Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά ρε φιλε κάπου τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου με αυτά που γράφεις. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω αλλά ενώ γράφεις σωστά πολλές φορές λες και ανακρίβειες. Και ξέρω ότι δεν είσαι χθεσινός.

νταξ,οταν δεν βγαινουν τα νουμερα κλεβουμε και λιγο

• Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ bill μα το θεο χαρας το κουραγιο σου... θα θελα να σε γνωρησω μια φορα να σε κερασω οτι γουσταρεις... 20 χρονια ειμαι στα φορουμς, παιζει να σαι στα 2-3 τοπ υπομονετικα ατομα... ευγε παληκαρι μου....

Και εδώ και αρκετά χρόνια κάτι τέτοια και έχει υπομονή αλλιώς θα κάναμε μπάνιο τώρα. Αν και δεν λέμε κάτι κακό αλλά άλλοι mods αν πούμε κάτι κακό για την Apple το ban πάει σύννεφο.

istock-499609170.jpg

7-Days-and-7-Ways-To-Strengthen-Your-Cor

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε συ bill μα το θεο χαρας το κουραγιο σου... θα θελα να σε γνωρησω μια φορα να σε κερασω οτι γουσταρεις... 20 χρονια ειμαι στα φορουμς, παιζει να σαι στα 2-3 τοπ υπομονετικα ατομα... ευγε παληκαρι μου....

Είδες όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τι τεράστιες αντοχές αποκτά? Του χρόνου που θα γίνω 40 θα είμαι ακόμη πιο ...ΖΕΝ!  :P 

Και εδώ και αρκετά χρόνια κάτι τέτοια και έχει υπομονή αλλιώς θα κάναμε μπάνιο τώρα. Αν και δεν λέμε κάτι κακό αλλά άλλοι mods αν πούμε κάτι κακό για την Apple το ban πάει σύννεφο.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως δεν τιμωρείται η αντίθετη άποψη αλλά μόνο η ...μλκια. Ο τρόπος δηλαδή που θα πεις κάτι, παίζει τεράστιο ρόλο. Δεν είμαστε εδώ για να συμφωνήσουμε σε όλα... 

νταξ,οταν δεν βγαινουν τα νουμερα κλεβουμε και λιγο

...εκκλησία? 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε se την μέρα την βγάζω εύκολα . Για το 6s το χω ακούσει από φίλους κ συγγενείς ότι η μπαταρία του είναι τραγική

μάλλον χωρίς να το ακουμπάς ... παίξε κάνα παιχνίδι 2-3 ώρες ή δες κάνα βίντεο με mobile data να ζεσταθεί λιγάκι μετά πες μας αν βγάζει μέρα ή όχι

Δημοσ.

Το ίδιο αντιμετώπισα όταν είχα βάλει δίπλα δίπλα ένα Huawei P8 και ένα iPhone 6, η μέρα με την νύχτα η αντίθεση και η φωτεινότητα της οθόνης. Η Apple είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί φτηνές LCD στα κινητά της. 

Απο που ειναι γνωστο;

Δημοσ.

Xbox one controller έχω συνδέετε άψογα με το Note 3 μου και μαζί με τα ακουστικά over ear που έχω επίσης ασύρματα έχω μια πολυ όμορφη εμπειρία gaming στο κινητό. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το pc και την οθοναρα αλλά το απολαμβάνω εξίσου.

Για πες ρε φιλε..Παιζεις candy crush με τρομερη εμπειρια gaming και το χαιρεσαι;

Αποκλειεται να μη συγκρινεται με το pc, πρεπει να ειναι και καλυτερο.

Αυτο το note 3 κινηταρα λεμε. 

Δημοσ.

Δέχομαι ότι η Apple δίνει 4 αναβαθμίσεις στα κινητά της αλλά αν δούμε απο το παρελθόν με την τέταρτη αναβάθμιση κάνει τα κινητά να κολλάνε και γενικά δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες αναβαθμίσεις που το κινητό πετάει. Δηλαδή καλές οι αναβαθμίσεις αλλά λόγου του κακού Hardware δεν τραβάνε για πολύ τα iPhone. Ενώ στα android σίγουρα υπάρχει το θέμα της επίσημης υποστήριξης χρόνια το λέω αλλά για μένα επειδή ασχολούμαι έχω υποστήριξη για 6 7 χρόνια σε κάθε Android κινητό. Galaxy s το πρώτο του 2010 πήρε κανονικά nougat κακ πετάει. Θα μου πεις ναι αλλά ποιος θα κάτσει να το κάνει αυτό? Ας ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και τις τιμές κάθε προϊόντος και τι αξίζει σε κάθε συσκευή η τι πληρώνει σε κάθε συσκευή.

Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κάνει τις αναβαθμίσεις. Σε πολλά κινητά της αγοράς το κινητό κολλάει μετά την πρώτη αναβάθμιση και το hardware δεν είναι κακό... Εκεί τί να πεις;

Τα iphone δεν έχουν ακακό hardware, εκτός κι αν εννοείς ότι το hardware που έχουν είναι κακό μετά από 4 χρόνια, το οποίο είναι σωστό και το δέχομαι.

Έχω ακόμα το galaxy S plus (SD SOC στα 1.4GHz μονού πυρήνα) και σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι με την 2.3 και ΔΕΝ πετάει. Το θέμα δεν είναι αν πετάει ή όχι από άποψη λειτουργικού, αλλά τί θα γίνει αν του βάλω τις εφαρμογές του μέσου χρήστη τί θα κάνει... Ουτε boot σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Δημοσ.

Iphone θέμα και σχολιάζουν σχεδόν αποκλειστικά non-iphone users...μόνο σ' εμένα φαίνεται παράξενο?

Συμμετέχουν και οι iphone users κάνοντας λάικ στον billdano

Δημοσ.
Έχοντας περάσει σχεδόν από όλα τα iPhone των τελευταίων χρόνων θα πω ότι είναι υπερβολή η φράση "σε σημείο να αποτελεί πρόβλημα". Ειδικά τα Plus μοντέλα (με κυρίαρχο το 6 Plus) έχουν πολύ καλή ζωή μπαταρίας.

Όλα τα μή Plus μοντέλα εκτός του SE , έχουν μεγάλο πρόβλημα εάν κανείς πολύ χρήση καθημερινά και τα Plus είναι απλά ΟΚ όπως και το SE. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν θες να πας στην παντοφλάρα που λέγετε Plus (λόγω bezel είναι σαν 6 ιντσών) ή στο πολύ μικρό SE , δεν έχεις καμία επιλογή παρά να φορτίζεις 2 φορές την μέρα.

Στο Android με τόσες επιλογές , όλο και κάτι θα βρεις.

Δημοσ.

Για πες ρε φιλε..Παιζεις candy crush με τρομερη εμπειρια gaming και το χαιρεσαι;

Αποκλειεται να μη συγκρινεται με το pc, πρεπει να ειναι και καλυτερο.

Αυτο το note 3 κινηταρα λεμε.

Παίζω San Andreas leos fortune Monument valley strangers wrath myst riven lumino city και πολλά πολλά ακόμα τα οποία έχω αγοράσει από το playstore. Απολαμβάνω το ίδιο το gaming στο κινητό όπως απολαμβάνω το Witcher στο pc και το gta 5. Και το Note 3 έχει οθοναρα και δεν κολλάει πουθενά κλασεις ανώτερη εμπειρία από τη σαβούρα το iphone 7 Plus. Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο άσχετοι είστε μερικοί.

I beg your pardon?

Πήγαινε σε αυτούς που κάνουν τις κολοτουμπες όλα αυτά τα χρόνια.
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παίζω San Andreas leos fortune Monument valley strangers wrath myst riven lumino city και πολλά πολλά ακόμα τα οποία έχω αγοράσει από το playstore. Απολαμβάνω το ίδιο το gaming στο κινητό όπως απολαμβάνω το Witcher στο pc και το gta 5. Και το Note 3 έχει οθοναρα και δεν κολλάει πουθενά κλασεις ανώτερη εμπειρία από τη σαβούρα το iphone 7 Plus. Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο άσχετοι είστε μερικοί.

Χειροτερεψες βλέπω ή εκδηλωθηκες. Και ξόδεψα τόσο χρόνο να σου απαντάω! :P No more!

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλά όχι και οθοναρα το note 3 που ψάχνεις το μεσημέρι στον ήλιο σκιά για να δεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο

• Like 1
Δημοσ.

Χειροτερεψες βλέπω ή εκδηλωθηκες. Και ξόδεψα τόσο χρόνο να σου απαντάω! :P No more!

Δεν πήγαινε σε σένα πήγαινε στον άλλο που με πρόσβαλε ότι είπε ότι παίζω candy crash που τέτοιες σαβούρες δεν βάζω στο κινητό μου. Βασικά free παιχνίδια δεν βάζω ποτέ μόνο όσα έχω αγορασμένα. Και προσβαλλε και την κινηταρα μου που σημαίνει διπλή προσβολή. Αν θέλει ας τα βάλουμε μια σύγκριση.

Συγνώμη κιόλας αλλά όχι και οθοναρα το note 3 που ψάχνεις το μεσημέρι στον ήλιο σκιά για να δεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο

Μια χαρά βλέπω με την υπεθρεια λειτουργία. Και προφανώς δεν κάθομαι κάτω από τον ήλιο για να παίξω ένα παιχνίδι. Πίστεψε το η όχι το έχω 3 χρόνια και 6 μήνες και ακόμα με εντυπωσιάζει η οθόνη του τα χρώματα ή ανάλυση του. Έχω δει 150 ταινίες σειρές συνέχεια YouTube ατελείωτες ώρες gaming και πάει τρένο. Και τι δεν το έχω κάνει. Ποτέ θήκη μου έχει πέσει σε άσφαλτο από 1.5 μέτρο τσιμέντο χώμα και δεν έχει την παραμικρη γρατζουνιά στην οθόνη. Αν είχα 4gb Ram θα το κράταγα για 2 3 χρόνια ακόμα ανετα. Για μένα αυτό είναι πραγματικο κινητό.

Δημοσ.

Σοβαρεψου, διαβασε το ποστ #90 προσεκτικα και κοιτα γιατι εκανα παραθεση και προσεχε τις εκφρασεις σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...