβερα. Ειναι κριμα ομως να εχουμε ενα νημα με ενα συγκεκριμενο θεμα, να μπαινει ενας χριστης να διαβασει κατι για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα, και αντ αυτου να πρεπει να διαβασει ενα κατεβατο απο 100 μυνηματα - παιχνιδι με λεξεις και εντυπωσεις , και ΤΙΠΟΤΑ γιαυτο που το νημα αναφερεται... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από billdanos 2
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λες για LG τηλεόραση προφανώς θα εννοείς oled. Γιατί στις ips έναντι των VA panels των samsung υπολείπονται αρκετά. Οι oled είναι μια κατηγορία μόνες τους και θέλει μια 65αρα oled 4k κάποια στιγμή μαζί με ένα τούμπανο υπολογιστή να υποστηρίζει 4k 60p να πέσει λιώσιμο σε gaming. Αστα να πανε με κατεστρεψαν αυτες οι OLED.Πρωτα πηρα το Edge γλυκαθηκαν τα ματια μου, μετα πηρα την τηλεοραση, μετα το S8 του γιου μου θα παρω τα χριστουγεννα το Note 8 και τερμα...για φετος.
slk200gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αστα να πανε με κατεστρεψαν αυτες οι OLED.Πρωτα πηρα το Edge γλυκαθηκαν τα ματια μου, μετα πηρα την τηλεοραση, μετα το S8 του γιου μου θα παρω τα χριστουγεννα το Note 8 και τερμα...για φετος. μια απ τα ιδια 1
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αστα να πανε με κατεστρεψαν αυτες οι OLED.Πρωτα πηρα το Edge γλυκαθηκαν τα ματια μου, μετα πηρα την τηλεοραση, μετα το S8 του γιου μου θα παρω τα χριστουγεννα το Note 8 και τερμα...για φετος. Αγαπάμε oled είναι το μέλλον. Ειδικά σε ταινίες με το απόλυτο μαύρο είναι απόλαυση. Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλει και η samsung τηλεοράσεις oled.
haHa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για να δει κανεις ποσο "πολιτικα" Παιζεις με τις λεξεις... Λες το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης -(S6 Released 4/2015 - Iphone 6 - Released 9/2014)... Την ΛΕΣ στο αλλο παιδι οτι αναφερεται στο iphone 6s το οποιο παρουσιαστηκε 9/2015 (δηλαδη μολις λιγους μηνες μετα το S6) ... Λες "Το να συγκρινουμε το s6 πχ με το iphone 7 δεν νομιζω οτι εχει νοημα, ειναι διαφορετικης εποχης" ..Αρα εμμεσως παραδεχεσαι ανωτεροτητα του iphone 7 , και παρολα αυτα λες στην συνεχεια - "Γενικοτερα, εδω και 3+ χρονια, την καλυτερη οθονη καθε εποχης για θεαση υπο τον ηλιο την ειχαν τα galaxy κινητα της samsung" Θα ειχαν βαση ολα αυτα αν τα αναφερες και στον billdanos που αναφερθηκε στην συγκριση s6 / iphone 6. Επισης, "ξεχασες" να αναφερεις πως εγραψα ποια θα ηταν η πιο δικαια συγκριση. Εδω σε περιπτωση που δεν το ειδες: Κατα τα αλλα, εχεις ενα point σε αυτο που λες, οποτε σωστοτερη συγκριση ειναι να γινει α)με το note 4 και το iphone 6 ή β)με το νοτε 5 και το galaxy s6+ που βγηκαν την ιδια εποχη με το iphone 6s ή γ) αντιστοιχα να γινει με το iphone 7 και το συγχωρεμενο note 7 ή δ) το iphone 8 και το note 8. Αν δεις τις επιστημονικες μετρησεις, θα δεις οτι οι amoled οθονες ηταν οι καλυτερες στη θεαση υπο τον ηλιο για την εκαστοτε εποχη που κυκλοφορησαν. Καλη συνεχεια στο παιχνιδι με τις λεξεις που κανεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα