Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ωραία, βάλτε και την ασφάλεια του jailbreak και του root στα ίδια επίπεδα με το λειτουργικό στο mac. Τελικά έχετε την "ασθένεια" που μου χρεώσατε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. 

:)

Μπορείς ή οχι να εκτελέσεις εντολές Sudo? Μπορείς ή όχι να εγκαταστήσεις Tweaks που να αλλάζεις το UI του Mac και διαφόρων προγραμμάτων; Αυτά όλα θέλουν Root Permission, το ίδιο κάνει και το Jailbreak βρίσκει την αδυναμία και ξεκλειδώνει τον πυρήνα ώστε να μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το ΛΣ και να κάνεις ότι θέλεις, να εκτελέσεις εντολές, να εγκαταστήσεις Tweaks κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ίδιο και το LG G6 έχει IPS LCD με στρόγγυλες γωνίες. Άρα αυτά είναι ξανά δικαιολογίες για την "Super Retina" μετά από 7 χρόνια στην αγορά των Smarpthone.

Οι LCD οθόνες δεν μπορούν να έχουν ξεχωριστά pixels εντελώς σβηστά. Αν τις κόψεις ή τις στρογγυλέψεις στις άκρες λειτουργούν προφανώς αλλά στα άκρα τους θα έχεις θεματάκια που η apple δεν θα μπορούσε να δεχτεί ποτέ. Σε μια OLED μπορείς και κρατάς εντελώς κλειστά τα pixels  που θες και στο παράδειγμα του Χ, έχεις ένα απόλυτο "δέσιμο" του μαύρου μεταξύ οθόνης και notch.

Προφανώς θα πρέπει κάθε φορά να τα γράφω αναλυτικά και να μη θεωρώ πως είναι δεδομένα και γνωστά. :) 

Δημοσ.

Οι LCD οθόνες δεν μπορούν να έχουν ξεχωριστά pixels εντελώς σβηστά. Αν τις κόψεις ή τις στρογγυλέψεις στις άκρες λειτουργούν προφανώς αλλά στα άκρα τους θα έχεις θεματάκια που η apple δεν θα μπορούσε να δεχτεί ποτέ. Σε μια OLED μπορείς και κρατάς εντελώς κλειστά τα pixels  που θες και στο παράδειγμα του Χ, έχεις ένα απόλυτο "δέσιμο" του μαύρου μεταξύ οθόνης και notch.

Προφανώς θα πρέπει κάθε φορά να τα γράφω αναλυτικά και να μη θεωρώ πως είναι δεδομένα και γνωστά. :)

Εδω εχει δεχτει να εχει υποδεεστερη lcd σε κινητο των ~1000€, θα ειχε προβλημα με τις εικασιες για ενδεχομενα προβληματα(που δεν ειδαμε σε φθηνοτερα κινητα, αλλα κατα μαγικο τροπο θα βλεπαμε στο iPhone) που λεει ο billdanos;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς ή οχι να εκτελέσεις εντολές Sudo? Μπορείς ή όχι να εγκαταστήσεις Tweaks που να αλλάζεις το UI του Mac και διαφόρων προγραμμάτων; Αυτά όλα θέλουν Root Permission, το ίδιο κάνει και το Jailbreak βρίσκει την αδυναμία και ξεκλειδώνει τον πυρήνα ώστε να μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το ΛΣ και να κάνεις ότι θέλεις, να εκτελέσεις εντολές, να εγκαταστήσεις Tweaks κλπ.

Στο mac χρησιμοποιείς sudo σπάνια και για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Στο ios (ακόμη χειρότερα στο android) ανοίγεις την πόρτα μόνιμα σε οποιοδήποτε αποφασίσει να χρησιμοποιεί με κακό σκοπό την πρόσβαση στη συσκευή σου. Δεν παίζω μόνο games στα κινητά μου αλλά έχω την ίδια πρόσβαση σε όλες τις προσωπικές μου πληροφορίες, της δουλειάς, των λογαριασμών μου, των συναλλαγων μου, κλπ κλπ. Εκτός αν θεωρείτε πως ένας που κάνει root στο κινητό του για να αλλάξει το firmware κλπ, ασχολείται μετά με το να αλλάξει τα default passwords etc...

Εδω εχει δεχτει να εχει υποδεεστερη lcd σε κινητο των ~1000€, θα ειχε προβλημα με τις εικασιες για ενδεχομενα προβληματα που λεει ο billdanos;

Διακρίνω μια σύγχυση ως προς τα πρόσωπα... :P 

Δημοσ.

Πιο δέσιμο  :huh:  αφού δεν επιτρέπει στους προγραμματιστές να το καλύψουν με μαύρο.. Θα είναι ορατό θες δεν θες. Όπως σου ξαναείπα ο λόγος είναι ότι τις αγοράζει φτηνότερα από ότι θα τις αγόραζε πριν μερικά χρόνια, γιαυτό και τις έβαλε μόνο στο πανάκριβο μοντέλο γιατί εξακολουθούν να κοστίζουν παραπάνω από τις φτηνές LCD.

Δημοσ.

Στο mac χρησιμοποιείς sudo σπάνια και για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Στο ios (ακόμη χειρότερα στο android) ανοίγεις την πόρτα μόνιμα σε οποιοδήποτε αποφασίσει να χρησιμοποιεί με κακό σκοπό την πρόσβαση στη συσκευή σου. Δεν παίζω μόνο games στα κινητά μου αλλά έχω την ίδια πρόσβαση σε όλες τις προσωπικές μου πληροφορίες, της δουλειάς, των λογαριασμών μου, των συναλλαγων μου, κλπ κλπ. Εκτός αν θεωρείτε πως ένας που κάνει root στο κινητό του για να αλλάξει το firmware κλπ, ασχολείται μετά με το να αλλάξει τα default passwords etc...

Ακριβως η ιδια λογικη που περιγραφεις (να χρησιμοποιεις sudo σπανια) μπορει να υπαρξει σε οποιοδηποτε λειτουργικο.

Αλλωστε το iOS ειναι κατα μια εννοια μια stripped down εκδοση του mac os.

Οσο λοιπον ανοιγεις την πορτα σου στο mac os που εχεις root δικαιωματα, το ιδιο θα την ανοιγες και στο iOS.

Οτι τα διαχωριζεις, δειχνεις ποσο biased εισαι.

Αλλα οπως και να εχει, κακως ξεφευγοουμε απλα επειδη λογω ανυπαρξιας επιχειρηματων αποφασισες να αναφερθεις στο jailbreak νομιζοντας οτι κανεις refute καποιο επιχειρημα:

Αν έχετε κάνει και διδακτορικό στις οθόνες μεταξύ άλλων, τι να κάνω εγώ ο φτωχός, θα μείνω μόνο σε αυτά που διαβάζω και κάτω απο το reality distortion. Αν στο μυαλό σας υπάρχει το σενάριο "η apple έβαλε oled γιατί μέχρι τώρα έβαζε χάλια οθόνες και ξαφνικά είδε το φως", I rest my case! Μπορεί να είναι το ίδιο με το "με το jailbreak αμέσως καλύτερα", που για μένα είναι ό,τι πιο εξωφρενικό και αστείο...   

Ο ορισμος της εκφρασης: η μπαλα στην εξεδρα!

• Like 1
Δημοσ.

Διακρίνω μια σύγχυση ως προς τα πρόσωπα... :P

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ συχνά Sudo στο Mac για προγραμματισμό, για να κατεβάσω πακέτα και Frameworks. Όσο για το iPhone όταν το έκανα Jailbreak πάντα άλλαζα τον κωδικό από alpine σε κάτι άλλο, δεν είναι δα και δύσκολο, μία su εντολή γράφεις και μπορώ να σου πω ήταν πιο παραγωγικό το iOS jailbroken με τα κατάλληλα tweaks από τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιο δέσιμο  :huh:  αφού δεν επιτρέπει στους προγραμματιστές να το καλύψουν με μαύρο.. Θα είναι ορατό θες δεν θες. Όπως σου ξαναείπα ο λόγος είναι ότι τις αγοράζει φτηνότερα από ότι θα τις αγόραζε πριν μερικά χρόνια, γιαυτό και τις έβαλε μόνο στο πανάκριβο μοντέλο γιατί εξακολουθούν να κοστίζουν παραπάνω από τις φτηνές LCD.

Πάμε πάλι: αναφέρομαι στα pixels που είναι στα άκρα μιας οθόνης... 

Δημοσ.

Πάμε πάλι: αναφέρομαι στα pixels που είναι στα άκρα μιας οθόνης... 

και λοιπόν, δεν έχουν θέματα τα κινητά που χρησιμοποίησαν LCD εσύ μάλιστα είπες ότι προτιμάς τις LCD της Apple σε σχέση με τις OLED.

• Super Moderators
Δημοσ.

και λοιπόν, δεν έχουν θέματα τα κινητά που χρησιμοποίησαν LCD εσύ μάλιστα είπες ότι προτιμάς τις LCD της Apple σε σχέση με τις OLED.

Αν δεις απο κοντά μια lcd που δεν είναι απόλυτα τετράγωνη, καταλάβεις τι εννοώ για τα pixels  που βρίσκονται στις άκρες. Δεν έχουν θέματα τα κινητά με LCD που είναι ποιοτικές και προσεγμένες και όχι όλα όσα έχουν LCD.

Αν οι oled ήταν το ιερό δισκοπότηρο των οθονών, δεν θα ετοίμαζαν ήδη τον αντικαταστάτη τους. Νομίζετε πως η apple θα μείνει εκεί και θα εξαρτάται από την Samsung? :)

Δημοσ.

πολύ σωστά, θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια, πήγα σε επιστημονικό συνέδριο στο εξωτερικό,

το iphone που είχα τότε, δεν μπορούσε να τρέξει την εφαρμογή του συνεδρίου (πρόγραμμα, ψηφοφορίες, καταχωρήσεις παρακολουθήσεων) γιατί ήθελε το τελευταίο ios, που δεν ήθελα να περάσω, είχα μείνει μία έκδοση πίσω για λόγους ταχύτητας απόκρισης

αναγκάστηκα να ξεθάψω ένα αρχαίο samsung των 50 ευρώ (που μου είχε δώσει δώρο η Qcard), το οποίο έτρεχε το πρόγραμμα μια χαρά, αν εξαιρέσεις την οθόνη των 2.8 ιντσών, αλλά δουλειά έκανα.

Επίσης και εμένα μου τη σπάει που δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο λειρουργικό θα περάσεις μετά από restore, μπορεί για χψ λόγους να μη θες να πας στο τελευταίο

Και μενα πριν απο 1-2 χρονια αν θυμαμαι καλα, επαθε το ιδιο ενα κοαλα που του κρασαρε συνεχεια το s5 και δε μπορουσε να μπει στο αεροπλανο..

Δημοσ.

Οσο επειμενει, τοσο εκτιθεται.

Σε λιγο πραγματικα θα πιστεψει οτι οι lcd ειναι καλυτερες απο τις κορυφαιες amoled και πως η οθονη του iphone 7/8 ειναι καλυτερη απο του iphone x και του galaxy s8.

Ειναι αντιστοιχο με την δηλωση πως τα notifications στο ios ειναι καλυτερα απο του android.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ σωστά, θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια, πήγα σε επιστημονικό συνέδριο στο εξωτερικό,

το iphone που είχα τότε, δεν μπορούσε να τρέξει την εφαρμογή του συνεδρίου (πρόγραμμα, ψηφοφορίες, καταχωρήσεις παρακολουθήσεων) γιατί ήθελε το τελευταίο ios, που δεν ήθελα να περάσω, είχα μείνει μία έκδοση πίσω για λόγους ταχύτητας απόκρισης

αναγκάστηκα να ξεθάψω ένα αρχαίο samsung των 50 ευρώ (που μου είχε δώσει δώρο η Qcard), το οποίο έτρεχε το πρόγραμμα μια χαρά, αν εξαιρέσεις την οθόνη των 2.8 ιντσών, αλλά δουλειά έκανα.

Επίσης και εμένα μου τη σπάει που δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο λειρουργικό θα περάσεις μετά από restore, μπορεί για χψ λόγους να μη θες να πας στο τελευταίο

Πάνω απ όλα δημοκρατία. Μπορεί να υπάρχει fragmetion στο Android αλλά υποστηρίζονται άψογα όλες οι εφαρμογές και σε αρκετά παλιές εκδόσεις. Για αυτό αγαπάμε Android συνδέεις όλους τους άλλους λόγους.

Δημοσ.

Αν δεις απο κοντά μια lcd που δεν είναι απόλυτα τετράγωνη, καταλάβεις τι εννοώ για τα pixels  που βρίσκονται στις άκρες. Δεν έχουν θέματα τα κινητά με LCD που είναι ποιοτικές και προσεγμένες και όχι όλα όσα έχουν LCD. 

Ναι αλλά το iPhone X έχει το ίδιο θέμα που έχουν οι περισσότερες OLED, το ουράνιο τόξο, πάτα να παίξει και πάνε στο 2:13:27

https://www.youtube.com/watch?v=aSyoDAi4ZG8&feature=youtu.be&t=2h13m27s

• Super Moderators
Δημοσ.

Οσο επειμενει, τοσο εκτιθεται.

Σε λιγο πραγματικα θα πιστεψει οτι οι lcd ειναι καλυτερες απο τις κορυφαιες amoled και πως η οθονη του iphone 7/8 ειναι καλυτερη απο του iphone x και του galaxy s8.

Ειναι αντιστοιχο με την δηλωση πως τα notifications στο ios ειναι καλυτερα απο του android.

Το έχει πει εξάλλου: αν το Χ είχε την LCD οθόνη του plus, θα ήταν ακόμη πιο ευτυχισμένος! Όπως επίσης έχει πει πως δεν του άρεσε καθόλου η παραμόρφωση υπο γωνία της οθόνης του s7 edge και η συμπεριφορά της κάτω από τον ήλιο... 

Τι να πεις... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...