Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Που σε 2 μήνες θα έχει 700 το μοντέλο με τα 8gb Ram 256 σκληρό. Δεν υπάρχει σύγκριση για μενα.

Μετά από 2-4 μήνες θα έχουν βγει οι ανακοινώσεις για το επόμενο μοντέλο... :P 

• Like 1
  • Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν θελω να ακουω χαζα.. δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει iphone και να φευγει με 30% μπαταρια απο το σπιτι του.. μια ζωη απαντες γυρω μου με μια μπριζα και ενα καλωδιο ειναι για να φορτιζουν το μηλαρακι τους. ειμαι κατοχος ενος elephone p8000 κινεζιλα του κερατα. με 4300 μπαταρια 5,5 ιντσες και 8πυρινο επεξεργαστη. με φουλ χρηση 2+ χρονια, games-insomnia-fb συνεχεια, τωρα αρχισε να μην μου βγαζει την μερα το κινητο .. Το ειχα παρει μια βδομαδα πριν τα capital controls. και δυο χρονια μετα ακομα πειραζω τους φιλους μου με τα μηλαρακια τους. δεν πληρωνεις ουτε πχιοτοιτα (ποιοτητα) ουτε κενοτωμοιαις (καινοτομιες) ουτε value for money. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ BRAND NAME και οτι αυτο οριζει.. Κοινως ποζεριλικι, εχω και 1000 ευρω να τα μαγαρισω.. ειμαι φανταστικος.. πφφφφφ

Δημοσ.

Μετά από 1 χρόνο iPhone 7 630€ iPhone 8 800€

Δημοσ.

Το μόνο αρντηικό είναι ότι οι κατασκευαστές δεν δίνουν μετά από 2 χρόνια ενημερώσεις ενώ το κινητό τις σηκώνει.

Λαθος τους αλλά τουλάχιστον εχουμε το αβαντάζ της αρκετά χαμηλότερης τιμής αγοράς.

Βρε σατανά για όλα έχεις κάτι να πεις. Ετοιμόλογος όπως πάντα.

Δημοσ.

@billdanos

Όχι. Θα έχω επιτέλους κάτι σοβαρότερο να ασχοληθώ από το να περιμένω να περάσουν οι μέρες διαβάζοντας ιστορίες εκτός τόπου και χρόνου online.

Έχω ζητήσει ήδη επίδομα βαρέων και ανθυγιεινων...

ωχ, δεν είδα ότι το σχόλιο είχε γραφτεί από moderator,

αν το είχα δει, δεν θα σχολίαζα,

από την άποψη ότι είσαι "αναγκασμένος"  να διαβάζεις τα σχόλια, ενώ εμείς οι υπόλοιποι αν θέλουμε δεν μπαίνουμε καν

και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα ξεφεύγουν τελείως, το ύφος θα ταίριαζε περισσότερο σε φόρουμ οπαδών ομάδας,

και όχι σε τεχνολογικό φόρουμ

και φταίμε εμείς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα,

και εγώ πολλές φορές γράφω πράματα, που δεν θέλω, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ, ειδικά στις υπερβολές που γράφουν τα apple fanboys

(έχω και iphone και ipad και macbook pro, δεν είμαι hater, αλλά ούτε οπαδός, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το desktop με ubuntu)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

@billdanos

ωχ, δεν είδα ότι το σχόλιο είχε γραφτεί από moderator,

αν το είχα δει, δεν θα σχολίαζα,

από την άποψη ότι είσαι "αναγκασμένος"  να διαβάζεις τα σχόλια, ενώ εμείς οι υπόλοιποι αν θέλουμε δεν μπαίνουμε καν

και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα ξεφεύγουν τελείως, το ύφος θα ταίριαζε περισσότερο σε φόρουμ οπαδών ομάδας,

και όχι σε τεχνολογικό φόρουμ

και φταίμε εμείς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα,

και εγώ πολλές φορές γράφω πράματα, που δεν θέλω, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ, ειδικά στις υπερβολές που γράφουν τα apple fanboys

(έχω και iphone και ipad και macbook pro, δεν είμαι hater, αλλά ούτε οπαδός, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το desktop με ubuntu)

Οι αντιπαραθέσεις είναι αυτές που δίνουν "αξία" σε μια συζήτηση. Αρκεί να ξέρουμε να τις κάνουμε σωστά. Όταν όμως το κίνητρο είναι διαφορετικό, καταστρέφονται τα πάντα και γίνονται εκτός από αστεία ...και κουραστικά! 

Όταν εξηγώ πως σαν "αρρωστάκι" με τις νέες τεχνολογίες κλπ, δοκιμάζω ο ίδιος τις περισσότερες συσκευές τις οποίες κρίνω (και κατακρίνω), λίγοι το προσέχουν και μένουν απλά στο κομμάτι της Apple... Το σπορ του gadgetάκια δεν ήταν ποτέ φθηνό και σε καμία περίπτωση δεν του ταιριάζουν απόψεις του στυλ "αγοράζω το φθηνότερο, για να μη με πιάνουν κορόιδο".

Αν δεν είχα τη δουλειά μου και δεν είχα εξασφαλίσει τις βασικές μου ανάγκες για να μπορώ να ζω άνετα, μόνο η apple και τα gadgets δεν θα με ένοιαζαν... 

:)

• Like 5
Δημοσ.

H Huawei μια χαρά σέβεται τον πελάτη της. 3 χρόνια επίσημη εγγύηση δίνει. Και στα update επίσης τηρεί το 18 μηνο της Google και τα 3 χρόνια security updates. Και η samsung το ίδιο το Note 4 ακόμα πέρνει security updates.

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/huawei/h-huawei-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1-r13106

Είσαι σίγουρος ότι δίνει αναβαθμίσεις γα 18 μήνες;..

Δημοσ.

Συνήθως η Apple είναι καλή στον τομέα της αυτονομίας στα Laptop και tablet. Στα κινητά τα έχει κάνει μαντάρα σε σημείο να αποτελεί πρόβλημα

Έχοντας περάσει σχεδόν από όλα τα iPhone των τελευταίων χρόνων θα πω ότι είναι υπερβολή η φράση "σε σημείο να αποτελεί πρόβλημα". Ειδικά τα Plus μοντέλα (με κυρίαρχο το 6 Plus) έχουν πολύ καλή ζωή μπαταρίας. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για συκευές της LG που είχα την ατυχία να δοκιμάσω τα τελευταία χρόνια(όσο αφορά το κομμάτι της μπαταρίας). LG G4, G5, V10 και G6 που έχουν περάσει απο τα χέρια μου σε επίπεδο καθημερινής χρήσης για πάνω από μήνα είχαν επιεικώς το μισό battery life απότι τα αντίστοιχα σε μέγεθος iPhone 6 Plus και 6s Plus. Τα 3.000 Mah που διαθέτουν οι περισσότερες συσκευές στις μέρες μας είναι απίστευτα λίγα σε σχέση με το ρεύμα που καταναλώνει ένα android τηλέφωνο με 0 optimization ( προφανώς, εκτός αν μιλάμε για nexus ή pixel ).

Δημοσ.

Που σε 2 μήνες θα έχει 700 το μοντέλο με τα 8gb Ram 256 σκληρό. Δεν υπάρχει σύγκριση για μενα.

Τσάμπα πράμα... Δηλαδή μετά το 2μηνο ξεπουλάει μισοτιμής και σε 1 χρόνο που βγαίνει το καινούριο μοντέλο ξεχνάμε και αναβαθμίσεις και τα πάντα...

Εϊναι θέμα επιλογής φίλε μου. Στο Android το κινητό αντιμετωπίζεται από τις εταιρείες ως κάτι το πραγματικά πλήρως αναλώσιμο, με διάρκεια ζωής 1-1,5 χρόνο και σου δίνουν specs για να το κάνουν δελεαστικότερη αγορά. Στην Apple δίνουν μακροχρόνια υποστήριξη και οικοσύστημα και όχι τόσο specs (εκτός του επεξεργαστή που συνήθως είναι αρκετά δυνατότερος από ότι κυκλοφορεί στην αγορά τη στιγμή που βγαίνει). Είναι διαφορετική φιλοσοφία και δεν υπάρχει σύγκριση.

Η κάθε σύγκριση που έχω διαβάσει ανάγεται στα θετικά σημεία του καθενός και καταλήγει στο αυτονόητο: κάθε προϊόν έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

• Like 2
Δημοσ.
Mate 8 και mate 9 που είναι οι ναυαρχίδες θα πάρουν κανονικά το 18 μηνο. Για τις φθηνότερες δεν ξέρω.

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7239&idPhone2=8073

Τσάμπα πράμα... Δηλαδή μετά το 2μηνο ξεπουλάει μισοτιμής και σε 1 χρόνο που βγαίνει το καινούριο μοντέλο ξεχνάμε και αναβαθμίσεις και τα πάντα...

Εϊναι θέμα επιλογής φίλε μου. Στο Android το κινητό αντιμετωπίζεται από τις εταιρείες ως κάτι το πραγματικά πλήρως αναλώσιμο, με διάρκεια ζωής 1-1,5 χρόνο και σου δίνουν specs για να το κάνουν δελεαστικότερη αγορά. Στην Apple δίνουν μακροχρόνια υποστήριξη και οικοσύστημα και όχι τόσο specs (εκτός του επεξεργαστή που συνήθως είναι αρκετά δυνατότερος από ότι κυκλοφορεί στην αγορά τη στιγμή που βγαίνει). Είναι διαφορετική φιλοσοφία και δεν υπάρχει σύγκριση.

Η κάθε σύγκριση που έχω διαβάσει ανάγεται στα θετικά σημεία του καθενός και καταλήγει στο αυτονόητο: κάθε προϊόν έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Δέχομαι ότι η Apple δίνει 4 αναβαθμίσεις στα κινητά της αλλά αν δούμε απο το παρελθόν με την τέταρτη αναβάθμιση κάνει τα κινητά να κολλάνε και γενικά δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες αναβαθμίσεις που το κινητό πετάει. Δηλαδή καλές οι αναβαθμίσεις αλλά λόγου του κακού Hardware δεν τραβάνε για πολύ τα iPhone. Ενώ στα android σίγουρα υπάρχει το θέμα της επίσημης υποστήριξης χρόνια το λέω αλλά για μένα επειδή ασχολούμαι έχω υποστήριξη για 6 7 χρόνια σε κάθε Android κινητό. Galaxy s το πρώτο του 2010 πήρε κανονικά nougat κακ πετάει. Θα μου πεις ναι αλλά ποιος θα κάτσει να το κάνει αυτό? Ας ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και τις τιμές κάθε προϊόντος και τι αξίζει σε κάθε συσκευή η τι πληρώνει σε κάθε συσκευή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δέχομαι ότι η Apple δίνει 4 αναβαθμίσεις στα κινητά της αλλά αν δούμε απο το παρελθόν με την τέταρτη αναβάθμιση κάνει τα κινητά να κολλάνε και γενικά δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες αναβαθμίσεις που το κινητό πετάει. Δηλαδή καλές οι αναβαθμίσεις αλλά λόγου του κακού Hardware δεν τραβάνε για πολύ τα iPhone. 

Αν όλες οι συσκευές -πόσο μάλλον οι παλιές- λειτουργούσαν ακριβώς το ίδιο με κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού, δεν θα τις άλλαζε ποτέ κανείς. Το λειτουργικό εξελίσσεται και δεν μπορεί να μένει στάσιμο ώστε να καλύπτει 100% συσκευές 2-3 ετών+, οπότε είναι λογικό να υπάρχει πτώση στην ταχύτητα κλπ. Το σημαντικό όμως είναι πως έχεις τη δυνατότητα με τις συσκευές της apple να παίρνεις αναβαθμίσεις για αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

Ενώ στον ανταγωνισμό, αναγκάζεσαι να καταφεύγεις σε non official λύσεις, ώστε να συνεχίσεις να λαμβάνεις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού για μια συσκευή που έχεις αγοράσει μόλις ένα χρόνο πριν. Για μην αναφέρω το χρόνο από την ανακοίνωση μιας νέας έκδοσης του android, μέχρι την εγκατάστασή του σε μια συσκευή (εκτός pixel σειράς)... :)

• Like 2
Δημοσ.

Αν όλες οι συσκευές -πόσο μάλλον οι παλιές- λειτουργούσαν ακριβώς το ίδιο με κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού, δεν θα τις άλλαζε ποτέ κανείς. Το λειτουργικό εξελίσσεται και δεν μπορεί να μένει στάσιμο ώστε να καλύπτει 100% συσκευές 2-3 ετών+, οπότε είναι λογικό να υπάρχει πτώση στην ταχύτητα κλπ. Το σημαντικό όμως είναι πως έχεις τη δυνατότητα με τις συσκευές της apple να παίρνεις αναβαθμίσεις για αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

Ενώ στον ανταγωνισμό, αναγκάζεσαι να καταφεύγεις σε non official λύσεις, ώστε να συνεχίσεις να λαμβάνεις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού για μια συσκευή που έχεις αγοράσει μόλις ένα χρόνο πριν. Για μην αναφέρω το χρόνο από την ανακοίνωση μιας νέας έκδοσης του android, μέχρι την εγκατάστασή του σε μια συσκευή (εκτός pixel σειράς)... :)

Μα βρε συ τι να τις κάνεις τις αναβαθμίσεις αν σου κάνει το κινητό πιο αργο? Μιλάω συγκεκριμένα για την τέταρτη που εκεί τρώνε ζόρι τα παλιότερα κινητά. Στο Android για μενα και επισημες αναβαθμίσεις να έδιναν για 10 χρόνια εγώ από την πρώτη μέρα custom θα έβαζα. Αλλά μιλάω για μένα το 99% του κόσμου δεν ξέρει τι λειτουργικό φοράει το κινητό τους. Απλά τους αρέσει και το περνουν ούτε specs κοιτάνε ούτε τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα βρε συ τι να τις κάνεις τις αναβαθμίσεις αν σου κάνει το κινητό πιο αργο? 

Σου προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά, διορθώνουν bugs, περισσότερη ασφάλεια (patches κλπ) και γενικότερα την ευχαρίστηση πως δεν σε έχουν ξεχάσει και λαμβάνεις στην παλιά συσκευή σου ένα νέο λειτουργικό. Και όλα αυτά χωρίς να αναγκάζεσαι να κάνεις root και να εμπιστευτείς ομάδες και developers που δεν τους ξέρει κανείς... :)

• Like 2
Δημοσ.

Σου προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά, διορθώνουν bugs, περισσότερη ασφάλεια (patches κλπ) και γενικότερα την ευχαρίστηση πως δεν σε έχουν ξεχάσει και λαμβάνεις στην παλιά συσκευή σου ένα νέο λειτουργικό. Και όλα αυτά χωρίς να αναγκάζεσαι να κάνεις root και να εμπιστευτείς ομάδες και developers που δεν τους ξέρει κανείς... :)

Για αυτό το λόγο θα δώσεις 1200 ευρώ για το νέο iPhone και όχι 600 για το S8+? Επειδή η samsung θα σε ξεχάσει στα 2 χρόνια και η Apple στα 4? Αν είναι ο μόνος λόγος υπάρχουν και τα pixels που περνουν 3 χρόνια νομίζω αναβαθμίσεις από την google με καθαρό Android χωρίς το software της samsung που σε αρκετούς δεν αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...