tsakfot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σπάνια θα βρεις χρήστη iPhone να γράψει κάποιο σοβαρό επιχείρημα έναντι κάποιου άλλου λειτουργικού. Οι περισσότεροι γράφουν είναι το καλύτερο το πιο γρήγορο δεν έχει σχέση με τις κινεζιες που έχετε χωρίς να πουν τίποτα άλλο. Άσχετοι προφανώς που απλά όταν τοσα χρονια σκανε τόσα χρήματα για να πλουτισει μια Apple δεν μπορουν να δεχτουν την ανωτερότητα άλλων κινητών. Τους καταλαβαίνω από τη μια γιατί τους πονάει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν τι γίνεται τόσα χρόνια που έκαναν πλούσια την Apple εις βάρος τους. υπάρχουμε και εμείς που σκάσαμε κάποια χιλιάρικα για καμιά 4άδα Note (από το πρώτο) και 4-5 HTC/Pixelo ειδή και καταλήξαμε στο IPhone . Μην μπερδεύεσαι και προπαντώς μην γενικεύεις. ΄'οταν κάνεις τον γύρο σου και εσύ, να έρθεις να μας εξηγήσεις 3
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 υπάρχουμε και εμείς που σκάσαμε κάποια χιλιάρικα για καμιά 4άδα Note (από το πρώτο) και 4-5 HTC/Pixelo ειδή και καταλήξαμε στο IPhone . Μην μπερδεύεσαι και προπαντώς μην γενικεύεις. ΄'οταν κάνεις τον γύρο σου και εσύ, να έρθεις να μας εξηγήσεις Αλαξαν τα πράγματα
Heybro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 υπάρχουμε και εμείς που σκάσαμε κάποια χιλιάρικα για καμιά 4άδα Note (από το πρώτο) και 4-5 HTC/Pixelo ειδή και καταλήξαμε στο IPhone . Μην μπερδεύεσαι και προπαντώς μην γενικεύεις. ΄'οταν κάνεις τον γύρο σου και εσύ, να έρθεις να μας εξηγήσεις 1% να είναι αυτά τα άτομα? Και πολλά λέω 1
kaklas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση δυστυχώς... Όση καλή διάθεση και να έχεις για κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων δύο συγκεκριμένα άτομα προσπαθούν να κάνουν bullying λες και είμαστε στο σχολείο. Ξέρετε υπάρχει κ άλλη άποψη και όποιος βλέπει τα καλά και τα κακά σε μια ή δύο συσκευές δεν είναι απαραίτητα fanboy. Υπάρχει χώρος για διάφορες απόψεις και για διάφορες συσκευές. Ακόμα και για διαφορετικές τσέπες. 1
tsakfot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αλαξαν τα πράγματα τι ακριβώς άλλαξε? ακομα για lag διαβάζω, 2 Mail clients , 2 voice assistants, 32 browsers και ένα κάρο υποχρεωτικό bloatware... το software και κατεπέκταση η διαχείριση μνήμης για τα πανηγύρια.. κάποτε είχαμε χρόνο να κάνουμε ροοτ και να περάσουμε 5-10 rom μπας και ξελαμπικάρει το κινητό. τώρα πλέον απλά αγορασα Iphone και ησύχασα 4
Tsakalos! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 τώρα πλέον απλά αγορασα Iphone και ησύχασα Aυτο ακριβως , ΠΟΣΕΣ φορες το χω ακουσει απο ατομα που καταληξανε σε Iphone.... και τους καταλαβαινω απολυτα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τα είπες όλα έτσι ακριβώς είναι. Τόσο χρόνια τα ίδια και τα ίδια σχεδόν ποτέ δεν θα βρεις χρήστη iPhone με επιχειρήματα. Εδώ στο Insomnia είμαστε και 2 3 γνωρίζουν κάποια πράγματα τους άλλους δεν πρέπει να τους διαβάζεις γιατί θα ξεχάσεις όσα ξέρεις με αυτά που λένε. Ίσα ίσα, εσείς κάνετε πως δεν βλέπετε τα επιχειρήματα από έναν χρήστη IPhone που ταυτόχρονα ξοδεύει σημαντικά ποσά για να αγοράσει και Android ναυαρχιδες κατά καιρούς. Και αυτό γιατί περίμενετε απαντήσεις τύπου «wow πήρα Android και είδα το φως». Αμ δε! Όσο κι αν εξελιχθεί το Android δεν θα πιάσει ποτέ τις λεπτομέρειες του iOS. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί οι δημιουργοί του δεν ενδιαφέρονται και δεν μπορούν να κατανοήσουν την εμμονή της Apple σε διάφορες λεπτομέρειες. 1
kaklas13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χρήστης slk200gr είπε:Αλαξαν τα πράγματατι ακριβώς άλλαξε?ακομα για lag διαβάζω, 2 Mail clients , 2 voice assistants, 32 browsers και ένα κάρο υποχρεωτικό bloatware... το software και κατεπέκταση η διαχείριση μνήμης για τα πανηγύρια..κάποτε είχαμε χρόνο να κάνουμε ροοτ και να περάσουμε 5-10 rom μπας και ξελαμπικάρει το κινητό.τώρα πλέον απλά αγορασα Iphone και ησύχασα Εντάξει μην υπερβαλουμε.. Το pixel xl για παράδειγμα λίγο που το δούλεψα είναι αξιοπρεπεστατο κινητό. Πλησιάζει αρκετά τη λογική του iPhone και σίγουρα δίνει πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης από πχ το Galaxy s8.
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσα ίσα, εσείς κάνετε πως δεν βλέπετε τα επιχειρήματα από έναν χρήστη IPhone που ταυτόχρονα ξοδεύει σημαντικά ποσά για να αγοράσει και Android ναυαρχιδες κατά καιρούς. Και αυτό γιατί περίμενετε απαντήσεις τύπου «wow πήρα Android και είδα το φως». Αμ δε! Όσο κι αν εξελιχθεί το Android δεν θα πιάσει ποτέ τις λεπτομέρειες του iOS. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί οι δημιουργοί του δεν ενδιαφέρονται και δεν μπορούν να κατανοήσουν την εμμονή της Apple σε διάφορες λεπτομέρειες. Καιρό περιμένω να ακούσω σωστό επιχείρημα και ακόμα στο περίμενε είμαι. Πια λεπτομέρεια? Συγκρίνεις ένα κλειστό λειτουργικό που κάνει 5 πράγματα καλά με ένα που κάνει τα πάντα στην κυριολεξία ειδικά αν έχεις λίγες παραπάνω γνώσεις. Και αν μάθεις στην ελευθερία του Android το ios σου φαίνεται σαν φυλακή και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το βλέπεις ενώ χρησιμοποιείς και Android αρκετές φορές.
kaklas13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χρήστης billdanos είπε: Ίσα ίσα, εσείς κάνετε πως δεν βλέπετε τα επιχειρήματα από έναν χρήστη IPhone που ταυτόχρονα ξοδεύει σημαντικά ποσά για να αγοράσει και Android ναυαρχιδες κατά καιρούς. Και αυτό γιατί περίμενετε απαντήσεις τύπου «wow πήρα Android και είδα το φως». Αμ δε! Όσο κι αν εξελιχθεί το Android δεν θα πιάσει ποτέ τις λεπτομέρειες του iOS. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί οι δημιουργοί του δεν ενδιαφέρονται και δεν μπορούν να κατανοήσουν την εμμονή της Apple σε διάφορες λεπτομέρειες.  Καιρό περιμένω να ακούσω σωστό επιχείρημα και ακόμα στο περίμενε είμαι. Πια λεπτομέρεια? Συγκρίνεις ένα κλειστό λειτουργικό που κάνει 5 πράγματα καλά με ένα που κάνει τα πάντα στην κυριολεξία ειδικά αν έχεις λίγες παραπάνω γνώσεις. Και αν μάθεις στην ελευθερία του Android το ios σου φαίνεται σαν φυλακή και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το βλέπεις ενώ χρησιμοποιείς και Android αρκετές φορές. Προφανώς για σένα που θες να κάνεις τα πάντα με το κινητό σου η σωστή επιλογή είναι το Android! Για κάποιον που θέλει να κάνει αρκετά πράγματα και άψογα είναι το iPhone! Όπως και να το κάνουμε όμως το ios είναι 100 φορές πιο polished από το Android! Η διαφορά είναι χαοτικη κυρίως στην ποιότητα των εφαρμογών αλλά και στην αίσθηση του λειτουργικού. Από την εμφάνιση μέχρι το scrolling.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καιρό περιμένω να ακούσω σωστό επιχείρημα και ακόμα στο περίμενε είμαι. Πια λεπτομέρεια? Συγκρίνεις ένα κλειστό λειτουργικό που κάνει 5 πράγματα καλά με ένα που κάνει τα πάντα στην κυριολεξία ειδικά αν έχεις λίγες παραπάνω γνώσεις. Και αν μάθεις στην ελευθερία του Android το ios σου φαίνεται σαν φυλακή και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το βλέπεις ενώ χρησιμοποιείς και Android αρκετές φορές. Προτιμώ κάτι που κάνει 5 πράγματα σωστά και πρακτικά, παρα κάτι που κάνει 10 στο περίπου. Αυτή είναι η βασική διαφορά μας. Αν εσυ συμβιβάζεσαι είναι καθαρά δικό σου θέμα. 3
Unabomber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 In other news..... Apple patent talk: Ultrasound-based force and touch sensing While Apple's 3-D touch is pressure responsive, London noted that the technology discussed in the patent "achieves similar results while taking up much less space under the screen, potentially leaving space for the sub-screen fingerprint sensor to make an appearance in future iterations of the iPhone." "The system described in the patent uses ultrasonic sensors to determine the force of the press, bouncing ultrasonic pulses off of the user's finger to determine how close it is to the screen, and assessing how its shape is changing when pressed against the display to calculate the force being used." the patent granted "could be a solution to technical troubles that supposedly thwarted under-screen Touch ID in iPhone X, and appears to be more accurate and robust than thin film options. Whether Apple plans to take advantage of the technology, or continue full steam ahead with Face ID, remains to be seen." https://techxplore.com/news/2017-09-apple-patent-ultrasound-based.html 1
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Προτιμώ κάτι που κάνει 5 πράγματα σωστά και πρακτικά, παρα κάτι που κάνει 10 στο περίπου. Αυτή είναι η βασική διαφορά μας. Αν εσυ συμβιβάζεσαι είναι καθαρά δικό σου θέμα. Εγώ δεν συμβιβάζομαι με τίποτα. Για αυτό θέλω να έχω το απόλυτο. Και το απόλυτο υπάρχει στο Android με τις δυνατότητες που σου δίνει. Στο ios θα έπρεπε να κάνω 100 συμβιβασμούς πρώτου το δουλέψω τους οποίους εσείς τους έχετε κάνει τόσα χρόνια και σας φαίνεται και καλό λειτουργικό. 2
tsakfot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ δεν συμβιβάζομαι με τίποτα. Για αυτό θέλω να έχω το απόλυτο. Και το απόλυτο υπάρχει στο Android με τις δυνατότητες που σου δίνει. Στο ios θα έπρεπε να κάνω 100 συμβιβασμούς πρώτου το δουλέψω τους οποίους εσείς τους έχετε κάνει τόσα χρόνια και σας φαίνεται και καλό λειτουργικό.Είσαι λάθος γιατί δεν έχεις δει την άλλη πλευρά . Θα στο εξηγήσω για να καταλάβεις ότι θεωρώ τον εαυτό μου power user. Με την μετάβαση σε iphone βρήκα όλες τις critical εφαρμογές για την δουλειά μου freeκαι μη για vpn , και ssh που παίζουν παντού και πάντα χωρίς υποψία crash και το σημαντικότερο σε ένα App Store που τα πάντα είναι ελεγχόμενα και καθαρά ( if you know what I mean ) Να σου πω για τα mail της δουλειάς που πρώτα σκάνε στο iPhone και μετά στον pc ? Από εποχής blackberry έχω να δω τόσο καλή συμπίεση και διαχείριση email δουλειάς ! Ε λοιπόν θυσίασα τα custom free ringtones για να έχω ένα εργαλείο που δουλεύει άψογα παντού και πάντα . Και εκτίμησα επίσης τέλος την εμμονή της Apple με το privacy των δεδομένων των χρηστών της . Παντού υπάρχουν καλές και κακές πλευρές ,αλλά όπως προείπαν παραπάνω για κάποιον ο οποίος θεωρεί το κινητό critical εργαλείο δουλειάς το iPhone σε σχέση τουλάχιστο με τις ναυαρχίδας της Sammy υπερέχει 1
Heybro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι λάθος γιατί δεν έχεις δει την άλλη πλευρά . Θα στο εξηγήσω για να καταλάβεις ότι θεωρώ τον εαυτό μου power user. Με την μετάβαση σε iphone βρήκα όλες τις critical εφαρμογές για την δουλειά μου freeκαι μη για vpn , και ssh που παίζουν παντού και πάντα χωρίς υποψία crash και το σημαντικότερο σε ένα App Store που τα πάντα είναι ελεγχόμενα και καθαρά ( if you know what I mean ) Να σου πω για τα mail της δουλειάς που πρώτα σκάνε στο iPhone και μετά στον pc ? Από εποχής blackberry έχω να δω τόσο καλή συμπίεση και διαχείριση email δουλειάς ! Ε λοιπόν θυσίασα τα custom free ringtones για να έχω ένα εργαλείο που δουλεύει άψογα παντού και πάντα . Και εκτίμησα επίσης τέλος την εμμονή της Apple με το privacy των δεδομένων των χρηστών της . Παντού υπάρχουν καλές και κακές πλευρές ,αλλά όπως προείπαν παραπάνω για κάποιον ο οποίος θεωρεί το κινητό critical εργαλείο δουλειάς το iPhone σε σχέση τουλάχιστο με τις ναυαρχίδας της Sammy υπερέχει Οι συγκεκριμένες εφαρμογες δεν υπάρχουν στο playstore? Για τα crash που γράφεις μετά την έκδοση 5 δεν υπάρχουν. Έχω ξεχάσει τι είναι Force close εφαρμογής ενώ επί εποχές με 2.3 έκδοση έβλεπα 5 6 τη μέρα και εκεί ναι δεν παλεύονταν η κατάσταση. Για τα email υπάρχει το aqua mail και πολλά ακόμη για να κάνεις τη δουλειά σου. Ποτέ δεν βάζουμε free εφαρμογές από τα store των Apple Google εκτός των σοβαρών εφαρμογών browsers social κτλ. Σίγουρα κυκλοφορεί αρκετή σαβούρα αλλά για έναν έμπειρο είναι εύκολο να αξιολογηση τις σωστές εφαρμογές. Η samsung τελευταία έχει κάνει τρομερά βήματα με το software της. Αλλά αλλά και samsung να μην θες υπάρχουν ένα σωρό άλλες επιλογές που σε software είναι αρκετά ανώτερες. Η σταθερότητα του iOS ήταν κάποτε που τονιζε το λειτουργικό επί εποχές 2011. Την ίδια σταθερότητα έχει και το Android τα τελευταία 4 χρόνια και το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και δουλεύω 4 5 ώρες καθημερινά το κινητό και βασικά έχω καταργήσει τον υπολογιστή τον οποίο έχω μόνο για Gaming εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν έχω κανένα λόγο να γράψω πράγματα που δεν ισχύουν. Ούτε μετοχές έχω στην Google ούτε με νοιαζουν οι εταιρείες. Το συμφέρον μου κοιτάω και την τσέπη μου όπως πρέπει να κάνει ο καθένας μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα