Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πιστέψω τον haha sorry Bill ειναι αρκετα πιο αντικειμενικος σε όλα εσύ μια κακια κουβέντα δεν έχεις γράψει για την αγαπημένη Apple όλα καλά τα βγάζεις δεν έχουν κανένα ελλατωμα κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πιστέψω τον haha sorry Bill ειναι αρκετα πιο αντικειμενικος σε όλα εσύ μια κακια κουβέντα δεν έχεις γράψει για την αγαπημένη Apple όλα καλά τα βγάζεις δεν έχουν κανένα ελλατωμα κτλ κτλ.

Δεν χρειαζεται να πιστεψεις εμενα, υπαρχουν αλλωστε και επιστημονικες μετρησεις που το επιβεβαιωνουν.

http://www.displaymate.com/Galaxy_S6_ShootOut_1.htm

As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy S6 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 118 to170, also the highest that we have ever measured for any mobile display.

...

When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S6 reaches an impressive maximum screen Brightness of 784 cd/m2 (nits) in high Ambient Light, where high screen Brightness is really needed – it is the Brightest mobile display that we have ever tested.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να πιστεψεις εμενα, υπαρχουν αλλωστε και επιστημονικες μετρησεις που το επιβεβαιωνουν.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν όλες από αποδείξεις στο display mate και έχω δουλέψει s7 edge κάτω από πολύ ήλιο με υπεθρια λειτουργία χωρίς κανένα θέμα αλλά αυτός ο φανατισμός δεν κάνει καλό. Κυρίως στον ίδιο.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι , το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης. To iphone 6 υστερουσε σε θεαση στον ηλιο σε σχεση με το note 4 και το galaxy s6.

Το να συγκρινουμε το s6 πχ με το iphone 7 δεν νομιζω οτι εχει νοημα, ειναι διαφορετικης εποχης.

Γενικοτερα, εδω και 3+ χρονια, την καλυτερη οθονη καθε εποχης για θεαση υπο τον ηλιο την ειχαν τα galaxy κινητα της samsung.

Αυτη η υπεροχη, ισχυε και συνολικα για τα χαρακτηριστικα των amoled οθονων σε σχεση με τις lcd.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι προσωπικής προτίμησης. Οποιος έχει δουλέψει και τα 2 ξέρει! πηρα το GALAXY S6 τον μάιο του 15 και το ιphone 6s τον οκτώβριο. Η διαφορά ηταν τεράστια. Είναι βέβαιο φίλε μου οτι ΔΕΝ μιλάς απο  προσωπίκή εμπειρία. Τα είχα και τα 2 παράλληλα για 8 μήνες!! 

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι προσωπικής προτίμησης. Οποιος έχει δουλέψει και τα 2 ξέρει! πηρα το GALAXY S6 τον μάιο του 15 και το ιphone 6s τον οκτώβριο. Η διαφορά ηταν τεράστια. Είναι βέβαιο φίλε μου οτι ΔΕΝ μιλάς απο  προσωπίκή εμπειρία. Τα είχα και τα 2 παράλληλα για 8 μήνες!! 

Αρχικα, κανεις quote κατι που εγω και ο billdanos μιλαμε για το galaxy s6 και το iphone 6, οχι το iphone 6s που αναφερεις τωρα εσυ.

Ναι , το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης. To iphone 6 υστερουσε σε θεαση στον ηλιο σε σχεση με το note 4 και το galaxy s6.

Για το iphone 6s δεν το ειχα χρησιμοποιησει ταυτοχρονα με το s6 για να εκφερω γνωμη, οποτε δεν ξερω.

Το iphone 7 ομως το ειχα χρησιμοποιησει για λιγο ταυτοχρονα με s8 και εκει η διαφορα ηταν υπερ του s8. 

Και το s7 ηταν λιγο καλυτερο απο το iphone 7, αλλα η διαφορα ηταν αρκετα μικρη. Το s8 ομως ειχε διαφορα.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο το πως ο αισθητήρας και το software διαχειρίζεται την φωτεινότητα, οπότε δεν αποκλείεται το iPhone να απέδιδε καλύτερα παρά την "χειρότερη" οθόνη..

Τέσπα, όταν η samsung καταφέρει να λύσει το lag-fest και ασχοληθεί σοβαρά με το software της, στο στόμα το Iphone καλό είναι να μην το φέρνουμε :P

Της πήρε καμιά πενταετία να περάσει απο το πλαστικό σασί στο μέταλλο και το γυαλί, άντε την επόμενη 5ετία να φτιάξει και το lag. 

Κάτι γκρίνιες για lag-ακια διαβάζω και για το 8αρι  :ph34r: . 6 giga είναι καλά ή να τ'αφήσω?

Δημοσ.

Πρωτον, κανεις quote που εγω και ο billdanos μιλαμε για το galaxy s6 και το iphone 6, οχι το iphone 6s που αναφερεις τωρα εσυ.

Ναι φίλε μου αλλα η σύκριση πρέπει να γίνει με το 6s νομίζω. Αλλωστε το 6 παρουσιαστηκε περίπου 7-8 μήνες πρίν.,

Αλλα αν τέλος πάντων θες να το πάς σε προσωπική αντιπαράθεση με τον billdanos και σας ενοχλώ, εγώ αποσύρομαι. άλλωστε ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα παιρετέρω ήταν το galaxy s6 και επειδη δεν άντεξα αφου έχω μεγάλη εμπειρία μαζι του. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου αλλα η σύκριση πρέπει να γίνει με το 6s νομίζω. Αλλωστε το 6 παρουσιαστηκε περίπου 7-8 μήνες πρίν.

Αρα κακως καθεσαι και γραφεις οτι δεν μιλαω απο προσωπικη εμπειρια(το ΔΕΝ μαλιστα το εγραψες με κεφαλαια) απο την στιγμη που το quote που εκανες αναφεροταν σε iphone 6. Ισως το παθος σου δεν σε αφησε να δεις για ποια κινητα συζηταγαμε με τον billdanos.

Κατα τα αλλα, εχεις ενα point σε αυτο που λες, οποτε σωστοτερη συγκριση ειναι να γινει

α)με το note 4 και το iphone 6 ή

β)με το νοτε 5 και το galaxy s6+ που βγηκαν την ιδια εποχη με το iphone 6s ή

γ) αντιστοιχα να γινει με το iphone 7 και το συγχωρεμενο note 7 ή

δ) το iphone 8 και το note 8.

Αν δεις τις επιστημονικες μετρησεις, θα δεις οτι οι amoled οθονες ηταν οι καλυτερες στη θεαση υπο τον ηλιο για την εκαστοτε εποχη που κυκλοφορησαν.

Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι και στο apple watch που ειναι πολυ σημαντικη η θεαση στον ηλιο εχει βαλει amoled.

Αντιστοιχα και στο κορυφαιο κινητο της εβαλε amoled. Αδυνατω να πιστεψω πως θα εβαζε κατι υποδεεστερο στο κορυφαιο, ακριβο κινητο της και θα εβαζε κατι καλυτερο στο φθηνοτερο iphone 8.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η γνωμη σου βεβαια ελεγχεται, αλλωστε εσυ πιστευεις οτι η apple εβαλε υποδεεστερη οθονη oled στο κορυφαιο κινητο της και εβαλε καλυτερη στο iphone 8.

Οποτε ο αναγνωστης καλο ειναι να το εχει αυτο υποψη του οταν διαβαζει την αποψη σου.

Ο αναγνώστης που σε γνωρίζει, θα καταλάβει τα πάντα. Ένας νέος αναγνώστης ίσως όχι. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με το χρυσόψαρο ως προς τα συμπεράσματα που βγάζεις. Anyway... 

Εσυ ειδικά έχεις γράψει τέτοια τέρατα στα topics  για τα νέα iphones που πρακτικά δεν έχει και νόημα το τι θα πιστέψεις! :P 

Το αν αναφέρομαι και στα ελαττώματα των apple συσκευών, το γνωρίζει όποιος με παρακολουθεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο αναγνώστης που σε γνωρίζει, θα καταλάβει τα πάντα. Ένας νέος αναγνώστης ίσως όχι. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με το χρυσόψαρο ως προς τα συμπεράσματα που βγάζεις. Anyway... 

Ειπαμε:

η γνωμη σου ελεγχεται απο την στιγμη που πιστευεις οτι η apple εβαλε υποδεεστερη οθονη oled στο κορυφαιο κινητο της και εβαλε καλυτερη στο iphone 8.

Τωρα μαλιστα που αναφερεις διαφορα περι χρυσοψαρων κλπ, απλα ενισχυεις το παραπανω.

Υπαρχουν οι επιστημονικες μετρησεις, υπαρχουν και οι αναφορες για χρυσοψαρα. Οπως μπορει ο καθενας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειπαμε:

η γνωμη σου ελεγχεται απο την στιγμη που πιστευεις οτι η apple εβαλε υποδεεστερη οθονη oled στο κορυφαιο κινητο της και εβαλε καλυτερη στο iphone 8.

Τωρα μαλιστα που αναφερεις διαφορα περι χρυσοψαρων κλπ, απλα ενισχυεις το παραπανω.

Υπαρχουν οι επιστημονικες μετρησεις, υπαρχουν και οι αναφορες για χρυσοψαρα. Οπως μπορει ο καθενας.

Οι επιστημονικές μετρήσεις πάντα είναι αποδεκτές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα ικανοποιούν και τα γούστα μας ή περιλαμβάνουν όλες τις συνθήκες που συναντάμε καθημερινά. Επίσης υπάρχουν οι επιστημονικές μετρήσεις που γίνονται με ειδικά εργαλεία, αλλά υπάρχουν και άλλες που βασίζονται σε πιο ...εμπειρικές καταστάσεις ή στα μάτια μας.

Γι'αυτό το λόγο έγραψα πως θα προτιμούσα το Χ με μια LCD οθόνη της ποιότητας που μας έχει συνηθίσει η apple τελευταία και με ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση, παρά με μια OLED σαν και αυτή του S7 edge. Και επειδή δεν το είδαμε ακόμη το Χ απο κοντά, ούτε και του έγινε κάποιο επίσημο review, περιμένω για να δω στην πράξη την ποιότητα και τη συμπεριφορά του panel σε συνθήκες που ΕΓΩ προσέχω στις συσκευές μου. 

Το ίδιο ισχύει και για τις παρατηρήσεις μου σε σχέση με τη συμπεριφορά της οθόνης κάτω από τον ήλιο! Οι "επιστημονικές" μετρήσεις έδειξαν πως το S8+ τα πάει καλύτερα από τον ανταγωνισμό, αλλά το μάτι μου δεν έχει την ίδια άποψη ως προς την ποιότητα της εικόνας...

1.jpg

2.jpg

Δημοσ.

Και έτσι από περιέργεια.. Για πείτε, ποιο έχει γρηγορότερο και ακριβεστερο (άρα καλύτερο) ambient sensor? Iphone 7 plus η galaxy s8??

To s8 εχει το innovation οτι εχει και 2ο ambient sensor στο πισω μερος του κινητου για πιο ακριβεις μετρησεις.

Τα ματια μας αλλωστε προσαρμοζονται περισσοτερο στο φως που υπαρχει πισω και γυρω απο το κινητο και οχι τοσο σε αυτο που ειναι μπροστα και πιανει ο μπροστινος αισθητηρας φωτεινοτητας. Εκει λοιπον ερχεται ο πισω αισθητηρας φωτεινοτητας του s8 για να προσφερει πιο ακριβεις μετρησεις.

http://www.displaymate.com/Galaxy_S8_ShootOut_01.htm#Dual_Sensors

Other Smartphones and Tablets have just a single Ambient Light Sensor on the front of the screen that measures the amount of light falling on the front of the screen. When Automatic Brightness is turned On, the display Brightness is adjusted based on this single measured value. But that is only part of the story because the phone is often in the shadow of your head, so the front ambient light level is often reduced there. However, your eyes are generally more adapted to the surrounding ambient light level that is behind and around the phone, which needs to be taken into account in setting the proper screen Brightness, particularly with the most common back lighting situations that exist when holding the phone.

I proposed dual Ambient Light Sensors back in 2010, with aarticle that described “How Automatic Brightness Should Work.” The Galaxy S8 is the first Smartphone (along with the Galaxy Note7) to have a second Ambient Light Sensor on the back that also measures the surrounding ambient light behind the phone and then uses both measured values to adjust the display Brightness based on the front and back lighting. 

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα! Δηλαδή αν θέλουμε να επεξεργαστούμε 4Κ περιεχόμενο, με το iOS χρειαζόμαστε λιγότερη μνημη;

Δουλευομαστε; Ρε μας θεωρούν μαλακές οι εταιρείες.

Και γω αγόρασα iphone όταν βγηκε. Γιατί ήταν ετη φωτος μπροστά.

Ε πλέον δεν είναι, πως να το κανουμε.

Και την αγορά υπολογιστών έτσι την εχασε. Όταν η apple είχε χρώμα και υπερσύγχρονο λειτουργικό, τα pc είχαν ασπρόμαυρες κάρτες cga και Windows 3.1

Για δείτε τώρα που είναι τα pc.

Και δεν ει αι και η μόνη εταιρεία. ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΗΝ AMIGA; Όταν η Amiga έκανε πραγματικό multitasking η Intel στα pc δεν ήξερε τη τυφλά της.

Όταν όμως μένεις χρόνια στάσιμος και επαναπαυεσαι στις δάφνες σου, κάποια στιγμή έρχεται και η πτωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...