Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, θα συνεχισει να βαζει oled και δεν θα γυρισει στις υποδεεστερες lcd.

Μολις επιβεβαιωσες οτι η apple θεωρει super retina δεν εχει τα μειονεκτηματα που ειχαν παλιοτερα οι oled, αλλα εχει μονο τα πλεονεκτηματα που εχουν οι oled.

Φυσικα, η δικαιολογια( υψηλοτερη αναλυση) που σκαρφιστηκες για τον λογο της ονομασιας ως super retina, δεν ισχυει.

Εξακολουθεί να έχει τα μειονεκτήματα που έχουν οι oled και έχει να κάνει με το χρόνο ζωής τους εξαιτίας της κατασκευής τους. Τεχνικά αν το δεις, οι microLED αν καταφέρουν να βγουν στην αγορά σε μεγάλες ποσότητες, θα προσφέρουν πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα απο τις OLED.

Η ονομασία της super retina δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη σκέψη για το πως προέκυψε και προφανώς δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι είναι OLED μιας και υπάρχουν και χάλια OLED οθόνες... :)

Δημοσ.

Εξακολουθεί να έχει τα μειονεκτήματα που έχουν οι oled και έχει να κάνει με το χρόνο ζωής τους εξαιτίας της κατασκευής τους. Τεχνικά αν το δεις, οι microLED αν καταφέρουν να βγουν στην αγορά σε μεγάλες ποσότητες, θα προσφέρουν πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα απο τις OLED.

Η ονομασία της super retina δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη σκέψη για το πως προέκυψε και προφανώς δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι είναι OLED μιας και υπάρχουν και χάλια OLED οθόνες... :)

Aπο οτι φαινεται για την apple αυτα τα μειονεκτηματα δεν ηταν σημαντικα ή τα ξεπερασε και ετσι(αφου ξεπερασε τα προβληματα που θεωρουσε σημαντικα και κρατησε τα πλεονεκτηματα) βαζει στο ακριβοτερο μοντελο της oled οθονη που προσφερει ανωτερη εμπειρια χρησης σε σχεση με τις υποδεεστερες lcd.

Για αυτον ακριβως το λογο θα παραμεινει σε oled στο κορυφαιο μοντελο της και θα βαζει τις υποδεεστερες lcd στα φθηνοτερα μοντελα της.

Δημοσ.

Δεν θα βάζει τις oled που βλέπαμε εως τώρα στον ανταγωνισμό. Και μην ξεχνάμε και τις microLED που έχουν καλύτερες επιδόσεις από τις σημερινές OLED.

Η ίδια η apple πάντως περιέγραψε κάποια πράγματα σχετικά με την οθόνη του Χ:

"It's the first OLED "great enough" to be in an iPhone. The traditional benefits of OLED were matched by some drawbacks. The displays are thin because there's no backlight, have great contrast, and high resolution. But they're also traditionally less bright, don't have accurate colors, and definitely don't meet the true-to-real-life colors that Apple has perfected in past models. But this OLED is different. The Super Retina display overcomes all these deficiencies and lives up to all we've come to expect from an iPhone display". 

Αν πιστεύεις πως η retina βαφτίστηκε super retina επειδή είναι oled, είσαι εντελώς λάθος σε ό,τι έχει να κάνει με τη λογική της apple! :)

Δεν περιμενα να ακουσω ως δικαιολογια το οτι "μας το ειπε η εταιρια" αρα ετσι θα ειναι, οταν με τα ιδια σου ματια απλα μπορεις να δεις και να καταληξεις στο συμπερασμα οτι οντως οι OLED εδω και χρονια ειναι πολυ καλυτερες απο τις LCD, επειδη ομως το λεει η εταιρεια την οποια ακολουθω πιστά και με κλειστα ματια αρα ετσι θα ειναι, μαλλον δεν θα βλεπω εγω καλα.  

• Like 2
Δημοσ.

Η ονομασία της super retina δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη σκέψη για το πως προέκυψε και προφανώς δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το ότι είναι OLED μιας και υπάρχουν και χάλια OLED οθόνες... 

Συμφωνα με την εικασια που σκαρφιστηκες, η ονομασια προεκυψε λογω υψηλοτερης αναλυσης:

Αφού έχει μεγαλύτερη ανάλυση από την προηγούμενη, γιατί να μην την πει super? 

Οσο σκαρφιζεσαι τετοιες δικαιολογιες, τοσο εκτιθεσαι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν περιμενα να ακουσω ως δικαιολογια το οτι "μας το ειπε η εταιρια" αρα ετσι θα ειναι, οταν με τα ιδια σου ματια απλα μπορεις να δεις και να καταληξεις στο συμπερασμα οτι οντως οι OLED εδω και χρονια ειναι πολυ καλυτερες απο τις LCD, επειδη ομως το λεει η εταιρεια την οποια ακολουθω πιστά και με κλειστα ματια αρα ετσι θα ειναι, μαλλον δεν θα βλεπω εγω καλα.  

Ναι άλλη φορά θα ακούω τι λένε οι άλλες εταιρείες για την apple  και όχι τι λέει η ίδια για τα προϊόντα της. Επίσης ίσως δεν το πρόσεξες, αλλά με τα ίδια μου τα μάτια κατέληξα στο συμπέρασμα πως η οθόνη του iphone plus ήταν καλύτερη από αυτή του s7 edge... Μάλλον πρέπει να εμπιστεύομαι τα μάτια των άλλων? Να αρχίσω να τρώω και μπάμιες επειδή αρέσουν σε άλλους??? :P 

Συμφωνα με την εικασια που σκαρφιστηκες, η ονομασια προεκυψε λογω υψηλοτερης αναλυσης:

Οσο σκαρφιζεσαι τετοιες δικαιολογιες, τοσο εκτιθεσαι.

Ναι που το βλέπεις το περίεργο στο "Αφού έχει μεγαλύτερη ανάλυση από την προηγούμενη, γιατί να μην την πει super? "? Μόνο στο δικό σου μυαλό φαίνεται παράλογη για να προσαρμοστείς στο στυλ σου... 

Και μη φανταστείς, αν δεν είχα λίγο ελεύθερο χρόνο τελευταία, δεν θα έμπαινα καν στο παιχνίδι. :) 

Δημοσ.

Ναι που το βλέπεις το περίεργο στο "Αφού έχει μεγαλύτερη ανάλυση από την προηγούμενη, γιατί να μην την πει super? "? Μόνο στο δικό σου μυαλό φαίνεται παράλογη για να προσαρμοστείς στο στυλ σου... 

Και μη φανταστείς, αν δεν είχα λίγο ελεύθερο χρόνο τελευταία, δεν θα έμπαινα καν στο παιχνίδι. :)

Και το Iphone 8 plus (οπως και το iphone 6 plus) ειχαν αντιστοιχα υψηλοτερη αναλυση απο τα αλλα iphone, αλλα δεν ονομασε την οθονη της super retina.

Αντιθετα, εδωσε αυτην την ονομασια στις amoled οθονες του iphone x, που μαλιστα σημειωνει οτι δεν εχουν τα μειονεκτηματα που ειχαν οι oled στο παρελθον σε σχεση με τις lcd και τις δικες της retina, αλλα εχουν φυσικα τα πλεονεκτηματα των oled.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και το Iphone 8 plus (οπως και το iphone 6 plus) ειχαν αντιστοιχα υψηλοτερη αναλυση απο τα αλλα iphone, αλλα δεν ονομασε την οθονη της super retina.

Ταυτόχρονα όμως το Χ έχει μεγαλύτερη ανάλυση από το 8 plus. Και η οθόνη του 8 plus δεν άλλαξε ανάλυση από αυτή του 7 plus που την έλεγε retina και δεν υπήρχε λόγος να την πει ξαφνικά super retina. Εκτός αν σε κάλυπτε να πει του 8plus super retina και μετά του Χ  με την ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση super super retina και επειδή είναι και OLED: super super OLED retina!  :P

Δημοσ.

Ταυτόχρονα όμως το Χ έχει μεγαλύτερη ανάλυση από το 8 plus. Και η οθόνη του 8 plus δεν άλλαξε ανάλυση από αυτή του 7 plus που την έλεγε retina και δεν υπήρχε λόγος να την πει ξαφνικά super retina. Εκτός αν σε κάλυπτε να πει του 8plus super retina και μετά του Χ με την ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση super super retina και επειδή είναι και OLED: super super OLED retina! :P

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι. Επειδή ηταν αναμενομενο πως για να καλύψεις αυτο πουνειπες θα επικεντρωνοσουν στο iPhone 8 plus, γιαναυτι ανεφερανκαι το iPhone 6 plus που αλλαξε ανάλυση και ειχε μεγαλύτερη απο τα αλλα iPhone.

Οσο επιμενεις, τοσο εκτιθεσαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι. Επειδή ηταν αναμενομενο πως για να καλύψεις αυτο πουνειπες θα επικεντρωνοσουν στο iPhone 8 plus, γιαναυτι ανεφερανκαι το iPhone 6 plus που αλλαξε ανάλυση και ειχε μεγαλύτερη απο τα αλλα iPhone.

Οσο επιμενεις, τοσο εκτιθεσαι.

Μην ταράζεσαι, δεν έχω θέμα, βάλε όπου 8plus το 6plus, δεν αλλάζει τίποτα στο σκεπτικό μου. Αν εσύ γνωρίζεις πως η retina έγινε super retina επειδή είναι OLED μόνο, να μας το αποδείξεις. :)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει εδω και 4 χρονια προβλημα με υπερκορεσμο χρωματων. Οι amoled οθονες της samsung ειναι εξαιρετικες(αν οχι οι κορυφαιες) στο θεμα πιστοτητας χρωματων.

Αυτο βεβαια δεν ισχυει αν πιστευεις τις δικαιολογιες που σκαρφιζονται διαφοροι εδω μεσα.

Να το δεχτώ για τον υπερκορεσμό. Iσως απλα συνηθίσει την οθόνη των iphone και ετσι μου φαίνονται οι oled. Για το άσπρο κυριως που αλλάζει και γίνεται μπλε η ρόζ απο το πλαι  ουτε αυτο ισχυει (ειναι κάτι που νομίζω δεν γίνεται να το αρνηθέι καποιος και είναι ιδιαίτερα φανερό στις edge οθόνες)?? αν τυχόν και αυτό γίνεται και στο x, για μένα σίγουρα θα είναι dealbreaker.

Δημοσ.

Ναι άλλη φορά θα ακούω τι λένε οι άλλες εταιρείες για την apple  και όχι τι λέει η ίδια για τα προϊόντα της. Επίσης ίσως δεν το πρόσεξες, αλλά με τα ίδια μου τα μάτια κατέληξα στο συμπέρασμα πως η οθόνη του iphone plus ήταν καλύτερη από αυτή του s7 edge... Μάλλον πρέπει να εμπιστεύομαι τα μάτια των άλλων? Να αρχίσω να τρώω και μπάμιες επειδή αρέσουν σε άλλους??? :P

Δεν μιλανε ολοι για την Apple..  :mellow:  εγω δεν την αναφερα καν, μιλησα γενικοτερα για lcd και oled οθονες, αλλωστε υπαρχει λογος οπου ολες οι καινουριες τηλεορασεις εχουν ολες oled, δεν ειναι τυχαιο. Δεν προσπαθω να αλλαξω την αποψη/γνωμη σου και πιστευω οτι οντως η οθονη του s7 δεν σου αρεσε αλλα εκει θελω και να καταληξω, οταν φορας τα γυαλια μιας συγκεκριμενης εταιριας τα πιστευεις ολα :-D . Οσον αφορα τις μπαμιες επειδη μου αρεσουν, και μαλιστα πολυ δεν σικωνω κουβεντα!  :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Να το δεχτώ για τον υπερκορεσμό. Iσως απλα συνηθίσει την οθόνη των iphone και ετσι μου φαίνονται οι oled. Για το άσπρο κυριως που αλλάζει και γίνεται μπλε η ρόζ απο το πλαι  ουτε αυτο ισχυει (ειναι κάτι που νομίζω δεν γίνεται να το αρνηθέι καποιος και είναι ιδιαίτερα φανερό στις edge οθόνες)?? αν τυχόν και αυτό γίνεται και στο x, για μένα σίγουρα θα είναι dealbreaker.

Αυτό για τις γωνίες και το λευκό περιμένω να το δω. Κάποιος έγραψε σε άλλο topic πως η οθόνη στο note8 δεν παρουσιάζει το ίδιο θέμα που είχε το S7 edge.

Οσον αφορα τις μπαμιες επειδη μου αρεσουν, και μαλιστα πολυ δεν σικωνω κουβεντα!  :devil:

Στα λόγια μου έρχεσαι! :)

btw  το παράδοξο είναι πως η samsung που βγάζει τις oled δεν βγάζει oled τηλεοράσεις...  :devil:

Δημοσ.

btw  το παράδοξο είναι πως η samsung που βγάζει τις oled δεν βγάζει oled τηλεοράσεις...  :devil:

Επειδη τα πανελ των τηλεορασεων της samsung εμφανιζουν καποια μειονεκτηματα, για αυτο και κυριαρχος των OLED τηλεορασεων ειναι η LG.

Για αυτο και η samsung προσπαθει να προμοταρει την QLED τεχνολογια ως ανωτερη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδη τα πανελ των τηλεορασεων της samsung εμφανιζουν καποια μειονεκτηματα, για αυτο και κυριαρχος των OLED τηλεορασεων ειναι η LG.

Για αυτο και η samsung προσπαθει να προμοταρει την QLED τεχνολογια ως ανωτερη.

Χωρίς επιτυχία... Ενώ ταυτόχρονα ζητάει σχεδόν όσα και η LG για τις OLED... 

Δημοσ.

Χωρίς επιτυχία... Ενώ ταυτόχρονα ζητάει σχεδόν όσα και η LG για τις OLED... 

Ναι γιατι ουσιαστικα προκειται για LED.

Σου θυμιζει καποια αλλη εταιρια...;  :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...