Alexis166 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια τα περισσοτερα κινητα εχουν θεμα με την μπαταρια,οκ?Να μην θυμησω σκηνικα s3(νομιζω) με ανοικτο gps που δεν αντεχε και εκλεινε παροτι ηταν στην πριζα και φορτιζε!!Το θυμομαστε αυτο φανταζομαι..Εγω προσωπικα με iphone 6,6s,7 δεν ειχα κανενα θεμα με την μπαταρια.Οπως βεβαια ουτε το με s6,s7.Θα δειξει
haHa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα notifications και η συνεργασία τους με το apple watch είναι έτη φωτός πιο μπροστά από το android. Και φυσικά τα είχα φάει στη μάπα για χρόνια με συσκευές android, android watches και tizen watches... Tα notifications στο iOS ειναι ετη φωτος πισω απο το android. Βεβαια, κατα τον billdanos, τα notifications στο iOS ειναι ετη φωτος μπροστα, αλλα μην ξεχναμε πως ο billdanos ελεγε οτι οι LCD ειναι συνολικα καλυτερες απο τις κορυφαιες amoled, οτι δεν χρειαζομαστε smartphones μεγαλα-παντοφλες και προτιμα 3.5"-4"(τωρα κυκλοφορει με το μεγαλυτερο 5.5" της αγορας) κλπ. Μεχρι τοτε, ισχυουν τα παρακατω: https://www.theverge.com/2017/9/19/16328404/apple-ios-11-review-iphone-update-control-center-how-to I like to manage my notifications, and once they're properly curated I get a ton of utility out of a notification pane. I can see what emails matter, I can respond to texts directly, I can dismiss stuff I don't care about. I basically don't even need the home screen. Except doing all of that on iOS 11 feels like wading through chest-high mud. But Apple still adamantly refuses to borrow a bunch of the notification innovations Android brought, such as grouping notifications from a single app together and putting higher-priority notifications at the top. I also find that managing notification settings requires way too much bouncing around within the Settings app. https://www.theverge.com/2017/9/11/16286012/android-8-review-o-oreo-update-treble-notifications Notifications are awful, but Android does a much better job than iOS of helping you deal with them quickly. In fact, it's stunning to me that Apple doesn't borrow more of Android's behavior. That lead is extended in Oreo Μακαρι στο επομενο iOS, η apple να φερει και αλλα απο τα innovations που εφερε το android στο θεμα των notifications. Ηδη η apple εχει υλοποιησει μερικα απο τα features του android notifications system, αλλα θελει και αλλη προσπαθεια για να φθασει το επιπεδο των android notifications. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Tα notifications στο iOS ειναι ετη φωτος πισω απο το android. Βεβαια, κατα τον billdanos, τα notifications στο iOS ειναι ετη φωτος μπροστα, αλλα μην ξεχναμε πως ο billdanos ελεγε οτι οι LCD ειναι καλυτερες απο τις κορυφαιες amoled, οτι δεν χρειαζομαστε κινητα μεγαλα-παντοφλες κλπ. Μεχρι τοτε, ισχυει αυτο: https://www.theverge.com/2017/9/19/16328404/apple-ios-11-review-iphone-update-control-center-how-to https://www.theverge.com/2017/9/11/16286012/android-8-review-o-oreo-update-treble-notifications Ε https://www.theverge.com/2017/9/19/16328404/apple-ios-11-review-iphone-update-control-center-how-to https://www.theverge.com/2017/9/11/16286012/android-8-review-o-oreo-update-treble-notifications Ε Δε νομίζω Τάκη! Ο BillDanos θα προτιμούσε το Χ με μια LCD οθόνη από την Amoled ακόμη και τώρα. Σας το έχω ξαναπεί αλλά δεν το προσέχετε... Επίσης σας προκαλώ να πάρετε ένα smartwatch και ένα τηλέφωνο απο τη samsung και να έρθετε να τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα της apple στο θέμα των ειδοποιήσεων. Τώρα το αν κάποιοι "πίνετε νερό" στο όνομα του verge κλπ και δεν κοιτάζετε τι σας ικανοποιεί προσωπικά, είναι δικό σας θέμα! Εγώ ρωτάω πρώτα τον Bill τον Ντάνο και μετά διαβάζω και τους υπόλοιπους.
haHa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δε νομίζω Τάκη! Ο BillDanos θα προτιμούσε το Χ με μια LCD οθόνη από την Amoled ακόμη και τώρα. Σας το έχω ξαναπεί αλλά δεν το προσέχετε... Επιβεβαιωνεις αυτο που λεω: οτι ο billdanos προτιμα υποδεεστερες λυσεις(ο λογος ειναι προφανης), οπως εκανε και στο παρελθον. Τι ειναι μια υποδεεστερη και φθηνοτερη LCD σε σχεση με τις ανωτερες και ακριβοτερες amoled που προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης, τι ειναι τα υποδεεστερα notifications του iOS σε σχεση με το android. Οποτε οταν ο billdanos γραφει οτι τα notifications στο iOs εινα ετη φωτος μπροστα απο το android, ο αναγνωστης καλο ειναι να γνωριζει . 1
aneurysm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενώ ο kernel του ios που είναι BSD θεωρείς ότι είναι νεότερος του GNU-LINUX aka android? Αλήθεια τώρα?
kirileman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα notifications του Android είναι άψογα και τα προτιμώ από του iOs, ανάμεσα σε διάφορα άλλα. Δυστυχώς, είναι η συνολική απόδοση του Android που το κάνει να δείχνει τόσο παλιακό. Δηλαδή, μπορώ να συνηθίσω έναν διαφορετικό τρόπο κοινοποίησης αρχείου, δεν μπορώ να συνηθίσω, όμως, τα σιχαμένα frame drops στα εφέ μετάβασης, τις καθυστερήσεις στις εντολές από τη στιγμή που θα πατήσω την οθόνη μέχρι την εκτέλεση της ενέργειας, το lag στις κλήσεις και τόσα άλλα που προτιμώ να μη σκέφτομαι. Και πραγματικά, δείχνει πιο πιθανό η Apple να βελτιώσει τα notifications παρά η Google την απόδοση του Android. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Επιβεβαιωνεις αυτο που λεω: οτι ο billdanos προτιμα υποδεεστερες λυσεις(ο λογος ειναι προφανης), οπως εκανε και στο παρελθον. Τι ειναι μια υποδεεστερη και φθηνοτερη LCD σε σχεση με τις ανωτερες και ακριβοτερες amoled που προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης, τι ειναι τα υποδεεστερα notifications του iOS σε σχεση με το android. Οποτε οταν ο billdanos γραφει οτι τα notifications στο iOs εινα ετη φωτος μπροστα απο το android, ο αναγνωστης καλο ειναι να γνωριζει . Η εμπειρία χρήσης μου είναι ανώτερη με την LCD του 7plus από ότι με την oled του s7 edge. Και δεν αλλάζει μέχρι να δω συνολικά κάτι καλύτερο. Αν γυρίσω το Χ στο πλάι (όταν και αν) με κάποιο λευκό φόντο και δω αποχρώσεις του ...ουράνιου τόξου όπως το με το edge 7, θα γκρινιάξω το ίδιο. 1
DeMeLeneTaso Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μας σέβεται όμως η Samsung και η huawei. Oh wait! Η Xiaomi μας σέβεται. Μη τα μπερδεύεις.
ScorpioX777 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Η εμπειρία χρήσης μου είναι ανώτερη με την LCD του 7plus από ότι με την oled του s7 edge. Και δεν αλλάζει μέχρι να δω συνολικά κάτι καλύτερο. Αν γυρίσω το Χ στο πλάι (όταν και αν) με κάποιο λευκό φόντο και δω αποχρώσεις του ...ουράνιου τόξου όπως το με το edge 7, θα γκρινιάξω το ίδιο. Βαζεις ενα απο τα wallpaper με τα ουρανια τοξα του 11 και δεν βλεπεις τιποτα. 1
haHa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Η εμπειρία χρήσης μου είναι ανώτερη με την LCD του 7plus από ότι με την oled του s7 edge. Και δεν αλλάζει μέχρι να δω συνολικά κάτι καλύτερο. Αν γυρίσω το Χ στο πλάι (όταν και αν) με κάποιο λευκό φόντο και δω αποχρώσεις του ...ουράνιου τόξου όπως το με το edge 7, θα γκρινιάξω το ίδιο. Ειπαμε: πολυ σπανια ενα προιον/τεχνολογια θα ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερο απο ενα αλλο. Συνολικα ομως οι κορυφαιες amoled οθονες προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης και για αυτο η apple τις εβαλε στο ακριβοτερο κινητο της και δεν εβαλε τις υποδεεστερες και φθηνοτερες lcd.
