ntsikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά βλέπω με την υπεθρεια λειτουργία. Και προφανώς δεν κάθομαι κάτω από τον ήλιο για να παίξω ένα παιχνίδι. Πίστεψε το η όχι το έχω 3 χρόνια και 6 μήνες και ακόμα με εντυπωσιάζει η οθόνη του τα χρώματα ή ανάλυση του. Έχω δει 150 ταινίες σειρές συνέχεια YouTube ατελείωτες ώρες gaming και πάει τρένο. Και τι δεν το έχω κάνει. Ποτέ θήκη μου έχει πέσει σε άσφαλτο από 1.5 μέτρο τσιμέντο χώμα και δεν έχει την παραμικρη γρατζουνιά στην οθόνη. Αν είχα 4gb Ram θα το κράταγα για 2 3 χρόνια ακόμα ανετα. Για μένα αυτό είναι πραγματικο κινητό. Το ξέρω το κινητό Ηeybro το είχα και εγώ, όπως επίσης ξέρω και την αγάπη σου για αυτό και από από αλλά forum που σε πετυχαίνω. Το βράδι όλες οι οθόνες καλές είναι αλλά ακόμα και το note 4 που δουλεύει ο πατέρας μου έχει θέματα στον ήλιο. Θέλω να σου πω με αυτό πως στις τελευταίες γενιές η samsung κατάφερε να βγάλει κάτι ισάξιο αλλά ακόμα και να ξεπεράσει τα θετικά των lcd
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρεψου, διαβασε το ποστ #90 προσεκτικα και κοιτα γιατι εκανα παραθεση και προσεχε τις εκφρασεις σου. Ειδες τι έγραψες? Έγραψες το παρακάτω : Και οι Amoled δεν πιαναν μια μπροστα στις LCD, και η ασυρματη φορτιση ηταν για τα μπαζα και και Το οποίο το έγραψες για τους χρήστες iPhone που αλλάζουν γνώμη για πλάκα. Και εγώ έβαλα την κολοτουμπα δηλαδ τόνισα τις κολοτουμπες που κάνουν. Τι να προσέξω δεν κατάλαβες το ποστ μου και που πήγαινε η κολοτουμπα. Το ξέρω το κινητό Ηeybro το είχα και εγώ, όπως επίσης ξέρω και την αγάπη σου για αυτό και από από αλλά forum που σε πετυχαίνω. Το βράδι όλες οι οθόνες καλές είναι αλλά ακόμα και το note 4 που δουλεύει ο πατέρας μου έχει θέματα στον ήλιο. Θέλω να σου πω με αυτό πως στις τελευταίες γενιές η samsung κατάφερε να βγάλει κάτι ισάξιο αλλά ακόμα και να ξεπεράσει τα θετικά των lcd Στο θέμα του ήλιου είχα θέμα παλιότερα. Με την υπαίθρια λειτουργία όλη μέρα ανεβαίνει η φωτεινότητα όσο γίνεται. Έχω θέμα όταν βαράει ο ήλιος από την αντίθετη μεριά που εκεί και τα καλύτερα κινητά τα βρίσκουν σκούρα. Γενικά όμως πάντα έχω στη μέση τη φωτεινότητα γιατί βαραει πολύ στα μάτια. Τώρα δεν θα κάτσω στη μέση του δρόμου για να παίξω παιχνίδι ή να μπω στο ίντερνετ. Τα προηγούμενα Android που είχα τα άλλαξα σε 9 μήνες και 1 χρόνο. Μόνο αυτό κράτησα τοσο καιρό. Το καλύτερο 400αρι που έχω δώσει. Τώρα δε που σε 7 μέρες βγαίνει και η note 8 Rom με τις περισσότερες λειτουργίες του note 8 τι άλλο να ζητήσω. Για του χρόνου έχω στο πρόγραμμα mate 10 αν έρθει όπως ακούγεται.
ScorpioX777 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδες τι έγραψες? Έγραψες το παρακάτω : Και οι Amoled δεν πιαναν μια μπροστα στις LCD, και η ασυρματη φορτιση ηταν για τα μπαζα και και Το οποίο το έγραψες για τους χρήστες iPhone που αλλάζουν γνώμη για πλάκα. Και εγώ έβαλα την κολοτουμπα δηλαδ τόνισα τις κολοτουμπες που κάνουν. Τι να προσέξω δεν κατάλαβες το ποστ μου και που πήγαινε η κολοτουμπα. Και το "πηγαινε σε αυτους που κανουν τις κολοτουμπες τοσα χρονια" που κολλαγε?
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και το "πηγαινε σε αυτους που κανουν τις κολοτουμπες τοσα χρονια" που κολλαγε?Στους χρήστες iPhone που παλιά έλεγαν άλλα και τώρα λένε άλλα μόλις τα έβαλε η Apple. Βασικά ήταν ένα πρόσθετο στην δική σου απαντηση και εσύ για αυτό δεν έγραψες τα παραπάνω? Κάτι λάθος κατάλαβες απλά βρήκα το ποστ σου και έκανα παράθεση επειδή έγραφες αυτά που έγραφες και έκατσε καλύτερα η κολοτουμπα. Εχει σβηστεί η κολοτουμπα το gifaki λογικά κάποιος mod το έσβησε.
ScorpioX777 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Στους χρήστες iPhone που παλιά έλεγαν άλλα και τώρα λένε άλλα μόλις τα έβαλε η Apple. Βασικά ήταν ένα πρόσθετο στην δική σου απαντηση και εσύ για αυτό δεν έγραψες τα παραπάνω? Κάτι λάθος κατάλαβες απλά βρήκα το ποστ σου και έκανα παράθεση επειδή έγραφες αυτά που έγραφες και έκατσε καλύτερα η κολοτουμπα. Εχει σβηστεί η κολοτουμπα το gifaki λογικά κάποιος mod το έσβησε. ΟΚ καταλαβα, ας τελειωσει εδω. 1
Regulus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Α ρε κατακαημένε Steve που ήθελες το iphone σε μέγεθος ιδανικό για χρήση με αντίχειρα.
Tsakalos! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως χρήστη iphone να λέει ότι "..οι Amoled δεν πιαναν μια μπροστα στις LCD, και η ασυρματη φορτιση ηταν για τα μπαζα.." ΔΕΝ έχω ακούσει ακόμα.... Να λέει ότι είναι κακοκαλιμπραρισμενες η ότι έχουν υπερκορεσμενα χρώματα ναι το χω ακούσει... Παρόμοια για την ασύρματη φόρτιση.. για τα μπάζα δε έχω ακούσει ποτέ να το λέει κάποιος. Έχω ακούσει να λέει ότι είναι ένα feature το οποίο δεν είναι και κάτι τρομερό .. όπως έτσι το θεωρώ κ γω δηλαδή.. Πώς αρέσει σε κάποιους να δημιουργούν εντυπώσεις...
Tsakalos! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά τίποτα για το iphone X θα γράψουμε?? Η θα πάμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Ζάμπιας? 1
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά τίποτα για το iphone X θα γράψουμε?? Η θα πάμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Ζάμπιας? Και τι να γραψουμε για την μπαταρία, ακομα δεν τον είδαμε, μητσο να τον εβγσλουμε? 1
Tsakalos! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε τι στον κόρακα παπαρολογιες γράφονται εδώ και 175+ posts?? Κατά τη αλλά το αστειακι με τον πυροσβεστηρα σας φάνηκε κακό... 2
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως χρήστη iphone να λέει ότι "..οι Amoled δεν πιαναν μια μπροστα στις LCD, και η ασυρματη φορτιση ηταν για τα μπαζα.." ΔΕΝ έχω ακούσει ακόμα.... Να λέει ότι είναι κακοκαλιμπραρισμενες η ότι έχουν υπερκορεσμενα χρώματα ναι το χω ακούσει... Παρόμοια για την ασύρματη φόρτιση.. για τα μπάζα δε έχω ακούσει ποτέ να το λέει κάποιος. Έχω ακούσει να λέει ότι είναι ένα feature το οποίο δεν είναι και κάτι τρομερό .. όπως έτσι το θεωρώ κ γω δηλαδή.. Πώς αρέσει σε κάποιους να δημιουργούν εντυπώσεις... Κατι τετοιο λες; http://www.insomnia.gr/topic/621758-iphone-7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B5/page-20?do=findComment&comment=55109309 Οι τρέχουσες προτάσεις της αγοράς, που ζητούν από το χρήστη να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη συσκευή και μάλιστα να τη βάλει και σε συγκεκριμένο σημείο, όχι απλά δεν υπερτερούν από το καλώδιο φόρτισης, αλλά είναι και υποδεέστερες. Η πρόταση δε, να έχεις και την βάση "ασύρματης" φόρτισης, αλλά και καλώδιο φόρτιστης δίπλα - δίπλα (ώστε αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις ενώ φορτίζεις να μπορείς) ταιριάζει απόλυτα σε εταιρείες όπως η Samsung ή τα πρόβατά τους, καθώς πέρα από το ότι γεμίζεις καλώδια το χώρο σου και τον κάνεις να μοιάζει με server rack, είναι και δύσχρηστο. 2
Tsakalos! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το για τα μπάζα που το δες? Και επειδή για έναν χρήστη δεν είναι κάτι χρησιμο τι σημαίνει? .. το ειπα νομίζω και εγώ,, ότι δεν η το θεωρώ κάτι ουσιαστικά χρησιμο..Άλλο όμως αυτό και άλλο "για τα μπάζα" ... Για πες τώρα, οι οθόνες amoled είχαν θεματα υπερκορεσμενων χρωμάτων χρωμάτων ναι η όχι? Το galaxy alpha αδερφικου μου φίλου ,και το s4 άλλου φίλου, ήταν η πρωτη επαφή μου με oled. Το alpha όντως είναι ΧΑΛΙΑ με χρώματα που βγάζουν μάτια , εντελώς αφύσικα, και το s4 απλά απλά τίποτα το σπουδαιο.... ΣΑΦΩΣ και μετά από 3-4 χρόνια η κατάσταση έχει αλλάξει και οι oled που μπαίνουν τωρα είναι σαφώς καλύτερες απο ότι λίγα χρόνια πριν.. και γι'αυτό και η apple επέλεξε να βάλει.
Tsakalos! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Και μιας και ξεθαψες παλιό θέμα, κοίτα η απάντηση πως ξεκινά: "Η ασύρματη φόρτιση θα είναι εξαιρετική και θα λύσει τα χέρια όλων όταν υλοποιηθεί όπως πρέπει" Πολύ σωστό! Τότε μόνο θα ειναι κάτι πραγματικα καλό. Για την ώρα απλά κάτι όμορφο και πραγματικα χρησιμο για λιγους
Tsakalos! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 να και ενα τυχαιο βιντεο... https://www.youtube.com/watch?v=WWZqa3tT4NQ βλεποντας κατι τετοιο, η wireless Λυση ειναι υποδεέστερη η οχι οσον αφορα τον χρονο φορτισης? Οσοι χρηστες εχουν ηδη κινητα με ασυρματη φορτιση παρακαλω πειτε την γνωμη σας, Συγκριση καλωδιο vs wireless.. Εχω ενα sony smartwatch 3.. το φορτιζω μεσω usb... εκει ναι θα γουσταρα ασυρματη φορτιση γιατι ειναι σπαστικη η διαδικασια... αλλα στο κινητο, ειδικα με lightning η usb-c που το καλωδιο παει οπως ναναι διχως το "ψαξιμο" του μινι Usb κλαιν μαιν.
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε τι στον κόρακα παπαρολογιες γράφονται εδώ και 175+ posts?? Κατά τη αλλά το αστειακι με τον πυροσβεστηρα σας φάνηκε κακό... ελα ρε γινε λιγο δημιουργικος ,το ιδιο αστειο επι ενα χρονο δεν ειναι πια αστειο,σπασαρχιδια ειναι Και μιας και ξεθαψες παλιό θέμα, κοίτα η απάντηση πως ξεκινά: "Η ασύρματη φόρτιση θα είναι εξαιρετική και θα λύσει τα χέρια όλων όταν υλοποιηθεί όπως πρέπει" Πολύ σωστό! Τότε μόνο θα ειναι κάτι πραγματικα καλό. Για την ώρα απλά κάτι όμορφο και πραγματικα χρησιμο για λιγους εμενα παντως πολυ με βολεψε,μπαινω στο γραφειο πεταω το τηλ στην βαση,φορτιζει,βλεπω ωρα ,ειδοποιησεις χωρις να το πιανω,επισης και στην κρεβατοκαμαρα μια απο το ιδιο ,ξυπναω την νυχτα βλεπω την ωρα χωρις να κουνηθω ,δεν εχω ξεμεινει πια ποτε απο μπαταρια ,για μενα παρα πολυ βολικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα