Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα ρε γινε λιγο δημιουργικος ,το ιδιο αστειο επι ενα χρονο δεν ειναι πια αστειο,σπασαρχιδια ειναι

AAA ετσι οκ, το δεχομαι... χα χα χα

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο μακρυα απο τα φορουμ με κινητα κτλ και δε ξερω τι αστεια παιζουν... εγω κινουμαι σε αλλα ενδιαφεροντα (audio κτλ)

Δημοσ.

Τελικα το "λιγο μεγαλυτερη μπαταρια" σε συνδυασμο με την OLED που εχει μικροτερη καταναλωση σε ποσο  περισσοτερο χρονο χρησης  μεταφραζετε ?

Επισης τι θα γινει θα ερθει καμμια φορα?Βαρεθηκα να περιμενω .

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το "λιγο μεγαλυτερη μπαταρια" σε συνδυασμο με την OLED που εχει μικροτερη καταναλωση σε ποσο  περισσοτερο χρονο χρησης  μεταφραζετε ?

Επισης τι θα γινει θα ερθει καμμια φορα?Βαρεθηκα να περιμενω .

Μανα μου αμα δε ερθει, να γινει hands on , ποιος μπορει να σου απαντησει...

Δημοσ.
Για πληροφοριες καταλογου, ταξιδιωτικες οδηγιες και οποιοδηποτε post στο insomnia τα βρισκει ο haHA, τα κανει ολα και συμφερει. :-D

Καλα πως το κανεις αυτο, εγω δεν θυμαμαι τι εγραψα χτες.
  • Like 1
Δημοσ.

Το για τα μπάζα που το δες? Και επειδή για έναν χρήστη δεν είναι κάτι χρησιμο τι σημαίνει? .. το ειπα νομίζω και εγώ,, ότι δεν η το θεωρώ κάτι ουσιαστικά χρησιμο..Άλλο όμως αυτό και άλλο "για τα μπάζα" ...

Για πες τώρα, οι οθόνες amoled είχαν θεματα υπερκορεσμενων χρωμάτων χρωμάτων ναι η όχι?

Το galaxy alpha αδερφικου μου φίλου ,και το s4 άλλου φίλου, ήταν η πρωτη επαφή μου με oled. Το alpha όντως είναι ΧΑΛΙΑ με χρώματα που βγάζουν μάτια , εντελώς αφύσικα, και το s4 απλά απλά τίποτα το σπουδαιο.... ΣΑΦΩΣ και μετά από 3-4 χρόνια η κατάσταση έχει αλλάξει και οι oled που μπαίνουν τωρα είναι σαφώς καλύτερες απο ότι λίγα χρόνια πριν.. και γι'αυτό και η apple επέλεξε να βάλει.

Βλεπω επιμένεις να γραφεις κατι που δεν ειπα: ανεφερες και πριν οτι γραφτηκε για να δημιουργηθουν εντυοωσεις "πως iphone users ειπαν για την ασύρματη φορτιση ότι είναι για τα μπαζα."

Μπορεις να παραθεσεις αυτό το μήνυμα ή το σκαρφίστηκε απο το μυαλο σου;

Δημοσ.

Και οι Amoled δεν πιαναν μια μπροστα στις LCD, και η ασυρματη φορτιση ηταν για τα μπαζα και και...

ΗaHa Το ειδες τωρα? σε δικα σου λεγομενα απαντησε ο φιλος Scorpio...

Δημοσ.

Μιλησα για το τι εγραψα εγω.

Κατα τα αλλα θεωρω πως το "είναι για τα μπαζα" πιο ηπια περιγραφη απο το οτι η "ασύρματη φορτιση ταιριάζει σε εταιρείες σαν την Samsung και τα προβατα της που προτιμουν να κανουν τον χωρο σαν server rack."

Εσυ βέβαια μπορείς ελεύθερα να θεωρεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμους σαν πιο ηπια περιγραφη.

Δημοσ.

Εισαι καινουργιος εδω, στο forum γραφονται σημεια και τερατα, αν εγραφα π.χ. "σχεδον για τα μπαζα" θα σε πειραζε και αυτο η ειναι πιο κοντα σε αυτα που εχουν γραψει οι iPhone users.

Δημοσ.

Εισαι καινουργιος εδω, στο forum γραφονται σημεια και τερατα, αν εγραφα π.χ. "σχεδον για τα μπαζα" θα σε πειραζε και αυτο η ειναι πιο κοντα σε αυτα που εχουν γραψει οι iPhone users.

Φιλε ο καθενας απο την πλευρα του, αναλογα τα "γυαλια" που φοραει μπορει να θεωρει το παραμικρο ως σημεια και τερατα. Εχω γραψει κιαλλες φορες οτι χρισημοποιω και ios και android.. προτημω το Ios για πολυ συγκεκριμενο λογο... απο κει και περα, το να λεει καποιος  οτι ο ενας κανει κολοτουμπες, ο αλλος να λεει οτι καποιοι ειναι προβατα κτλ, δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρα πραματα.. 

υγ- Νεος στον χωρο δεν ειμαι φιλε..απλα δεν με ξερεις... B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ασύρματη φόρτιση δεν είναι και το super wow χαρακτηριστικό έτσι όπως υλοποιείται σήμερα. Και γω μια χαρά βλέπω το τηλέφωνό μου όσο κάθεται και φορτίζει στο lightning dock είτε στο γραφείο είτε δίπλα από το κρεβάτι μου. Kαι βασικά το βρίσκω και πιο "σταθερό" έτσι μιας και παλιότερα όσο δοκίμαζα ασύρματες βάσεις με τα samsung είχα διάφορα θέματα με συσκευές που έπεφταν κάτω όταν ενεργοποιούνταν η δόνηση (ειδικά όταν η samsung είχε τον επίπεδο φορτιστή στην πρώτη του version). Αργότερα έβγαλε τη νέα έκδοση που υποστήριζε και ασύρματο quick charge αλλά ξαφνικά πρόσθεσε και ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος μιας και οι θερμοκρασίες έπιασαν την ανηφόρα...

Η τεχνολογία αυτή θα γίνει πιο πρακτική όταν θα εφαρμόζεται και να ενσωματώνεται σχεδόν παντού, ώστε να μη χρειάζεται να αγοράζουμε ξεχωριστούς ασύρματους φορτιστές. Όταν θα είναι σε περισσότερα έπιπλα, αυτοκίνητα και άλλους χώρους, με ένα κοινό πρότυπο και με τις περισσότερες συσκευές να το υποστηρίζουν, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο πρακτικά σε σχέση με τώρα. Για την ώρα βρίσκω χρήσιμη την υλοποίηση σε πολύ μικρές συσκευές που η φόρτισή τους με καλώδιο ήταν προβληματική εξαιτίας του σχήματος και της θέσης της υποδοχής (πχ σε smartwatches, ασύρματα ακουστικά, κλπ).

:)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε ο καθενας απο την πλευρα του, αναλογα τα "γυαλια" που φοραει μπορει να θεωρει το παραμικρο ως σημεια και τερατα. Εχω γραψει κιαλλες φορες οτι χρισημοποιω και ios και android.. προτημω το Ios για πολυ συγκεκριμενο λογο... απο κει και περα, το να λεει καποιος  οτι ο ενας κανει κολοτουμπες, ο αλλος να λεει οτι καποιοι ειναι προβατα κτλ, δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρα πραματα.. 

υγ- Νεος στον χωρο δεν ειμαι φιλε..απλα δεν με ξερεις... B)

Δεν πειραζει, αν δεν υπηρχαν και αυτα θα ηταν πολυ βαρετο το forum.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειραζει, αν δεν υπηρχαν και αυτα θα ηταν πολυ βαρετο το forum.

δεν εχεις αδικο σε αυτο..  αυτες οι συζητησεις βεβαια  για μενα εχουν περισσοτερη φαση face to face.. οι αντιπαραθεσεις πισω απο ενα πληκτρολογιο με κουραζουν παρα πολυ. τεσπα... 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πήγαινε σε σένα πήγαινε στον άλλο που με πρόσβαλε ότι είπε ότι παίζω candy crash που τέτοιες σαβούρες δεν βάζω στο κινητό μου. Βασικά free παιχνίδια δεν βάζω ποτέ μόνο όσα έχω αγορασμένα. Και προσβαλλε και την κινηταρα μου που σημαίνει διπλή προσβολή. Αν θέλει ας τα βάλουμε μια σύγκριση.

Τι να βαλουμε σε συγκριση που εχεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια;

Κακως εχεις και υπολογιστη στο σπιτι αφου εχεις το note 3. Απιαστα επιπεδα gaming.

• Like 4
Δημοσ.

Οι LCD οθόνες δεν μπορούν να έχουν ξεχωριστά pixels εντελώς σβηστά. Αν τις κόψεις ή τις στρογγυλέψεις στις άκρες λειτουργούν προφανώς αλλά στα άκρα τους θα έχεις θεματάκια που η apple δεν θα μπορούσε να δεχτεί ποτέ. Σε μια OLED μπορείς και κρατάς εντελώς κλειστά τα pixels  που θες και στο παράδειγμα του Χ, έχεις ένα απόλυτο "δέσιμο" του μαύρου μεταξύ οθόνης και notch.

Προφανώς θα πρέπει κάθε φορά να τα γράφω αναλυτικά και να μη θεωρώ πως είναι δεδομένα και γνωστά. :)

Δέν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι εδώ. Φυσικά και υπάρχει έλεγχος κάθε ενός ξεχωριστού pixel στις LCD, όπως και στις OLED, και μπορεί να σβήσει ενα μόνο πίξελ.

Οθόνες LCD στρογγυλές ή ακόμα και σε εντελώς ακανόνιστα σχήματα φτιάχνονται κανονικά εδώ και χρόνια. Πολλά απο τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν LCD οθόνες στη θέση του στροφόμετρου/ταχύμετρου, και μάλιστα προτιμούνται οι LCD έναντι των OLED λόγω του καλύτερου φωτισμού/contrast.

njnqo3nw8qemydlrpwco.jpg

Δημοσ.

Δέν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι εδώ. Φυσικά και υπάρχει έλεγχος κάθε ενός ξεχωριστού pixel στις LCD, όπως και στις OLED, και μπορεί να σβήσει ενα μόνο πίξελ.

Οθόνες LCD στρογγυλές ή ακόμα και σε εντελώς ακανόνιστα σχήματα φτιάχνονται κανονικά εδώ και χρόνια. Πολλά απο τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν LCD οθόνες στη θέση του στροφόμετρου/ταχύμετρου, και μάλιστα προτιμούνται οι LCD έναντι των OLED λόγω του καλύτερου φωτισμού/contrast.

njnqo3nw8qemydlrpwco.jpg

Υπάρχει έλεγχος κάθε συγκεκριμένου πιξελ στις lcd, αλλά το να σβήσει ένα πίξελ ή μια συγκεκριμένη περιοχή δε σημαίνει ότι θα σβήσει και ο φωτισμός σε αυτές τις περιοχές. Άρα δεν ειναι το ίδιο με μια oled.

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...