nekrik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Θα τους πείραζε να έβαζαν 3000 mah μπας και καταφέρει κάνα iPhone να βγάζει μέρα χωρίς φόρτιση; Φαίνεται απο χιλιομέτρα ο χρήστης Iphone πάντως. 1
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ειπαμε: πολυ σπανια ενα προιον/τεχνολογια θα ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερο απο ενα αλλο. Συνολικα ομως οι κορυφαιες amoled οθονες προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης και για αυτο η apple τις εβαλε στο ακριβοτερο κινητο της και δεν εβαλε τις υποδεεστερες και φθηνοτερες lcd. Ακόμα και οι PLS LCD της Samsung που βάζει στις συσκευές έχουν πιο έντονα και ζωντανά χρώματα από τις LCD που βάζει η Apple και ας έχουν μεγαλύτερη ανάλυση μερικές φορές. Όταν συμφωνήσουμε πως έβαλε "file manager" και όχι file manager, ίσως βρούμε κάποια κοινή άκρη. Αν θέλουμε να παίξουμε πάλι με τις παραθέσεις και τις λέξεις, όχι ευχαριστώ, βαριέμαι. Τα notifications και η συνεργασία τους με το apple watch είναι έτη φωτός πιο μπροστά από το android. Και φυσικά τα είχα φάει στη μάπα για χρόνια με συσκευές android, android watches και tizen watches... Ελα, πιασαμε και τα usb τώρα. Αντε και τα ringtones και το bt Τα αρχεία μου τα εμπιστεύομαι στο cloud, όχι τοπικά στις συσκευές μου. Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα να συνδέσεις ένα PS4 χειριστήριο στο iPad μέσω BT και να παίξεις τα παιχνίδια σου, από το να πρέπει να πληρώσεις 60-70€ για ένα MFi controller που είναι υποδεέστερο από αυτών των γνωστών κατασκευαστών (Sony Κλπ). Επίσης μην το πας αλλού με τα ρολόγια, μιλάμε για την συνολική εμπειρία των ειδοποιήσεων, όταν είχα Jailbreak είχα αγοράσει Tweak για να μου κάνει γκρούπ με τις ειδοποιήσεις γιατί τώρα μου πατάνε 15 Like στο Twitter ή σε κάποια άλλη εφαρμογή και έχω 15 μεμονωμένες ειδοποιήσεις που πρέπει να κάνω Swipe για να σβήσω. Φαίνεται απο χιλιομέτρα ο χρήστης Iphone πάντως. Το 6S μου τουλάχιστον δεν βγάζει, πριν σχολάσω από την δουλειά έχω ήδη 20% και αν συνεχίσω και το χρησιμοποιώ θα πέσει στο 7% η αυτονομία είναι τραγική, είμαι αναγκασμένος να αγοράσω Power Case.
DeMeLeneTaso Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Φαίνεται απο χιλιομέτρα ο χρήστης Iphone πάντως.Πρέπει να σου δείξω το 6s μου για να σε πείσω; BTW, πρέπει να κοιτάξω αν ο φούρνος της γειτονιάς μου λειτουργεί. Πρώτη φορά πρέπει να συμφωνώ σε θέμα με τον Neg και τον HaHa 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ειπαμε: πολυ σπανια ενα προιον/τεχνολογια θα ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερο απο ενα αλλο. Συνολικα ομως οι κορυφαιες amoled οθονες προσφερουν ανωτερη εμπειρια χρησης και για αυτο η apple τις εβαλε στο ακριβοτερο κινητο της και δεν εβαλε τις υποδεεστερες και φθηνοτερες lcd. Μα δεν μπορούσε να βάλει LCD γιατί δεν γίνεται να έχουν το "κόψιμο" που θέλει πάνω στα "αυτάκια" και στις στρογγυλές γωνίες. Οι OLED σου επιτρέπουν να τις κόψεις όπως θέλεις.
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μα δεν μπορούσε να βάλει LCD γιατί δεν γίνεται να έχουν το "κόψιμο" που θέλει πάνω στα "αυτάκια" και στις στρογγυλές γωνίες. Οι OLED σου επιτρέπουν να τις κόψεις όπως θέλεις. Μπορούσε να κάνει την οθόνη τετραγωνισμένη και να βάλει ένα λεπτό περιθώριο αντί για το άσχημο το Notch. Έτσι θα μπορούσε να βάλει LCD αλλά δεν το έκανε. Δηλαδή για να καταλάβω.. οι OLED τηλεοράσεις είναι υποδεέστερες από τις κλασικές LED..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα