Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Always-on display που δειχνει ειδοποιησεις και ετσι δεν χρειαζεται να ανοιγεις το κινητο σου για να δεις μπας και ηρθε καποια ειδοποιηση.

προτογνωρα για μερικους αυτα :-D :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ωρες εισαι στο insομνια οχι στο ποτισμα :)

ναι ναι ,κρατα το note 3 αλλα 5 χρονια τωρα ...

Δεν περνάνε οι ώρες τι να κάνω. 30 ώρες κάθε βδομάδα κάθομαι τι να κάνω ας είναι καλά το κινητό και τα GB που έχω. Του χρόνου θα πάω σε mate 10 αρκετά με υπηρέτησε το κινητό που έχω να ναι καλά. Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Always-on display που δειχνει ειδοποιησεις και ετσι δεν χρειαζεται να ανοιγεις το κινητο σου για να δεις μπας και ηρθε καποια ειδοποιηση/ μπας και σε καλεσε κανενας.

Το εχουν διαφορα samsung, το εχουν πιο πριν διαφορα Motorola, το εφεραν πρωτα τα lumia..

Δηλαδη με το καλωδιο δε λειτουργει το AOD ωστε να βλεπεις ειδοποιησεις;

Χρειαζεσαι οπωσδηποτε ασυρματη φορτιση;

Δημοσ.

δουλευει και με καλωδιο και χωρις καλωδιο και με φορτιση και χωρις φορτιση

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

κατι θα εβρισκες ,δεν υπηρχε περιπτωση,εγω για την ιστορια πηρα 2 ασυρματες βασεις των 19 ε απο αμαζον,ουτε ζεσταινονται,ουτε γλυστρανε ,μαλλον παλι τυχερος εγω,αληθεια βλεπεις και την ωρα,ειδοποιησεις,αναπαντητες χωρις να το πιασεις? B)

Να μην αναφέρω τα θέματα που μου δημιουργούσαν προβλήματα? Ίσα ίσα που κάθε φορά αγόραζα original αξεσουάρ από samsung κλπ! 

Για τις ειδοποιήσεις αγαπητέ, όταν το έχω δίπλα στο κρεβάτι ...κοιμάμαι και δεν κοιτάζω το κινητό (το οποίο είναι και σε sleep mode και φιλτράρει μόνο ειδοποιήσεις τις οποίες έχω ορίσει σαν σημαντικές). Για όλες τις υπόλοιπες στιγμές, όταν δεν κρατάω το  κινητό μου, τις ειδοποιήσεις τις βλέπω με μια ματιά στο apple watch μου.  B)

Αυτα που περιγραφετε δεν ειναι σχετικα με τη συζητηση, γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση(κομμενη lcd με στρογγυλομενες γωνιες και αυτακια) δεν θα υπηρχε ΚΑΝ pixel να φωτιστει. Ειναι κομμενο/δεν υπαρχει.

Για μία και τελευταία φορά θα το ξαναπώ γιατί μάλλον δεν με καταλάβατε... Σε μια lcd που θα την κόψεις και πρέπει να "δέσει" τέλεια με τα άκρα της και με αυτά που υπάρχουν μετά από αυτή (στην περίπτωσή μας συνήθως μιλάμε για το μαύρο χρώματα του notch), θα έχεις ένα αισθητικό "πρόβλημα" μιας και τα  pixels στα άκρα δεν θα είναι 100% μαύρα και ανάλογα με την ένταση στο backlight θα είναι λιγότερο ή περισσότερο εμφανές. Και από τη στιγμή που η apple διάλεξε αυτή τη φορά μια οθόνη με περίεργο σχήμα και την έβαλε σε μια ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευή (όπως θέλω να πιστεύω μιας και δεν την είδα ακόμη απο κοντά), η oled την εξυπηρετεί καλύτερα.

Όλα αυτά ξεκίνησα να τα γράφω γιατί αρκετό καιρό πριν, όταν ανακοινώθηκε η oled για το νέο iphone, διάβασα σε ένα άρθρο (το ψάχνω) σχετικά με τους περιορισμούς και τις αδυναμίες που έχει μια lcd εξαιτίας της δομής της και μάλιστα ειδικά σε περιπτώσεις που πρέπει να της δώσεις περίεργο σχήμα και κοψίματα χωρίς ευθείες γραμμές. Περιέγραφε λοιπόν πως όσο πιο πολλές καμπύλες δημιουργείς στο κόψιμο, τόσο θα αυξάνονται οι περιπτώσεις που στα άκρα θα έχεις ορισμένα pixes που δεν θα ακολουθούν απόλυτα τις καμπύλες που θες (όπως όταν ξακρίζεις μια εικόνα στο photoshop και κάνοντας zoom βλέπεις κάποια pixels που εξέχουν ή λείπουν).

Δημοσ.

δουλευει και με καλωδιο και χωρις καλωδιο και με φορτιση και χωρις φορτιση

Αρα γιατι παρουσιαζεις την ασυρματη φορτιση τοσο βολικη για να βλεπεις ειδοποιησεις;

Δημοσ.

Να μην αναφέρω τα θέματα που μου δημιουργούσαν προβλήματα? Ίσα ίσα που κάθε φορά αγόραζα original αξεσουάρ από samsung κλπ! 

Για τις ειδοποιήσεις αγαπητέ, όταν το έχω δίπλα στο κρεβάτι ...κοιμάμαι και δεν κοιτάζω το κινητό (το οποίο είναι και σε sleep mode και φιλτράρει μόνο ειδοποιήσεις τις οποίες έχω ορίσει σαν σημαντικές). Για όλες τις υπόλοιπες στιγμές, όταν δεν κρατάω το  κινητό μου, τις ειδοποιήσεις τις βλέπω με μια ματιά στο apple watch μου.  B)

δεν σε θελει η samsung  :-D καλα και εμεις βλεπουμς στο s3 frontier τα παντα αλλα δεν εχουν ολοι smartwatch,επισης και εμεις διυλιζουμε τις ειδοποιησεις και μαλιστα πολλων σταδιον και παραμετρων :devil:

Δημοσ.

Για μία και τελευταία φορά θα το ξαναπώ γιατί μάλλον δεν με καταλάβατε... Σε μια lcd που θα την κόψεις και πρέπει να "δέσει" τέλεια με τα άκρα της και με αυτά που υπάρχουν μετά από αυτή (στην περίπτωσή μας συνήθως μιλάμε για το μαύρο χρώματα του notch), θα έχεις ένα αισθητικό "πρόβλημα" μιας και τα pixels στα άκρα δεν θα είναι 100% μαύρα και ανάλογα με την ένταση στο backlight θα είναι λιγότερο ή περισσότερο εμφανές. Και από τη στιγμή που η apple διάλεξε αυτή τη φορά μια οθόνη με περίεργο σχήμα και την έβαλε σε μια ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευή (όπως θέλω να πιστεύω μιας και δεν την είδα ακόμη απο κοντά), η oled την εξυπηρετεί καλύτερα.

Αυτη είναι μια εικασια που κανει ο billdanos και επαναλαμβανει χωρίς στοιχεια.

Η πραγματικότητα τον διαψευδει: αν το essential phone μιας πολυ μικρής εταιρείας δεν παρουσιαζει τέτοια προβλήματα, τοτε φαντάζομαι για μια εταιρεία σαν την apple θα ήταν ακόμα πιο εύκολο.

Η αλήθεια είναι οτι η apple προτιμησε την amoled γιατι προσφέρει ανωτερη εμπειρία χρήσης(ανεφερε μαλιστα και στο keynote οτι την θεωρει πια καλύτερη) και οχι για τις δικαιολογίες που σκαρφίζεται ο billdanos.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτη είναι μια εικασια που κανει ο billdanos και επαναλαμβανει χωρίς στοιχεια.

Η πραγματικότητα τον διαψευδει: αν το essential phone μιας πολυ μικρής εταιρείας δεν παρουσιαζει τέτοια προβλήματα, τοτε φαντάζομαι για μια εταιρεία σαν την apple θα ήταν ακόμα πιο εύκολο.

Η αλήθεια είναι οτι η apple προτιμησε την oled γιατι προσφέρει ανωτερη εμπειρία χρήσης(ανεφερε μαλιστα και στο keynote οτι την θεωρει πια καλύτερη) και οχι για τις δικαιολογίες που σκαρφίζεται ο billdanos.

"Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις τούβλα

Και σου πετάω έναν κιοφτέ και μου λες

...ευχαριστώ δεν καπνίζω!"

Αυτό το ποίημα το λέγαμε μικρά, αλλά περιγράφει τέλεια τη συζήτησή μας... :)

Δημοσ.

Η ερωτηση σου ηταν πως γίνεται να βλεπεις ειδοποιησεις χωρις να ακουμπαει το κινητό και σου απαντησα πως γίνεται με την always on display.

Στο θεμα της ασύρματης φορτισης, σου προσφέρει την ευκολια οπου απλα με το ενα χερι αφηνεις το κινητό και φορτιζει και οταν θελεις να φυγεις, απλα το παιρνεις χωρίς να χρειάζεται να το ξεσυνδεσεις και να μπλεκεις με καλωδια.

Αυτην την ευκολια την καταλαβε και η apple και την προσφερει έστω και με καθυστέρηση στους πελάτες της.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν σε θελει η samsung  :-D καλα και εμεις βλεπουμς στο s3 frontier τα παντα αλλα δεν εχουν ολοι smartwatch,επισης και εμεις διυλιζουμε τις ειδοποιησεις και μαλιστα πολλων σταδιον και παραμετρων :devil:

Με απασχολούν κυρίως οι προσωπικές μου εμπειρίες και μετά των άλλων. Δεν αποφασίζω να χρησιμοποιήσω κάτι επειδή αρέσει στους άλλους! :)

Δημοσ.

"Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις τούβλα

Και σου πετάω έναν κιοφτέ και μου λες

...ευχαριστώ δεν καπνίζω!"

Αυτό το ποίημα το λέγαμε μικρά, αλλά περιγράφει τέλεια τη συζήτησή μας... :)

Ακριβως!

Η apple εβαλε amoled στο ακριβότερο κινητό της γιατι θεωρει ότι είναι καλυτερη και ο billdanos πιστεύει οτι δεν είναι καλύτερη αλλα την εβαλε λογω... Δεν έχει νοημα καν να γραφτει ο λογος που σκαρφίστηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Η ερωτηση σου ηταν πως γίνεται να βλεπεις ειδοποιησεις χωρις να ακουμπαε το κινητό και σου απαντησα πως γίνεται με την always on display.

Στο θεμα της ασύρματης φορτισης, σου προσφέρει την ευκολια οπου απλα με το ενα χερι αφηνεις το κινητό και φορτιζει και οταν θελεις να φυγεις, απλα το παιρνεις χωρίς να χρειάζεται να το ξεσυνδεσεις.

Αυτην την ευκολια την καταλαβε και η apple και την προσφερει έστω και με καθυστέρηση στους πελάτες της.

Ναι γιατι ο φιλος που μου εδωσε την αφορμη να ρωτησω, ανεφερε οτι με την ασυρματη φορτιση βλεπει τις ειδοποιησεις χωρις να ακουμπαει το κινητο. Η τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω οταν το  διαβασα.

Ναι οκ ειναι μια παραπανω ευκολια, θα ζουσαμε και χωρις αυτην παντως.

Δημοσ.

Ναι γιατι ο φιλος που μου εδωσε την αφορμη να ρωτησω, ανεφερε οτι με την ασυρματη φορτιση βλεπει τις ειδοποιησεις χωρις να ακουμπαει το κινητο. Η τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω οταν το  διαβασα.

Ναι οκ ειναι μια παραπανω ευκολια, θα ζουσαμε και χωρις αυτην παντως.

Εννοειται. Και χωρις την καλυτερη καμερα ή τον πιο γρηγορο επεξεργαστη ή την πιο ωραια οθονη ζουμε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο θεμα της ασύρματης φορτισης, σου προσφέρει την ευκολια οπου απλα με το ενα χερι αφηνεις το κινητό και φορτιζει και οταν θελεις να φυγεις, απλα το παιρνεις χωρίς να χρειάζεται να το ξεσυνδεσεις και να μπλεκεις με καλωδια.

Και γω με το ένα χέρι το βαζω/βγάζω από το dock...

Ακριβως!

Η apple εβαλε amoled στο ακριβότερο κινητό της γιατι θεωρει ότι είναι καλυτερη και ο billdanos πιστεύει οτι δεν είναι καλύτερη αλλα την εβαλε λογω... Δεν έχει νοημα καν να γραφτει ο λογος που σκαρφίστηκε.

Η apple έβαλε αυτή την οθόνη γιατί ήταν η καλύτερη επιλογή για τη συσκευή και το σχήμα που αποφάσισε να δώσει. Είναι μια εταιρεία με τεράστια εμμονή στις λεπτομέρειες που οι άλλοι τις προσπερνάνε και δεν τις θεωρούν σημαντικές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...