Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο οπίσθιος φωτισμός μένει πάντα ανοιχτός, όταν μαυρίσει ενα πίξελ γίνεται αδιαφανές και δέν αφήνει το φώς απο την πλάτη του πανελ να περάσει μπροστά, αρα φαίνεται μαύρο.

Τώρα θεωρητικά ένα πολύ μικρό ποσό φωτός περνά, οπότε δέν είναι εντελώς μαύρο αλλά κάτι σαν πολύ σκούρο καφε-γκρί και εκεί έχουν ενα μικρό πλεονήκτημα οι OLED, το μαύρο τους είναι πιό "μαύρο" Στις τηλεοράσεις με οπίσθιο φωτισμό LED ρησιμοποιείται η τεχνολογία local dimming, οπου ο οπίσθιος φωτισμός χαμηλώνει στα μαύρα σημεία της εικόνας και βελτιώνεται η ποιότητα των μαύρων σκηνών.

όμως δέν νομίζω οτι σε αυτό αναφέρεται ο billdanos.

• Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

. Kαι βασικά το βρίσκω και πιο "σταθερό" έτσι μιας και παλιότερα όσο δοκίμαζα ασύρματες βάσεις με τα samsung είχα διάφορα θέματα με συσκευές που έπεφταν κάτω όταν ενεργοποιούνταν η δόνηση (ειδικά όταν η samsung είχε τον επίπεδο φορτιστή στην πρώτη του version). Αργότερα έβγαλε τη νέα έκδοση που υποστήριζε και ασύρματο quick charge αλλά ξαφνικά πρόσθεσε και ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος μιας και οι θερμοκρασίες έπιασαν την ανηφόρα...

κατι θα εβρισκες ,δεν υπηρχε περιπτωση,εγω για την ιστορια πηρα 2 ασυρματες βασεις των 19 ε απο αμαζον,ουτε ζεσταινονται,ουτε γλυστρανε ,μαλλον παλι τυχερος εγω,αληθεια βλεπεις και την ωρα,ειδοποιησεις,αναπαντητες χωρις να το πιασεις? B)

Δημοσ.

κατι θα εβρισκες ,δεν υπηρχε περιπτωση,εγω για την ιστορια πηρα 2 ασυρματες βασεις των 19 ε απο αμαζον,ουτε ζεσταινονται,ουτε γλυστρανε ,μαλλον παλι τυχερος εγω,αληθεια βλεπεις και την ωρα,ειδοποιησεις,αναπαντητες χωρις να το πιασεις? B)

Πως βλεπεις δηλαδη ειδοποιησεις με την ασυρματη φορτιση χωρις να το πιασεις; Ειναι συνεχεια αναμμενη η οθονη;

Δημοσ.

Πως βλεπεις δηλαδη ειδοποιησεις με την ασυρματη φορτιση χωρις να το πιασεις; Ειναι συνεχεια αναμμενη η οθονη;

Tις βλεπει ασυρματα...με τηλεπαθεια..  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τι να βαλουμε σε συγκριση που εχεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια;

Κακως εχεις και υπολογιστη στο σπιτι αφου εχεις το note 3. Απιαστα επιπεδα gaming.

55αρα έχω με ηχοσυστημα 1200 ευρώ και απολαμβάνω το ίδιο το gaming με την κινηταρα μου. Το γκολ άλλος το έχει φάει που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι κάποιος μπορεί να απολαύσει εξαιρετικό gaming σε κορυφαίο κινητό.

Δημοσ.

Υπάρχει έλεγχος κάθε συγκεκριμένου πιξελ στις lcd, αλλά το να σβήσει ένα πίξελ ή μια συγκεκριμένη περιοχή δε σημαίνει ότι θα σβήσει και ο φωτισμός σε αυτές τις περιοχές. Άρα δεν ειναι το ίδιο με μια oled.

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. 

Ο οπίσθιος φωτισμός μένει πάντα ανοιχτός, όταν μαυρίσει ενα πίξελ γίνεται αδιαφανές και δέν αφήνει το φώς απο την πλάτη του πανελ να περάσει μπροστά, αρα φαίνεται μαύρο.

Τώρα θεωρητικά ένα πολύ μικρό ποσό φωτός περνά, οπότε δέν είναι εντελώς μαύρο αλλά κάτι σαν πολύ σκούρο καφε-γκρί και εκεί έχουν ενα μικρό πλεονήκτημα οι OLED, το μαύρο τους είναι πιό "μαύρο" Στις τηλεοράσεις με οπίσθιο φωτισμό LED ρησιμοποιείται η τεχνολογία local dimming, οπου ο οπίσθιος φωτισμός χαμηλώνει στα μαύρα σημεία της εικόνας και βελτιώνεται η ποιότητα των μαύρων σκηνών.

όμως δέν νομίζω οτι σε αυτό αναφέρεται ο billdanos.

Αυτα που περιγραφετε δεν ειναι σχετικα με τη συζητηση, γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση(κομμενη lcd με στρογγυλομενες γωνιες και αυτακια) δεν θα υπηρχε ΚΑΝ pixel να φωτιστει. Ειναι κομμενο/δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Τι να βαλουμε σε συγκριση που εχεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια;

Κακως εχεις και υπολογιστη στο σπιτι αφου εχεις το note 3. Απιαστα επιπεδα gaming.

Μην ασχολησε ρε εδω εχει δει 200 ταινιες στο κινητο του ...go figure 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω την AOD του S8 και βλέπω τι ειδοποιήσεις έχω συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

55αρα έχω με ηχοσυστημα 1200 ευρώ και απολαμβάνω το ίδιο το gaming με την κινηταρα μου. Το γκολ άλλος το έχει φάει που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι κάποιος μπορεί να απολαύσει εξαιρετικό gaming σε κορυφαίο κινητό.

Πρωτα πρωτα δεν εχεις κορυφαιο κινητο εχεις κινητο "αντικα " ,κορυφαιο κινητο ειναι αυτο στου οποιου το τοπικ γραφεις .

.Και φυσικα δεν μπορεις να απολαυσεις gaming  ειναι το ιδιο  γραφικο με το να βλεπεις ταινιες εκει.

Δημοσ.

Always-on display που δειχνει ειδοποιησεις και ετσι δεν χρειαζεται να ανοιγεις το κινητο σου για να δεις μπας και ηρθε καποια ειδοποιηση/ μπας και σε καλεσε κανενας.

Το εχουν διαφορα samsung, το εχουν πιο πριν διαφορα Motorola, το εφεραν πρωτα τα lumia..

• Like 2
Δημοσ.

Μην ασχολησε ρε εδω εχει δει 200 ταινιες στο κινητο του ...go figure

Όταν ειμαι 15 ώρες στο πότισμα όλο το βράδυ το να δω 2 3 ταινίες περνάει η ώρα πολύ γρήγορα. Και πραγματικά τις απολαμβάνω έχει οθοναρα.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω την AOD του S8 και βλέπω τι ειδοποιήσεις έχω συνέχεια.

προτογνωρα για μερικους αυτα

Δημοσ.

Πρωτα πρωτα δεν εχεις κορυφαιο κινητο εχεις κινητο αντικα ,κορυφαιο κινητο ειναι αυτο στου οποιου το τοπικ γραφεις .

.Και φυσικα δεν μπορεις να απολαυσεις gaming ειναι το ιδιο γραφικο με το να βλεπεις ταινιες εκει.

Ξύπνα και παραδέξου αυτο που γράφω. Το κινητό μου έχει πολύ καλύτερη οθόνη από τη σάπια οθόνη του iPhone 8 amoled με εξαιρετική ποιότητα σε HD που βλέπω ταινίες. Παραδεχτείτε κάποια πράγματα αυτή η υπεροψία θα σας φάει. Έλεος μερικοί block και αντε γειά.

Δημοσ.

Όταν ειμαι 15 ώρες στο πότισμα όλο το βράδυ το να δω 2 3 ταινίες περνάει η ώρα πολύ γρήγορα. Και πραγματικά τις απολαμβάνω έχει οθοναρα.

15 ωρες εισαι στο insομνια οχι στο ποτισμα :)

Ξύπνα και παραδέξου αυτο που γράφω. Το κινητό μου έχει πολύ καλύτερη οθόνη από τη σάπια οθόνη του iPhone 8 amoled με εξαιρετική ποιότητα σε HD που βλέπω ταινίες. Παραδεχτείτε κάποια πράγματα αυτή η υπεροψία θα σας φάει. Έλεος μερικοί block και αντε γειά.

ναι ναι ,κρατα το note 3  αλλα 5 χρονια τωρα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...