Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμα και οι PLS LCD της Samsung που βάζει στις συσκευές έχουν πιο έντονα και ζωντανά χρώματα από τις LCD που βάζει η Apple και ας έχουν μεγαλύτερη ανάλυση μερικές φορές.

Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα να συνδέσεις ένα PS4 χειριστήριο στο iPad μέσω BT και να παίξεις τα παιχνίδια σου, από το να πρέπει να πληρώσεις 60-70€ για ένα MFi controller που είναι υποδεέστερο από αυτών των γνωστών κατασκευαστών (Sony Κλπ).

Επίσης  μην το πας αλλού με τα ρολόγια, μιλάμε για την συνολική εμπειρία των ειδοποιήσεων, όταν είχα Jailbreak είχα αγοράσει Tweak για να μου κάνει γκρούπ με τις ειδοποιήσεις γιατί τώρα μου πατάνε 15 Like στο Twitter ή σε κάποια άλλη εφαρμογή και έχω 15 μεμονωμένες ειδοποιήσεις που πρέπει να κάνω Swipe για να σβήσω. 

Το 6S μου τουλάχιστον δεν βγάζει, πριν σχολάσω από την δουλειά έχω ήδη 20% και αν συνεχίσω και το χρησιμοποιώ θα πέσει στο 7% η αυτονομία είναι τραγική, είμαι αναγκασμένος να αγοράσω Power Case.

Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που περιγράφεις για να το χαρακτηρίσω wow χαρακτηριστικό. Αναζητώ όπως λες τη συνολικά καλύτερη εμπειρία από μια συσκευή. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτή η συσκευή θα είναι τέλεια σε όλα της! 

Μπορούσε να κάνει την οθόνη τετραγωνισμένη και να βάλει ένα λεπτό περιθώριο αντί για το άσχημο το Notch. Έτσι θα μπορούσε να βάλει LCD αλλά δεν το έκανε. Δηλαδή για να καταλάβω.. οι OLED τηλεοράσεις είναι υποδεέστερες από τις κλασικές LED..

Το τι θα μπορούσε με το τι ήθελε, απέχουν πολύ μεταξύ τους! Αν απλά το "έβαφε" γύρω από την οθόνη για να κάνει τις καμπύλες, θα έπρεπε να ελέγχει σε ποια pixels θα τερματίζει η εικόνα και θα είχαμε διάφορες αστοχίες γύρω γύρω με "ξέμπαρκα" pixels! :)

Δημοσ.

Αν γυρίσω το Χ στο πλάι (όταν και αν) με κάποιο λευκό φόντο και δω αποχρώσεις του ...ουράνιου τόξου όπως το με το edge 7, θα γκρινιάξω το ίδιο. 

Αυτό το πρόβλημα διορθώθηκε πλέον με το S8. Το φόντο παραμένει λευκό σε όλες τις γωνίες.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιο panel θα φοράει το iPhone X.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που περιγράφεις για να το χαρακτηρίσω wow χαρακτηριστικό. Αναζητώ όπως λες τη συνολικά καλύτερη εμπειρία από μια συσκευή. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτή η συσκευή θα είναι τέλεια σε όλα της! 

Συνολικά αναφέρομαι στο κομμάτι των ειδοποιήσεων. Τώρα αν σου κάνει σαν ΛΣ σε άλλους τομείς είναι άλλο καπέλο, αλλά σε κάποια σημεία όπως τις ειδοποιήσεις η Google έκανε καλύτερη δουλειά. 

Αυτό το πρόβλημα διορθώθηκε πλέον με το S8. Το φόντο παραμένει λευκό σε όλες τις γωνίες.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιο panel θα φοράει το iPhone X.

Ξαναδές την παρουσίαση του iPhone X η κάμερα όπως παίρνει το iPhone X στα χέρια του Craig φαίνεται αυτό που λέει ο Billdanos ουράνιο τόξο από τις γωνίες.

• Like 1
Δημοσ.

Συνολικά αναφέρομαι στο κομμάτι των ειδοποιήσεων. Τώρα αν σου κάνει σαν ΛΣ σε άλλους τομείς είναι άλλο καπέλο, αλλά σε κάποια σημεία όπως τις ειδοποιήσεις η Google έκανε καλύτερη δουλειά. 

Ξαναδές την παρουσίαση του iPhone X η κάμερα όπως παίρνει το iPhone X στα χέρια του Craig φαίνεται αυτό που λέει ο Billdanos ουράνιο τόξο από τις γωνίες.

Σε αυτή την περίπτωση ίσως το panel να είναι υποδυέστερο τότε.

Μα δεν μπορούσε να βάλει LCD γιατί δεν γίνεται να έχουν το "κόψιμο" που θέλει πάνω στα "αυτάκια" και στις στρογγυλές γωνίες. Οι OLED σου επιτρέπουν να τις κόψεις όπως θέλεις. 

Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό μιας και το Essential Phone έχει κόψιμο και στρογγυλεμένες γωνίες με LCD οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση ίσως το panel να είναι υποδυέστερο τότε.

Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό μιας και το Essential Phone έχει κόψιμο και στρογγυλεμένες γωνίες με LCD οθόνη.

Το ίδιο και το LG G6 έχει IPS LCD με στρόγγυλες γωνίες. Άρα αυτά είναι ξανά δικαιολογίες για την "Super Retina" μετά από 7 χρόνια στην αγορά των Smarpthone.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα δεν μπορούσε να βάλει LCD γιατί δεν γίνεται να έχουν το "κόψιμο" που θέλει πάνω στα "αυτάκια" και στις στρογγυλές γωνίες. Οι OLED σου επιτρέπουν να τις κόψεις όπως θέλεις. 

Μια χαρα μπορεις να εχεις αυτακια και κοψιμο στις γωνιες στις LCD.

essential-phone-review-15-470x310@2x.jpg

Απλα προσπαθεις να βρεις μια αλλη δικαιολογια για τον λογο που η apple εβαλε amoled στο iphone x.

Aν βγαλεις τα apple γυαλια σου, θα καταλαβεις ποιος ειναι ο λογος και δεν θα χρειαζεται να σκαρφιζεσαι δικαιολογιες.

Ο λογος βεβαια ειναι απλος: οι amoled προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης απο τις υποδεεστερες lcd(ασχετα με το τι λεει ο billdanos) και ετσι η apple τις προτιμησε επιτελους για το ακριβοτερο κινητο της.

Για τα φθηνοτερα κινητα της, πχ το iPhone 8 plus των 970€, προτιμησε τις υποδεεστερες και φθηνοτερες lcd.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 6
Δημοσ.

Μια χαρα μπορεις να εχεις αυτακια και κοψιμο στις γωνιες στις LCD.

Απλα προσπαθεις να βρεις μια αλλη δικαιολογια για τον λογο που η apple εβαλε amoled στο iphone x.

Ο λογος βεβαια ειναι απλος: οι amoled προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης απο τις υποδεεστερες lcd(ασχετα με το τι λεει ο billdanos) και ετσι η apple τις προτιμησε επιτελους για το ακριβοτερο κινητο της.

https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_distortion_field 

• Like 1
Δημοσ.

Στην τελική όταν πληρώνεις για μια Pro συσκευή 700+ € και δεν σου παρέχει λειτουργίες που εδώ και χρόνια είναι ουσιαστικά Standard όπως Full Featured file manager τότε είναι για κλάματα. Όταν ειδικά  ένα τάμπλετ θεωρείτε αντικατάστατο του υπολογιστή.

υποκατάστατο ή αντικαταστάτης. Επίσης, "θεωρείται" (τελευταία με πιάνουν κάτι "grammar nazi" κρίσεις). Sorry!

Δούλευα ήδη με τα αρχεία μου εδώ και χρόνια μιας και χρησιμοποιώ icloud storage, Dropbox storage και google drive storage. Το "filemanager" στο νέο ios στην ουσία τα έβαλε όλα αυτά σε ένα σημείο τακτοποιημένα. Δεν έχει καμία σχέση με το χάος του  android file manager. 

Η αλήθεια είναι ότι το file manager είναι πολύ χρήσιμο. Κάνεις δουλειά, ως ένα σημείο με το dropbox και την επιλογή για offline αρχεία αλλά το πιο βολικό είναι ένα file manager app, σαν το Files τής Olivetoast (το έχω πολλά χρόνια), το οποίο είναι (για μένα) καλύτερο απ' το files τού iOS. ίσως μου διαφεύγει κάτι αλλά έτσι νομίζω.

Το μόνο παραπάνω που προσφέρει το files τού iOS είναι η πρόσβαση στο MEGA και στο HubiC. Τέλος, (με ευθύνη τού Dropbox φαντάζομαι μια και τα άλλα, MEGA, Box κλπ, δεν έχουν θέμα), το Files τού iOS δεν θέλει να έχει password το Dropbox.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχετε κάνει και διδακτορικό στις οθόνες μεταξύ άλλων, τι να κάνω εγώ ο φτωχός, θα μείνω μόνο σε αυτά που διαβάζω και κάτω απο το reality distortion. Αν στο μυαλό σας υπάρχει το σενάριο "η apple έβαλε oled γιατί μέχρι τώρα έβαζε χάλια οθόνες και ξαφνικά είδε το φως", I rest my case! Μπορεί να είναι το ίδιο με το "με το jailbreak αμέσως καλύτερα", που για μένα είναι ό,τι πιο εξωφρενικό και αστείο...  :devil:

Δημοσ.

Αν έχετε κάνει και διδακτορικό στις οθόνες μεταξύ άλλων, τι να κάνω εγώ ο φτωχός, θα μείνω μόνο σε αυτά που διαβάζω και κάτω απο το reality distortion. Αν στο μυαλό σας υπάρχει το σενάριο "η apple έβαλε oled γιατί μέχρι τώρα έβαζε χάλια οθόνες και ξαφνικά είδε το φως", I rest my case! Μπορεί να είναι το ίδιο με το "με το jailbreak αμέσως καλύτερα", που για μένα είναι ό,τι πιο εξωφρενικό...  :devil:

Δεν είδε ξαφνικά το φως απλά αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να χρησιμοποιήσει OLED οθόνες αφού έπεσαν οι τιμές τους και μπορεί να έχει περισσότερα έσοδα από τις πωλήσεις. Όσο για το Jailbreak, μπορεί να είναι θέμα ασφάλειας για μερικούς αλλά προσθέτει χαρακτηριστικά τα οποία κατά καιρούς τα αντέγραψε η Apple και τα πλάσαρε σαν καινοτομίες, όπως το F.Lux και τώρα την επεξεργασία Screenshot, όπως τα Round Corners στην Dock με περισσότερα εικονίδια. Picture in Picture, περισσότερες λειτουργίες για τα AirPods και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Αν έχετε κάνει και διδακτορικό στις οθόνες μεταξύ άλλων, τι να κάνω εγώ ο φτωχός, θα μείνω μόνο σε αυτά που διαβάζω και κάτω απο το reality distortion. Αν στο μυαλό σας υπάρχει το σενάριο "η apple έβαλε oled γιατί μέχρι τώρα έβαζε χάλια οθόνες και ξαφνικά είδε το φως", I rest my case! Μπορεί να είναι το ίδιο με το "με το jailbreak αμέσως καλύτερα", που για μένα είναι ό,τι πιο εξωφρενικό και αστείο...  :devil:

LCD -  OLED τι συγκρινουμε τωρα.. 

https://www.youtube.com/watch?v=6Gi1nHuo-wQ

Δημοσ.

Ο ορισμος του straw man argument.

Καλη προσπαθεια παντως!

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

straw man is a common form of argument and is an informal fallacy based on giving the impression of refuting an opponent's argument, while refuting an argument that was not presented by that opponent.[1] One who engages in this fallacy is said to be "attacking a straw man".

Btw, jailbroken(δηλαδη εχεις προσβαση root) ειναι το macbook σου με το οποιο δουλευεις. Φανταζομαι σου φαινεται "εξωφρενικο και αστειο", αλλα το χρησιμοποιεις jailbroken - με προσβαση root.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο ορισμος του straw man argument.

Καλη προσπαθεια παντως!

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

Btw, jailbroken(δηλαδη εχεις προσβαση root) ειναι το macbook σου με το οποιο δουλευεις. Φανταζομαι σου φαινεται "εξωφρενικο και αστειο", αλλα το χρησιμοποιεις jailbroken - με προσβαση root.

Α ωραία, βάλτε και την ασφάλεια του jailbreak και του root στα ίδια επίπεδα με το λειτουργικό στο mac. Τελικά έχετε την "ασθένεια" που μου χρεώσατε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. 

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...