boulevar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στα λόγια μου έρχεσαι! btw το παράδοξο είναι πως η samsung που βγάζει τις oled δεν βγάζει oled τηλεοράσεις... Όντως, τώρα έχουν τις QLED που υποστηρίζουν ότι είναι καλυτερες.. έχω μόνιτορ samsung quantom dot και όντως έχει πολύ καλά χρώματα και πολύ καλά ασπρα-μαυρα, ειχα προβλήματα με lcd πανελσ και 144 herz, μου κουράζαν τα μάτια πολύ..
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ταράζεσαι, δεν έχω θέμα, βάλε όπου 8plus το 6plus, δεν αλλάζει τίποτα στο σκεπτικό μου. Αν εσύ γνωρίζεις πως η retina έγινε super retina επειδή είναι OLED μόνο, να μας το αποδείξεις. Φιλε billdanos εσυ βλέπω ότι ταραζεσαι. Δεν είναι τυχαιο οτι λες πως η apple ονομασε την oled οθόνη super retina λογω υψηλότερης αναλυσης, άσχετα αν στο iPhone 6 plus που ειχε υψηλότερη ανάλυση δεν το ονομασε ετσι. Δεν ειναι τυχαιο οτι η apple βαζει την super retina με oled τεχνολογια (που χαρακτηριστικα σημειωνει οτι εχει λυσει τα μειονεκτηματα και εχει κρατησει τα πλεονεκτηματα) στο κορυφαιο μοντελο μονο και κραταει τις υποδεεστερες lcd για το φθηνοτερο μοντελο. 1
kaklas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς επιτυχία... Ενώ ταυτόχρονα ζητάει σχεδόν όσα και η LG για τις OLED... Πάντως οι τηλεοράσεις της samsung είναι κορυφή. τουλαχιστον μια 42αρα που έχω στο υπνοδωμάτιο είναι απροβλημάτιστη , και με άριστη εικόνα. Σε αντίθεση με τη 55αρα sony με android που πήρα στο σαλόνι και δε μπορείς ουτε ενα video να παίξεις χωρις να σου σπάσει τα νεύρα.
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Να το δεχτώ για τον υπερκορεσμό. Iσως απλα συνηθίσει την οθόνη των iphone και ετσι μου φαίνονται οι oled. Για το άσπρο κυριως που αλλάζει και γίνεται μπλε η ρόζ απο το πλαι ουτε αυτο ισχυει (ειναι κάτι που νομίζω δεν γίνεται να το αρνηθέι καποιος και είναι ιδιαίτερα φανερό στις edge οθόνες)?? αν τυχόν και αυτό γίνεται και στο x, για μένα σίγουρα θα είναι dealbreaker. Θα δουμε πως θα ειναι σε αυτο το θεμα η οθονη του iphone x. Κατα τα αλλα, κανεις δεν ειπε οτι οι amoled ειναι καλυτερες οθονες σε ΟΛΑ τα χαρακτηριστικα/συνθηκες. Απλα ειναι καλυτερες συνολικα(οχι σε ολα τα επιμερους στοιχεια) και για αυτο τις βαζει στο κορυφαιο μοντελο της και η apple. Δεν ξαναγυρναει στις υποδεεστερες lcd για το κορυφαιο μοντελο της, οσο και αν θελει ο καθε billdanos να μας πεισει οτι ειναι ανωτερες, κατι που δεν ισχυει.
kaklas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα δουμε πως θα ειναι σε αυτο το θεμα η οθονη του iphone x. Κατα τα αλλα, κανεις δεν ειπε οτι οι amoled ειναι καλυτερες οθονες σε ΟΛΑ τα χαρακτηριστικα/συνθηκες. Απλα ειναι καλυτερες συνολικα(οχι σε ολα τα επιμερους στοιχεια) και για αυτο τις βαζει στο κορυφαιο μοντελο της και η apple. Δεν ξαναγυρναει στις υποδεεστερες lcd για το κορυφαιο μοντελο της, οσο και αν θελει ο καθε billdanos να μας πεισει οτι ειναι ανωτερες, κατι που δεν ισχυει. Απλα η apple ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχουν αυτου του τύπου οι οθόνες, αλλιως αν πάψει να έχει αυτη την προσοχή στη λεπτομέρεια δεν έχει και κανένα νόημα να δίνουμε 20 και 30% premium σε σχέση με άλλες συσκευες! 1
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα η apple ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχουν αυτου του τύπου οι οθόνες, αλλιως αν πάψει να έχει αυτη την προσοχή στη λεπτομέρεια δεν έχει και κανένα νόημα να δίνουμε 20 και 30% premium σε σχέση με άλλες συσκευες! Βαζει οτι θεωρει συνολικα καλυτερο στο κορυφαιο κινητο της. Οπως δεν ειχε λυσει τα προβληματα των lcd(γκρι αντι για μαυρο, υψηλη καταναλωση, προβλημα σε γρηγορες κινησεις, χαμηλοτερη φωτεινοτητα, χειροτερη θεαση στον ηλιο, χαμηλοτερη αντιθεση κλπ) αλλα παρολα αυτα τις εβαζε, ετσι μπορει να μην εχει λυσει ολα τα προβληματα των amoled, αλλα τις βαζει γιατι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι καλυτερες απο τις lcd.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως οι τηλεοράσεις της samsung είναι κορυφή. τουλαχιστον μια 42αρα που έχω στο υπνοδωμάτιο είναι απροβλημάτιστη , και με άριστη εικόνα. Σε αντίθεση με τη 55αρα sony με android που πήρα στο σαλόνι και δε μπορείς ουτε ενα video να παίξεις χωρις να σου σπάσει τα νεύρα. Μην πιάσουμε τις samsung tv τώρα γιατί θα σας πω πως έχουν την πιο άθλια εικόνα και χρώματα για τα δικά μου γούστα και θα έχουμε νέο γύρο VS!
kaklas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Βαζει οτι θεωρει συνολικα καλυτερο στο κορυφαιο κινητο της. Οπως δεν ειχε λυσει τα προβληματα των lcd(γκρι αντι για μαυρο, υψηλη καταναλωση, προβλημα σε γρηγορες κινησεις, χαμηλοτερη φωτεινοτητα, χειροτερη θεαση στον ηλιο, χαμηλοτερη αντιθεση κλπ) αλλα παρολα αυτα τις εβαζε, ετσι μπορει να μην εχει λυσει ολα τα προβληματα των amoled, αλλα τις βαζει γιατι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι καλυτερες απο τις lcd. Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ απλα το πρόβλημα που ανέφερα είναι πολύ εύκολα ορατο και προσωπικά με ενόχλησε ιδαίτερα στα samsung που είχα κατα καιρούς. Και ενοείται οτι όπως με ενοχλουσε σε samsung, θα με ενοχλήσει και στο iphone και δε θα το τιμήσω με αγορα. Απο και και πέρα για χάρη της κουβέντας και μόνο να αναφέρω οτι δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου καλύτερη οθόνη για θέαση κάτω απο τον ήλιο απο του iphone 7 plus (επειδη το ανέφερες σα μειονέκτημα των lcd).
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ απλα το πρόβλημα που ανέφερα είναι πολύ εύκολα ορατο και προσωπικά με ενόχλησε ιδαίτερα στα samsung που είχα κατα καιρούς. Και ενοείται οτι όπως με ενοχλουσε σε samsung, θα με ενοχλήσει και στο iphone και δε θα το τιμήσω με αγορα. Αντιστοιχα, τα θεματα των lcd ειναι πολυ ευκολα ορατα και για αυτο η apple εβαλε στο κορυφαιο κινητο της amoled οθονη που προσφερει συνολικα ανωτερη εμπειρια χρησης. Απο και και πέρα για χάρη της κουβέντας και μόνο να αναφέρω οτι δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου καλύτερη οθόνη για θέαση κάτω απο τον ήλιο απο του iphone 7 plus (επειδη το ανέφερες σα μειονέκτημα των lcd). Για χαρη της κουβεντας και μονο να αναφέρω οτι δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου καλύτερη οθόνη για θέαση κάτω απο τον ήλιο απο του s8. Την προσωπικη εμπειρια την επιβεβαιωνουν και οι επιστημονικες μετρησεις: http://www.displaymate.com/Galaxy_S8_ShootOut_01.htm The measured Galaxy S8 Screen Reflectance is 4.5 percent, slightly better than the Galaxy S7 and close to the lowest that we have ever measured for a Smartphone. Our Contrast Rating for High Ambient Light quantitatively measures screen visibility and image contrast under bright Ambient Lighting – the higher the better. As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy S8 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 90 to 136, the highest that we have ever measured for a Smartphone Αυτο ισχυε και για το s7 οταν κυκλοφορουσε: http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy S7 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 119 to186, also the highest that we have ever measured for a Smartphone display. και για το s6 κλπ http://www.displaymate.com/Galaxy_S6_ShootOut_1.htm As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy S6 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 118 to170, also the highest that we have ever measured for any mobile display. ή για το note 8: http://www.displaymate.com/Galaxy_Note8_ShootOut_100.htm As a result of its very high Automatic Brightness and low Reflectance, the Galaxy Note8 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 122 to 270, also the highest that we have ever measured for a Smartphone display Απο το 2014 και το note 4 ισχυει οτι οι amoled της samsung ηταν οι καλυτερες οθονες της εποχης τους για θεαση κατω απο τον ηλιο: http://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm As a result of its high Brightness and low Reflectance, the Galaxy Note 4 has a Contrast Rating for High Ambient Light that ranges from 100 to156, the highest that we have ever measured for any mobile display. 2
kaklas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Για χαρη της κουβεντας και μονο να αναφέρω οτι δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου καλύτερη οθόνη για θέαση κάτω απο τον ήλιο απο του s8. Την προσωπικη εμπειρια την επιβεβαιωνουν και οι μετρησεις: http://www.displaymate.com/Galaxy_S8_ShootOut_01.htm Αυτο ισχυε και για το s7 οταν κυκλοφορουσε και για το s6 κλπ. Δεκτό. Ουτως ή αλλως μίλησα για προσωπική εμπειρια. Το iphone με εντυπωσίασε το καλοκαίρι στην παραλία (σε αντίθεση με ένα psvita που έιχα μαζί και δεν έβλεπα κυριολεκτικά τιποτα.) ενω το S8 το έιχα απρίλη -Μαή οποτε δεν μπορούσα να κάνω την ίδια σύγκριση. Σίγουρα πάντως σε αύτόν τον τομέα δεν υστερει σε κάτι η lcd του Iphone στα δικά μου μάτια.
kaklas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Απο το 2014 και το note 4 ισχυει οτι οι amoled της samsung ηταν οι καλυτερες οθονες της εποχης τους για θεαση κατω απο τον ηλιο: http://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm ΩΠΑ στάσου ενα λεπτο. Δεν πα να το λέει και ο θεός ο ίδιος, επειδή είχα galaxy s6 για πολύ καιρό, ε οχι να μου πείτε οτι είχε και καλή απόδοση κάτω απο τον ήλιο!! ενα χρόνο το είχα και μου έβγαλε το λάδι! +οτι είχε το χειρότερο sensor για automatic brightness όλων των εποχών! Οποιος το έχει ξέρει τι λέω! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεκτό. Ουτως ή αλλως μίλησα για προσωπική εμπειρια. Το iphone με εντυπωσίασε το καλοκαίρι στην παραλία (σε αντίθεση με ένα psvita που έιχα μαζί και δεν έβλεπα κυριολεκτικά τιποτα.) ενω το S8 το έιχα απρίλη -Μαή οποτε δεν μπορούσα να κάνω την ίδια σύγκριση. Σίγουρα πάντως σε αύτόν τον τομέα δεν υστερει σε κάτι η lcd του Iphone στα δικά μου μάτια. Στα δικά μου μάτια η οθόνη του 7plus είναι πολύ καλύτερη κάτω από τον ήλιο από αυτές του s7 edge και του s6 πιο παλιά.
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ΩΠΑ στάσου ενα λεπτο. Δεν πα να το λέει και ο θεός ο ίδιος, επειδή είχα galaxy s6 για πολύ καιρό, ε οχι να μου πείτε οτι είχε και καλή απόδοση κάτω απο τον ήλιο!! ενα χρόνο το είχα και μου έβγαλε το λάδι! +οτι είχε το χειρότερο sensor για automatic brightness όλων των εποχών! Οποιος το έχει ξέρει τι λέω! Ναι , το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης. To iphone 6 υστερουσε σε θεαση στον ηλιο σε σχεση με το note 4 και το galaxy s6. Το να συγκρινουμε το s6 πχ με το iphone 7 δεν νομιζω οτι εχει νοημα, ειναι διαφορετικης εποχης. Γενικοτερα, εδω και 3+ χρονια, την καλυτερη οθονη καθε εποχης για θεαση υπο τον ηλιο την ειχαν τα galaxy κινητα της samsung. Αυτη η υπεροχη ισχυε και συνολικα για τα χαρακτηριστικα των amoled οθονων σε σχεση με τις lcd. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι , το s6 ειχε καλυτερη αποδοση στον ηλιο απο το iphone 6 της ιδιας εποχης. Nope... Τα είχα και τα 2.
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Nope... Τα είχα και τα 2. Κι ομως ισχυει και ειχα και εγω και τα 2. (η υποδεεστερη οθονη ηταν ενας απο τους λογους που εδωσα το iphone 6) Κατι που επιβεβαιωνουν και οι επιστημονικες μετρησεις οσον αφορα την θεαση υπο τον ηλιο. Η γνωμη σου βεβαια ελεγχεται, αλλωστε εσυ πιστευεις οτι η apple εβαλε υποδεεστερη οθονη oled στο κορυφαιο κινητο της και εβαλε καλυτερη στο iphone 8. Οποτε ο αναγνωστης καλο ειναι να το εχει αυτο υποψη του οταν διαβαζει την αποψη σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα